Sari la conținut

K8th

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de K8th

  1. salutare!Deci clar nici eu nu am filtrul respectiv....am un filtru sport.....insa am vb cu un mecanic si mi-a spus ca nu ar trebuie sa influenteze atat de tare chiar daca nuam filtru. O alta intrebare,,,,,oare merg puse carb de la FZR 600....din cate stiu este acelasi motor....
  2. Salut.Detin o yamaha thundercat fabricatie '97 carburatie. Nu reusesc sa ii dau de cap...problema este urmatoarea: -porneste sfert atat la rece cat si la cald.in liber se tureaza perfect,uneori se tureaza singura pana pe la 2000ture.Am sincronizat carb au fost curatate.in treapta 1 trage foarte bine,in a2a binisor la a3a da senzatia ca ramane fara combustibil,adica nu mai trage si merge intrerup.PS pompa baga benzina. Daca a-ti patit sau daca stiti care este problema va rog sa scrieti. Multumesc anticipat!
  3. ....dar din dar....se face rai..!;)

  4. Salu!Cn ma poate ajuta cu un contact pt un fzr 4Jh?!?!.....nu mai am cheie....am uitat de ea pe undeva....mai exact am pierdut-o!...acum merg cu firele bagate intr-un boton...si nu-mi plc deloc!
  5. K8th

    Yamaha FZR 600

    Salut tuturor!!....activitate slabuta...la kti fezeristi suntem!1!....
  6. multumesc!!Mi-am luat lant nou pana la urma...!....
  7. Poate sa-mi raspunda si mie cineva daca se potriveste lantul de pe 3he pe 4jh?!?Astept raspunsuri!multumesc!
  8. Ma poate ajuta si pe mine cu un lant de yamaha fzr 600 4Jh?!?!?....si un pret!?!?
  9. am observat ca e complicat un pic cu schimbatu semeringurilor...eu am gasit la furca pe bratul stang putin ulei...asta inseamna ca trebuiesc schimbate si semeringurile de ulei si cele de praf,nu?
  10. si mie mi-ar cam trebui semeringurile...sa-mi spui si mie pretul te rog....!!
  11. Nici-o miscare nimic p'aici...km rar!
  12. Acum aproximativ un an mai exact luna iulie....am avut si eu un mic accident! Eram intr-o localitate(Gugesti),strada principala asfaltata ....cald frumos toate bune!motocicleta un Gs 500 proaspat reconditionata(vopsit integral caucioace noi ,placute..etc)!Ma intalnesc cu o prietena care ma roaga sa o dau si pe ea o tura....eu baiat dragutz:D....ii dau o casca si ne urcam da dam tura respectiva.....mergeam lejer ...60-70 Km/h din sens opus se apropia o dacie...semnal stanga pus...cand am observat asta deja nu mai acceleram o lasasem in frana de motor....eh in ultima clipa idiotu sa gasit sa vireze in fata mea....la nici 15m de el...am franat fata puternic impreuna cu spatele usor...l-am evitat trecand prin spatele lui...insa in timp ce-l evitam mai vad inca o masina in fata...in momentul acela am franat brusc spate...am reusit sa-i evit dar m-a aruncat in lateral dreapta cazand in umar si cap...cu intentia de a prinde cumva si persoana din spate!Eu am scapat ieftin doar putine dureri de umar,dnsoara...julita cot genunchi si speriata groaznic!Mobra...mai grav...toba indoita rezervor indoit ceasuri sparte capac alternator spart etc! La asigurare nu au vrut sa ma despagubeasca din cauza ca nu a fost contact....asa ca am reparat mobra mai mult pe banii mei! O experienta neplacuta...care ma determinat in primul rad sa nu mai iau pasageri!!!
  13. bv bv!!....yo inca nu am curajul sa ma bag la asa operatiune!!...dar probabil ca o sa o verific si eu pt ca observ sa imi cam umezeste cu putin ulei undeva deasupra la capacul de la culbutori.....nu-mi dau seama exact unde...dar sper sa gasesc!
  14. da..da...e bn...!!colegu' nu-mi vinzi mie oglinzile?!
  15. Salut!Eu nu i-am pus ulei auto insa am gasit sub sa un bidon care era auto 10w40......doar s-o fi pus idotu de varamiu knd a fost la el!Oricum eu i-am schimbat uleiul cand am luat-o!
  16. am inteles!!Multumesc mult de tot pentru sfat!!!...raman dator de cinste! salutare!Tot in priviinta ambreiajului,,,,inainte sa-l desfac eu,am gasit suruburile nestranse la maxim!...e posibil din cauza asta sa-mi patineze ambreiajul!??!m-am uitat la discuri fata spate nu sunt tocite mai au suficient pe ele,si tablele de separare la fel nu sunt uzate!!Acum dupa ce am verificat discurile am strans suruburile la maxim insa nu am reusitsa ies cu ea sa vad daca mai patineaza!!!ea nu patina tare,doar knd eram cu a 2a respectiv a -3a pe la 4000ture si ii dadeam cox atunci incepea un pic dar se redresa! Multumesc!
  17. Salut!Poate sa-mi spuna si mie cineva cat de stranse trebuiesc sa fie suruburile de la ambreiaj.....adik trebuiesc stranse la maxim sau trebuiesc lasate mai slabut in tensiunea arcului?!?!....teoretic orice surub ar cam trebui sa fie STRANS insa ma gandesc ca aici fiind arcurile acelea..nu stiu cum ar trebui!?!? Numai bine!!
  18. salutare!!!....m-am reapucat si eu de motorisca......i-a schimbat gumele noi noutze......am reschimbat uleiul pt k ii pusesem ravenol 10w40...si nu-mi placea cum se aude motoru....i-am facut o aerisire la frane....mai am sa intaresc urechile de prindere la carene sa iau un spray ungere lant si sa fac rost de un set de oglinzi!!....in rest..sa vina caldurica....si asfaltul uscat...deja am dat o tura scurta de 5 km!...nu mai am rabdare......intre timp fac si niste cursuri pt a deveni instructor moto....sper sa fie de folos mai tz!! Numai bine!!
  19. deokmdata nu e trecuta nici-o culoare in acte!....ma gandeam sa-l fac tot alb cu actibildurile originale si jantele sa la fac portocalii....!
  20. salut colegii...in weekend am dat si eu o tura....cu fzr meu...dar in acelasi timp am avut si batranul meu gs in plimbare imprumutat unui preten....a fost cred ca ultima pe anul asta!!.....vreau sa ii dau o alta culoare....si sa ii pun noile cauciucuri! o parere cam ce culoare i-ar sta bn la un fzr 4JH??! Ps!...cum atasez poze pt k nu vad nikieri attach!!!???!??!
×
×
  • Creează nouă...