Sari la conținut

Cristi PH

Membru
  • Număr conținut

    343
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Prahova
  • Carnet moto din
    1995
  • Motocicleta
    Mobra ,IJ Yamaha FZR 600
  • Numar Moto
    PH si BZ
  • Club
    solitar

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra, ij
  • Interests
    pescar hoinar

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Cristi PH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Și totuși cam de unde începe prețul negociabil? Ca să știe lumea și cam pe unde e limita bunului simț. Imi cer scuze, am uitat tocmai acest lucru. Motoreta s-a vandut .
  2. Am rezolvat, bateria e pe ultimul drum !
  3. Ij planeta, din lipsa de timp se vinde, mai e de lucru la ea. Plusuri: curatata de rugina, schimbat fundul atasului, aprindere Minsk nemontata,multe piese de schimb, inca un rezervor picatura, aprindere 12 V cu alternator si toate piesele aferente {bobina inductie, releu regulator, alternator} carte, talon, numar nou. Se vinde cu magnetoul din imagine, motorul porneste. Al doilea motor cu seria din acte. Minusuri: spatar atas neterminat, instalatie electrica neterminata, fara baterie,geam crapat km, lipsa piulita roata atas. Pret negociabil in limita bunului simt. Cartea este la proprietarul din BZ care doreste perfectarea actelor.Fara asigurare si ITP.Anunt valabil pana pe 25 aprilie.
  4. Salut, mobra porneste ff greu rece sau deloc insa impinsa porneste in 2 metri, la fel si calda, la sfert. Ce ar putea fii ?
  5. Cristi PH

    MT Helmets

    https://www.olx.ro/oferta/casca-moto-noua-ls2-ff353-rapid-crypt-s-m-l-IDbyAD3.html#0e9c147619;promoted Despre asta integrala vreau o parere.
  6. Cristi PH

    MT Helmets

    Mersi, astept o parere de la un posesor de Ls2. Viteza ,da, 100-120km/h. Agriusul din dotare e nasol peste 60 si insuportabil la 120.
  7. Cristi PH

    MT Helmets

    Salut, as vrea sa stiu daca LS2 Helmets e zgomotoasa la viteza? Multam !
  8. De vanzare doua jante aluminiu, cea mica: int=40 cm, ext=42 cm, latime=5 cm. Cea mare:ext=48 cm, int=42 cm, latime=5,5 cm. Pret 40 lei fiecare.
  9. Salutare, din 13 Ian ma numar printre voi cu un FZR 600, 3He. Dupa Mobra si Ij si dupa vreo 10 ani de pauza moto. Am incercat de vreo doua ori sa-l pornesc dar n-a vrut. Gaz intra in carburi, Bujiile CR8e dau scanteie ,curatate, reglate cu lera. Zilele astea o sa-i schimb bujiile, am luat CR9e, sa vedem ce zice, am ajutat-o si cu o baterie auto in paralel dar n-a vrut si pace ! Ultima tura a fost pe 31 dec apoi proprietarul a plecat din tara. Deci n-a stat mult nepornita. Am dat o tura cu ea, totul e ok, a pornit mai greu dar merge bine !
  10. Mersi ! Caut in continuare suport pt carbuni la alternator 12 V.
  11. Cristi PH

    Ij (izh)

    Multumesc pt informatii, am alternatorul si un releu regulator de Dacie, nu am suportul pt carbuni si carbunii, vreau ceva cu senzor in loc de platina, bobina si releu semnalizare tot de la Dacie.
  12. Cristi PH

    Ij (izh)

    Cred ca renunt la aprinderea de Minsk (nu vrea sa dea scanteie neam) si trec la cea pe 12 V +gotronic. Ma puteti ajuta cu o schema a instalatiei electrice a IJ-ului planeta ?
×
×
  • Creează nouă...