Sari la conținut

cristy_bike

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    sibiu
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    husqvarna wr, piaggio si

Informații profil

  • Motociclete detinute
    piaggio liberty, husqvarna wr, piaggio si

cristy_bike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Am montat si eu zilele astea banda pe evacuare si cand am pornit motocicleta a inceput sa iasa fum din ea pe toate partile. Se pare ca cea din fibra de sticla (banuiesc ) nu este tocmai potrivita. Aveti vreo idee daca ar trebui sa o ud inainte sau ceva anume? Sau sa astept sa iasa fum din ea pana isi formeaza o cruata?
  2. Salutare. Am o problema cu motorul, si anume nu mai porneste. Asta dupa ce am spalato cu furtunul. Inainte sa o spal pornea fara problem. Am verificat bujie si e ok (da scanteie). Am verificat filtru de aer si parea a fi uscata zona de intrare in carburatoare. Incercand sa o pornesc dupa ce am curatat bujia, la un moment dat a pornit pentru 2 secunde si a murit. Ar mai putea fi o cauza, faptul ca nu am mai pornito de cam 5 zile. Mai am o problema mai veche, care ar putea cauza: Creste nivelul la ulei la joja, am scos din el dar tot creste la un nivel ceva ai mare decat maxim. Astept sfaturi. Multumesc.
  3. Salut...are un prieten o cagiva planet 125 cu power valve....merge foarte bine si cred ca va intelegeti la bani...o gasesti pe olx.ro pe sibiu...
  4. Buna ziua, Am o nelamurire: Motocicleta Aprilia Pegaso 650cmc 36kw an 1999 , se poate conduce cu categoria A2? Normal, NU. (diferenta 1 kw). Dar am gasit ceva lista intr-un topic in care se incadra si aceasata categorie fara limitare ci standard. Multumesc.
  5. da e o bucsa PDS, dar e cam distrusa si are un joc destul de mare. mam gandit si eu la rulment dar nush cat de ok va fi...banuiesc k bucsa preia ceva din socuri dar rulmentul fiind doar din fier nuprea are ce socuri sa mai preia. am demontat toata bascula sa schimb rulmentii , aveam si acolo joc, dar si bucsa asta trbuie sa o schimb deoarece are un joc destul de mare.
  6. salutare, am nevoie de o bucse ce se afla la prinderea suspensiei de cadru. stie cineva unde as putea gasi...sau daca se gasesc in comert?
  7. salut...vreau eu pestele daca mai e valabil anuntul:D
  8. Mersi fain pentru sfat (ThunderByte) ...am sa mai curat odata carburatorul, la-m curatat acum cateva zile dar fara sa il suflu cu aer. Numai bine;).
  9. ok...am vazut sfatul (user penetru) , ms pentru el..am sa incerc si asa. ideea era ca nu am nevoie de caterinca ci mai degraba de un sfat. ma pricep destul la mecanica si functionarea motorului dar nu am o experiente prea bogata in acest domeniu...de aceea cer si sfaturi de la cei care stiu. daca mai inteles ..bine daca nu ms inca odata ptr sfat. acum cateva saptamani am dat toba jos pentru a o curata...si din cate imi amintesc (nu sunt sigur) era o clapeta de la power valve la evacuarea din cilindru. acum cand am dat iar toba jos...nu se mai vedea nici o clapeta. se poate sa fie actionata continuu? (sau are doar legatura cu, cutia de viteza si nare nici o legatura cu debitul de benzina)
  10. da...scuze gramatica...ma grabeam cand am citit mesajele primite si am raspuns pe fuga. daca imi dati un sfat e bine primit...daca aveti chef de caterinca (gen user penetru) mai bine ma descurc singur. ms de intelegere.
  11. e benina...nu apa...apa nu imi scad din racire..asa k nare de unde sa vina apa... din sb:)
  12. ms..am sa incerc si asta...cu toate k nu cred k are legatura prea mare. pentru ca debitul din acceleratie e ok, daca nar fi ok...nar fi pornit si pana acum... si doar la reglaje na umblat nimeni.
  13. nu am schimbat nimic la el... nu e condens...cand dau pedala se ineaca si curge benzina...dupa care se opreste daca nu mai invart motoru cu pedala.
  14. Salut. Am o husqwarna wr 125in 2t... de cand lam luat (august 2012) sa mai intamplat sa il inec si sa nu porneasca...dar dupa ce impingeam la el il porneam intr-un final. Ieri lam pornit , la prima pedala, am plecat intrun loc...(aprox 5km) mam intors fara probleme. dupa cateva ore cand sa il pornesc iar , nu porneste si imi curge benzina pe la toba. Azi am desfacut carburaorul..am curatat desii nu avea mizerie..ffputin...si tot asa curge benzina. Mentionez ca benzina curge doar cand se invarte motorul nu si cand sta (daca curgea continuu credeam k e plutitorul din carburator sau cuiul pontor). Am dat si toba jos si mam uitat prin orificiu de evacuare la piston...acesta are o negreala pe partea laterala a pistonului sub segmenti...nush cat de ok e sau asta imi spune ca trebuie schimbati segmentii..? daca cunoasteti cv notiuni de mecanica va rog datimi un sfat. multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...