Sari la conținut

HighPriest

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Rosu
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Suzuki Marauder 250
  • Numar Moto
    Am

HighPriest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Veneam dinspre militari spre casa (stau in Rosu) azi, pe la ora ... 16. Viteza.... vreo 50. La un moment dat, din coloana de pe contrasens o masinuta a virat stanga fara sa se asigure. Am lovit-o in aripa, in fata rotii (cred) si am sarit cumva peste capota ei, ajungand pe partea cealalta. Pasagera din spatele meu cred ca a venit cumva peste mine. Au venit doua ambulante, am ajuns amandoi la Universitar. La mine piciorul stang e mai naspa, totusi fara fractura sau fisura. Insa doare ca naiba si e plin de zgarieturi si contuzii. Pasagera doar schiopateaza putin. Menionez ca aveam amandoi echipament aproape complet (eu: geaca, casca, manusi, ghete iar ea casca, geaca, manusi). Totusi, amandoi in blugi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca nu am fi avut geaca. La universitar m-am intalnit cu inca un coleg pe doua roti, ajuns tot urmare a unei neacordari de prioritate. Si... in timp ce vorbeam noi, targa langa targa, a mai apatut inca unul. Destul de usor (adica pe picioarele lui, fata de noi). Lovit de o masina care nu a oprit. Totusi colegul a reusit sa ii ia numarul si intr-un final a plecat cu un politist. Concluzia: - purtati echipament !! Si vara si toamna si ziua si noaptea si.... cand vreti voi! - hai sa evitam intrunirile moto la urgenta... (desi sa imi bag picioarele daca stiu ce ar fi trebuit sa fac, pentru a evita accidentul de astazi). Multumesc, de asemenea, colegului chopperist care a oprit si a stat acolo pana cand am plecat cu ambulanta.
  2. Pentru ce ii multumesti lui Dumnezeu? Pentru ca te-a lovit masina? Pentru ca, daca vrei sa multumesti cuiva pentru ca esti in viata, ma gandesc ca personalul medical, care si-a tocit coatele in facultate a avut un rol mult mai important. Sau preferi ca data viitoate cand cineva este implicat intr-un accident, medici sa stea acasa si apara preafericitul Daniel, cu o rugaciune?
  3. Sa inteleg ca nu exista doritori care sa conduca baiatul pe ultimul drum?
  4. Salut, Din pacate nu il cunosteam personal pe baiat, insa avem destui prieteni comuni, el fiind din orasul meu natal. FB: https://www.facebook.com/stefan.pantazi Inmormantarea este miercuri, la ora 11 in Titu (aprox 50 km de Bucuresti). Am vorbit cu cineva apropiat si mi-a spus ca este ok daca la inmormantare se strange si un grup de motociclisti, pentru ultimul drum... Eu am sa ma duc, plec din Bucuresti miercuri, in jur de ora 10. Daca cineva doreste sa vina, lasati info aici, sau PM si maine stabilim detaliile legate de plecare. RIP
  5. 1. RAR-ul nu are nicio legatura cu fiscalul. RAR verifica daca motocicleta este ok mecanic si daca nu este furata, finantele se asigura ca platesti impozit pe ea si ca au unde sa trimita amenzile, daca e cazul. Pentru inmatriculare ai nevoie de fiscal si contract de vanzare-cumparare. In acest fel vechiului proprietar i se "sterge" motocicleta de la impozit si se adauga la impozitul tau. 2. Autenticitatea o poate face oricine. Pe certificatul de autenticitate nu scrie numele vreunei persoane. Normal ar fi ca autentificarea sa o faca vechiul proprietar, inainte de a vinde motocicleta, pentru a demonstra cumparatorului ca aceasta nu este furata. Insa, de multe ori, autentificarea se face de catre cumparator, dupa cumparare, ca asa e pe la noi...
  6. Eu am inmatriculat anul trecut. La RAR nu am fost nevoit sa pornesc mobra. Au facut doar poze la serii. Precizez ca aveam ITP valabil. La RAR am platit vreo 100 de lei si am primit certificatul de autenticitate. A durat toata treaba aprox. 2 ore. Certificatul l-am pus langa celelalte acte si am plecat catre biroul de inmatriculari. Langa politie am gasit un mic birou unde pregateau actele pentru inmatriculare. Domnisoara ( ) de acolo s-a uitat peste toate actele, mi-a zis ca sunt ok (avea destula experienta) mi-a facut toate xerox-urile de care aveam nevoie si mi-a pregatit dosarul pentru inmatriculare. M-a costat vreo 5 lei treaba asta. Cu dosarul am fost la biroul de inmatriculari unde am platit vreo 60 de lei parca, am dat placuta veche si in doua ore mi-au dat placuta noua. In aceste doua ore mobra a stat, fara numar, in parcarea biroului de inmatriculari. Am amintit doar de taxele pe care tu inca nu le-ai platit. Legat de RAR, nu stiu cum este la tine, insa in Bucuresti eu mi-am facut programare cu aproximativ o saptamana inainte. Daca te ajuta cu ceva, nu trebuie sa te duci cu motocicleta la politie, doar la RAR. La politie iti trebuie doar placuta de inmatriculare veche. La mine toata treaba a durat de la ora 8:30 (cand am avut programarea la RAR) pana pe la 14:00 (cand mi-am montat noua placuta pe mobra).
  7. Firmele amintite de tine nu sunt ok, pentru ca nu prea sunt cunoscute de domnisoarele "piti". Ce succes crezi tu ca are un baicar pe spatele caruia scrie MOTUL (in cazul cocalarului, probabil ca ar trebui sa scrie FLORIOL). Cred ca sunt mai recomandate tatuajele cu Gucci, Dolce si "Cabana", Versace. Si bineinteles Jack Daniels, ca, daca beau, imi creste pulsul si, obligatoriu, am un timp de reactie mai bun, vad de doua ori mai bine (adica dublu) iar mobra face singura slalom printre masini.
  8. Daca ti-a luat talonul, banuiesc ca nu mai poti face ITP oriunde, deoarece ITP-ul se trece in talon (pe care nu il ai). Deci trebuie sa duci mobra la RAR (daca nu ai dovada, atunci o duci pe platforma) unde sa iti faca ITP si sa iti dea talonul. Poate totusi ma insel, insa...
  9. Uite asa se face ! Si apoi ii pune si un sticker pe geam !
  10. Mi-a placut la nebunie ! Felicitari organizatorilor pentru initiativa. Speram ca si soferii pe 4 roti au inteles ceva.
  11. Nu trebuie neaparat pusa butelia sub sa, poti lega un carucior de butelii de mobra (ca legal ai voie sa tractezi o remorca, daca are doar o osie). Ontopic: Cred ca riscul de intalnire cu doamne-doamne in caz de tavaleala nu justifica economia de carburant.
×
×
  • Creează nouă...