Sari la conținut

SebyZBY

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    R1

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR 600 F4i

SebyZBY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cred ca voi raspunde pozitiv, daca vremea e buna. Au confirmat ca e liber in w/e ala? » Post actualizat in 03 Sep 2015 15:22 eu am scos protectia standard de pe costumul a;stars si am pus o protectie de coloana de la icon, asa in buzunar, fara sa mai foloses velcro/bretele. am impresia ca respira pielea mai bine vs bretele/velcro. pe de alta parte, daca e sa cazi in fund .. nu prea are ce sa te scape. nu suntem iron man, dar asta nu inseamna sa nu ne protejam.
  2. ca te pricepi la metrologie si ca pentru unii dintre noi abaterea este acceptabila
  3. Eh, George, cand m-oi bate cu sutimii - atunci ma mai gandesc dar daca la mine timpul variaza in functie si de bataia vantului din lateral... ma multumesc cu aplicatia. MAI ALES ca imi arata ce vreau sa vad: un timp bun pana una alta n-am multe
  4. mie imi da cu virgula partea aceea cu 13 laps = 42 km. W.TF? au marit astia Skatkart in 2 zile? si top speed e interesanta.
  5. daca poti, cred ca e cazul ideal: scutesti uzura gume/ poti elimina accesorii (oglinzi, semnale, scarite pasager..), prinzi sambata odihnit si te bucuri de duminica, in loc sa te gandesti la drumul de plecare (care e mai nasol cu masina dpdv timp, dar mai in siguranta).
  6. tare sper data viitoare sa fie mai repede, pentru toti, intr-o formula asemanatoare. stati putin.. am scos 1:08:65 la ultima intrare. diseara revin cu dovada @cmd, Gabi, George: DAR! am nevoie de ajutor sa devina constant @cmd: zi-mi cat ai dat, ca-i dau si eu (important e sa nu ma deranjeze pe mine, lasa-i pe restul) ce oameni ...
  7. asta chiar e performanta. o sa ma uit in tel, dar cred ca mai mult de 140kmh n-am avut. de timpul meu nici nu mai vorbesc )
  8. 170kmh si 1'02" ?! pe bune? frumoase pozele.
  9. tu ziceai, eu intrebam daca faci misto.. pana la urma ai cedat .. ... m-am prins tarziu despre ce era vorba (nu intotdeauna am materia gri la indemana)
  10. Multumesc pentru w/e ce tocmai a trecut, companie SUPER!!!
  11. eu vin. 1'13" intr-un an bun ) Daca suntem prea putini pe grupa.. poate ne facem ca suntem 2 grupe si intram toti odata.
  12. am aflat acum ca o sa ma cazez la un prieten din oras. as putea sa sun acum la cupidon sa anulez si sa dea camera altcuiva - cu ziua orasului. daca e cineva printre voi care vrea camera (am rezervat o camera pentru 2 adulti si 1 copil - probabil are un pat dublu => acceptau 90 lei/noapte/ camera) sa ma anunte la 0766302286 si vom face in asa fel incat sa anulez rezervarea ca sa poata rezerva imediat apoi. Daca nu, ca sa aveti timp sa cititi mesajul.. maine la pranz voi anula. Multumesc. PS: Kinkey, d-asta te-am intrebat. » Post actualizat in 26 Aug 2015 17:21 am predat rezervarea mea de la Cupidon unui alt motorist.
  13. 2005 » Post actualizat in 26 Aug 2015 12:04 Ai rezolvat? da-mi un telefon. 0766302286
×
×
  • Creează nouă...