Sari la conținut

Wolf5ro

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Kawasaki vn800A1
  • Numar Moto
    Alb

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki VN800A
  • Interests
    Ride to live,live to ride

Vizitatori Recenți Profil

361 citiri profil

Wolf5ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Wolf5ro

    Bursa locala Arad

    Kawasaki vn 800 a1 1995 805cmc stare buna optica si tehnica pret 3500 negociabil. Id mes Wolf5ro.
  2. Wolf5ro

    Accidente !

    Vreau si eu o copie.
  3. Acuma merge mult mai bine ca inainte,dar e de vanzare pt ca vreau sa imi iau un kawasaki vn800(trec la mai mare)
  4. Noroc sa il repari cat mai repede si mai ieftin.
  5. Salutari.Ma bucur sa vad ca mai exista si alti motociclisti pe Guzzi.
  6. Am schimat pe el:Cilindrii,pistoane,segmenti,ambreiaj,cauciuc fata,placute frana spate,bateria,garnituri baie,garnituri cilindrii,garnituri chiulasa,garnituri capac culbutori,rulmenti grup,semeringuri alternator si platou platini,filtru de ulei si mici suruburi.Toate m-au costat 700 euro,dar toate sunt noi.Acuma motorul arata asa.
  7. Salutare.M-am apucat sa fac rodajul si am facut duminica un drum pana la oradea fara nici o problema dar cand m-am intors mi-a facut cateva probleme.A inceput sa dea semne ca vrea sa moara eu cred ca am multa mizerie in carburatoare si in filtre pt ca motorul nu se mai incinge ca sa fie de acolo problema.Va salut si sa stiti ca acuma sunt foarte multumit de moto guzzi.
  8. Salutare.M-am apucat sa fac rodajul si am facut duminica un drum pana la oradea fara nici o problema dar cand m-am intors mi-a facut cateva probleme.A inceput sa dea semne ca vrea sa moara eu cred ca am multa mizerie in carburatoare si in filtre pt ca motorul nu se mai incinge ca sa fie de acolo problema.Va salut si sa stiti ca acuma sunt foarte multumit de moto guzzi.
  9. Super frumoasa.Sa o folosesti sanatos,cu cap si fara incidente neplacute. PS: Motorul meu functioneaza super bine.
  10. Motorul functioneaza din nou si tin sa va anunt ca merge mai bine ca oricand.Am reparat tot ce a avut nevoie de reparatie.Mai trebuie sa ii fac rodajul si nu cred ca voi mai avea probleme cu el multa vreme.Multumesc tuturor care m-au ajutat sa il repar.Toate cele bune si sper sa ne vedem la drum sau la o .Salutari.
  11. Am montat cilindri si am vazut ca am primit segmenti u-flex sunt o tehnologie mai noua si sunt mai buni.Mai dureaza vreo 3 zile pana ce va fi gata.Dupa care un rodaj ca la carte si o sa fie ok.
  12. O sa fie gata in vreo 3 zile dar pe la faculta o sa vin cu el poate peste o luna dupa ce termin rodajul.Lasa ca mai vorbim noi pana atunci.
  13. Am primit piesele.Maine ma apuc de reparat.
×
×
  • Creează nouă...