Sari la conținut

SebyZBY

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SebyZBY

  1. cred ca voi raspunde pozitiv, daca vremea e buna. Au confirmat ca e liber in w/e ala? » Post actualizat in 03 Sep 2015 15:22 eu am scos protectia standard de pe costumul a;stars si am pus o protectie de coloana de la icon, asa in buzunar, fara sa mai foloses velcro/bretele. am impresia ca respira pielea mai bine vs bretele/velcro. pe de alta parte, daca e sa cazi in fund .. nu prea are ce sa te scape. nu suntem iron man, dar asta nu inseamna sa nu ne protejam.
  2. ca te pricepi la metrologie si ca pentru unii dintre noi abaterea este acceptabila
  3. Eh, George, cand m-oi bate cu sutimii - atunci ma mai gandesc dar daca la mine timpul variaza in functie si de bataia vantului din lateral... ma multumesc cu aplicatia. MAI ALES ca imi arata ce vreau sa vad: un timp bun pana una alta n-am multe
  4. mie imi da cu virgula partea aceea cu 13 laps = 42 km. W.TF? au marit astia Skatkart in 2 zile? si top speed e interesanta.
  5. daca poti, cred ca e cazul ideal: scutesti uzura gume/ poti elimina accesorii (oglinzi, semnale, scarite pasager..), prinzi sambata odihnit si te bucuri de duminica, in loc sa te gandesti la drumul de plecare (care e mai nasol cu masina dpdv timp, dar mai in siguranta).
  6. tare sper data viitoare sa fie mai repede, pentru toti, intr-o formula asemanatoare. stati putin.. am scos 1:08:65 la ultima intrare. diseara revin cu dovada @cmd, Gabi, George: DAR! am nevoie de ajutor sa devina constant @cmd: zi-mi cat ai dat, ca-i dau si eu (important e sa nu ma deranjeze pe mine, lasa-i pe restul) ce oameni ...
  7. asta chiar e performanta. o sa ma uit in tel, dar cred ca mai mult de 140kmh n-am avut. de timpul meu nici nu mai vorbesc )
  8. 170kmh si 1'02" ?! pe bune? frumoase pozele.
  9. tu ziceai, eu intrebam daca faci misto.. pana la urma ai cedat .. ... m-am prins tarziu despre ce era vorba (nu intotdeauna am materia gri la indemana)
  10. Multumesc pentru w/e ce tocmai a trecut, companie SUPER!!!
  11. eu vin. 1'13" intr-un an bun ) Daca suntem prea putini pe grupa.. poate ne facem ca suntem 2 grupe si intram toti odata.
  12. am aflat acum ca o sa ma cazez la un prieten din oras. as putea sa sun acum la cupidon sa anulez si sa dea camera altcuiva - cu ziua orasului. daca e cineva printre voi care vrea camera (am rezervat o camera pentru 2 adulti si 1 copil - probabil are un pat dublu => acceptau 90 lei/noapte/ camera) sa ma anunte la 0766302286 si vom face in asa fel incat sa anulez rezervarea ca sa poata rezerva imediat apoi. Daca nu, ca sa aveti timp sa cititi mesajul.. maine la pranz voi anula. Multumesc. PS: Kinkey, d-asta te-am intrebat. » Post actualizat in 26 Aug 2015 17:21 am predat rezervarea mea de la Cupidon unui alt motorist.
  13. 2005 » Post actualizat in 26 Aug 2015 12:04 Ai rezolvat? da-mi un telefon. 0766302286
  14. La Cupidon. 0769.33.10.70 http://www.pensiunea-cupidon.ro/web/ » Post actualizat in 26 Aug 2015 10:44 Edit: am sunat la numarul de pe site. Mi-a raspuns un individ numit "seful", care mi-a dat numarul ce ti l-am transmis. Edit 2: o sa mai sun vineri o data, sa reconfirm - sa nu dorm cu fi-meu in masina.
  15. salut Costurile mele ar fi cam asa (merg cu nevasta si copil, dar multe sunt exclusive moto) remorca e aprox 55 lei/zi.. deci 110 lei. Cazarea este 90 lei/ camera .. deci 180 lei Motorina cred ca este vreo 200 lei Mancare probabil 100 lei. + 6 ore pe drum - timp pierdut/ uzura auto, hai cost 0. total 600 lei + 280 lei datul pe pista = 880 lei La Amckart nu mai stiu preturile, dar presupun ca este 30 lei/ 10 min. Daca ma dau de 15 ori (7h/zi pe pista) ma duce la 450 lei. Poate si aici iei o reducere, deci vreo 400 lei diferenta. DAR, Amckart nu e Secuiesc si imi place mai mult Secuiesc - chiar daca la locatie nu am de unde sa cumpar o sticla de apa sau stau la umbra sub pom. Poate s-au schimbat lucrurile, ca tot construiau. Cred ca a devenit prea indragit Tg Secuiesc, ca e cam scump
  16. Astea sunt vesti bune. Nu am reusit sa ma conectez pana acum. Am sunat si eu mai devreme in zi pe Victor si mi-a spus ca w/e trecut au fost 17 motoare si ca in principiu o sa fie 3 grupe kart si 1 moto. Pana acum se anuntase o echipa de kart ca va veni la antrenament, care are in general cele 3 categorii de kart (dar nu stie cu cate categorii se va prezenta efectiv la antrenament). Ref la 1 serie moto, i-am zis ca sunt totusi diferente de "valoare" intre moto si nu stiu daca e ok sa intre toate moto intr-o singura grupa. Deci e foarte bine ca ai reusit sa obtii 2 grupe moto, de la senior. Si reducerea e binevenita. Mci
  17. adica sa platesti 1 zi sa te dai 2h legat. cum spunea si c3h2o, daca ajungem sa platim 1 ora ca sa ne dam 15 min, nu-i prea bine.. cred ca e mai ieftin la amckart si nu faci drumul pana la mama dracu in covasna, mai platesc si motorina/ remorca/ cazare/ mancare. am prins si eu acum 2 ani un w/e inainte de etapa de kart si mergeau 50/50 carturi- moto, unde singurul moto eram eu. nu m-ar deranja proportia asta.
  18. Salut. O sa merg si eu la Tg. Nu sunt din categoria celor <1:10.
  19. Eu am avut accidentul. A intrat o femeie in mine, cand schimba directia de mers spre stanga, fara sa-mi dea prioritate de dreapta. Carene, radiator - sparte. rezervor busit, oglinda sparta, pedala frana rupta, furca lovita (Aici mai e de studiat). Acum stau sa imi negociez paguba cu Astra (I know ). Deocamdata viitorul nu suna bine. Cat inca eram la accident si prietenii/SMURD nu venisera - un baiat motorist (cu o casca shoei albastra parca si moto vitezista) a fost dragut si a venit sa ma intrebe daca sunt bine si am nevoie de ajutor - multumesc si pe aceasta cale. Multumesc pentru urarile de bine! Asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...