Sari la conținut

catalinn

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de catalinn

  1. are vreo cineva niste documentatie "orice" despre carburatorul k 62, va rog mult ...
  2. catalinn

    Ij (izh)

    are cineva o poza unde ar trebui sa fie condesatorul prins la bobina la un ij 56 ?
  3. catalinn

    Ij (izh)

    un raspuns rapid daca ma mi-l poate oferi cineva... am un ij 56 si am avut un surub decompresor, care mi-a sarit din mers si nu l-am mai gasit. in locul lui am montat o bujie ca au acelasi filet, imi poate spune careva daca este afectat mersul motocicletei ? "ma gandesc daca surubul ala avea rol sa dea drumu la compresie in mers sau ... nustiu "
  4. cumpar un carburator k62sauk63, si un gat admisie pt planeta !!
  5. salutare! as dori sa cumpar un carburator bun eventual cu tot cu gat de admisie, pentru un ij 56 . astept un pm .va multumesc
  6. catalinn

    Ij (izh)

    din pacate nu are acte Vulpoiule ... de pe unde ma plim eu cu ea am pile )... nu are nici placuta aia pe furca, se cunosc doar niturile ...
  7. catalinn

    Ij (izh)

    am atasat o poza cu ij-ul, nu il am de mult timp nici nu m-am atins de motor, cand l-am luat am curatat rezervorul, am schimbat bobina, am pus o baterie de 12 v ca de aia am momentan, am desfacut carboratoru, l-am curatat, apoi am umblat la platina cu un prieten de al meu care si el e pe dinafara cu mecanica ... aici ne-am prins urechile, nu am nici cea mai mica idee care e treaba cu avansul ... "dar din ce am mai citit cand se ridica pistonu cu 2 mm inainte sau dupa trebuie sa dea scanteia" apoi in functie daca trage sau nu misti platina in sens invers. Creca debitez niste prostii ) ??!!! poate nu se va gasi iar unul ca "FESU' " sa rada de mine ... iar un meserias sincer am cautat da nu prea am gasit . se vede si filtru de aer, cred ca e de jupiter 3, are calt in el, tobele la fel nu stiu daca sunt originale.... iar in privinta carburatorului cand l-am desfacut iar am gasit socul inchis, cred ca s-a rupt firul... nu am mai avut timp sa vad cat consuma cu socul scos.....pt ca in doar weekend ma duc acasa sa pot lucra la el , dar credeti ca acest soc care a stat inchis poate face asa mare diferenta de consum ??? Si inca ceva ma poate ajuta cineva si pe mine cu cartea tehnica daca o aveti, v-as fi recunoscator. va multumesc.
  8. catalinn

    Ij (izh)

    nu inteleg sarcasmul... daca vrei sa imi dai un sfat, da-mi, daca nu lasa pe altii sa o faca .
  9. catalinn

    Ij (izh)

    salut .... am nevoie si eu de o parere, ca sa nu imi cumpar un carburator nou. are cineva carburator k 36, este bun de ceva ??? cam cat e consumul mediu ? multumesc vad ca nu ma baga nimeni in seama ) ....va rog daca ma poate ajuta careva, am un izh 56 ,si momentan am un carburator k 28 care imi consuma groaznic de mult creca sare de 20% am facut rost de un carburator k 36 "sper ca consuma mai putin totusi, de asta am intrebat mai sus, poate are careva si ca idee cam cat e de bun, cat consuma. Darmai e o problema ca sa il folosesc pe asta k 36 as avea nevoie de un gat de admisie pt un izh 56 (intr-un piston) care sa nu fie rotund la intrarea in carburator , nu prea stiu termeni mecanici , sper ca m-am facut cat de cat inteles. daca ma poate ajuta cineva, nr meu de tel e 0766777482 va multumesc.
  10. catalinn

    Ij (izh)

    salut !! am nevoie de un carburator nou pt un ij 56 si un gat de admisie, niste numare de telefon ale celor care mai au piese noi sau care se ocupa cu comenizi ? va multumesc .
×
×
  • Creează nouă...