Sari la conținut

Bogdan_JAH

Membru
  • Număr conținut

    181
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    22.08.2012
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    B 888 JAH

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSF 600N Bandit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Bogdan_JAH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. e un caz fericit ca esti ok acum si poti sa ne scrii aici. Da si tu mai multe detalii despe ce s-a intamplat, sigur e ceva de invatat din treaba asta. mersi
  2. Pai da, numai ca din punctul meu de vedere (neavizat, ce-i drept) eu sunt ok. Am o toba after-market, care e intr-adevar destul de galagioasa, dar nu merg in turatii foarte mari deci nu fac atat de mult zgomot, plus ca asa am luat motorul, nu am pus-o eu special (nu neg faptul ca-mi place )... Cat despre anvelope, abia le-am luat - DOT 1013, sunt 120 - in loc de 110 fata si 160 in loc de 150 spatele...ceva de genu' asta...deci diferente mari de tot...daca ma duceam cu slick-uri mai ziceam... Aparent e mai ok sa-mi iau 2 gume din 2000 toamna, care intre timp s-au plastificat, dar cu dimensiunile corecte si sa ma duc asa la ei si ei sa zica - "BRAVO, asa DA!"...in numele RAR-ului te autentificam ))... O fi scris la lege ca trebuie...dar cand se aplica doar uneori e neplacut.
  3. Exact aceeasi toba ca a mea... Ai toate sansele, insa bafta. Unde te duci?
  4. posibil sa fii tu mai norocos .. unde ai fost, tot la Voluntari?
  5. /index.php?/topic/695563-certificat-de-autenticitate-respins/ acelasi lucru l-am patit si eu, azi. Vezi discutia.
  6. Sa stii ca asa am facut, chiar i-am multumit omului...chiar daca m-a respins Poate a doua oara ne vedem in alte circumstante...nu stii cand, unde si de cine dai.
  7. Cel mai batranel asa...tipul tanar era si el acolo.. N-am platit nimic....n-am completat decat cererea aia...atat. A durat 2 minute totul. Milka?
  8. mda...buna treaba pentru cine e din apropiere....insa din pacate : Bucuresti - Vaslui cam 320 KM dus... deci...nu cred ca o sa fac asta, dar mersi pt sfat. zi buna!
  9. Stiu ce zici. Am tot auzit povesti....spre exemplu - am un prieten cu un F4i care la Grivita a trecut cu toba Yoshimura si Xenoane...la anvelope nici nu s-au uitat...cred ca e vorba si de noroc/ pasa in care ii prizi, etc... Cat despre faptul ca-si dau seama imediat de toba, sunt de acord, este normal avand in vedere ca asta fac zi de zi...
  10. ITP am si eu valabil pana in 2014....O sa incerc varianta neortodoxa, poate a doua oare nu se mai observa aceste nereguli - cine stie... si daca nu merge ma apuc de readus motorul in starea intiala ... Mersi mult pt sfaturi... Habar nu aveam ca pot face treaba asta...ar fi fost o supriza neplacuta ...)
  11. Salutare, Tocmai m-am intors de la RAR Voluntari, unde am fost respins in 2 minute si nu mi-au eliberat certificatul de autenticitate pe motive ca: 1. nu am toba omologata (Am o toba Leo Vince SBK) 2. nu am dimensiunile cauciucurilor corespunzatoare cu ce scrie in talon (fiind talon mai vechi are inca dimensiunile trecute) Nu mi-au zis ca n-am silencer sau ca se depaseste limita decibelilor, direct ca nu e omologata toba si sa revin cu cea originala. Iar referitor la dimensiunile anvelopelor - daca in noul talon nu vor mai fi trecute, ce importanta are daca sunt sau nu corespunzatoare cu ce scrie in vechiul talon.... Si mai ales, de ce nu ar fi autentica o motocicleta doar pentru ca are alta toba si alte anvelope? Teoretic nu ar fi trebuit sa se verifice doar seriile si sa se constate daca sunt aceleasi cu cele din acte sau nu? http://www.rarom.ro/RO/article--Cum_s%C4%83_ob%C5%A3in_certificatul_de_autenticitate_la_schimbarea_de%C5%A3in%C4%83torului--123.html Nu mai zic ca m-au verificat si daca am xenon. Bine ca nu mi-am pus inca Daca are cineva vreo sugestie (in afara de cea evidenta - sa-mi schimb toba si anvelopele astfel incat sa fie ok) este mai mult decat binevenita. Are cineva idee daca la RAR Grivita sunt mai permisivi cu aceste "faradelegi" ? Mersi mult. Asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...