Sari la conținut

avp5

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de avp5

  1. Jumatate din voi de si borasc ineptiile pe aici ori sunt militieni, ori aspiranti de academie sau tablagii de campina. Bai intr un stat de drept e normal sa violezi, sa omori si ai dreptul la viata in inchisoare,dar daca depasesti pe linie continua hai sa intre 2 rinoceri cu o tigaie de logan sa ti rupa picioarele si sa te omoare!!! Pai sa va dea si o flegma tariceanu cand v o calca cu vreo coloana oficiala ca n ati tras pe dreapta! Pseudobikeri plm!
  2. Erau 3 motociclete, in fata lor loganul de politie, se mergea in coloana. Militianul i-a facut semn motociclistului din spate sa-l depaseasca, asta a depasit(linie continua), dupa loganul a aprins girofarul si a pornit dupa moto. Din ce motiv nu stiu, pustanul s-a panicat(nu cred ca avea mai mult de 22 de ani), si nu a oprit, dar nici nu i-a dat gaz. La un moment dat s-a scos din logan si un pistol pe geam, dupa care pur si simplu au intrat in el deschizand si portiera in acelasi timp sa-l puna jos. I s-a acordat primul ajutor de catre un prieten doctor(tot motociclist), nu apare inca pe filmare. La prima evaluare fractura inchisa de femur. Poze pe link mai jos. https://ibb.co/dtJiXQ https://ibb.co/geBRmk
  3. avp5

    Accident pipera

    Cvardupla fractura de tibie, dubla fractura de peroneu, a iesit din operatie, e OK acum. Ma bucur ca vine iarna, nu o sa mai fie asa de animata sectiunea asta.
×
×
  • Creează nouă...