Sari la conținut

woogie.boogie

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de woogie.boogie

  1. Acum 10 minute a fost un accident la intrarea in Bragadiru, la podul de la Centura. Moto un speed, baiatul cu blugi si geaca de piele neagra se indrepta dinspre Bucuresti spre Bragadiru. La Centura o masina a vrut sa faca stanga,nu s-a asigurat si...deja e clasica. NU am detalii, daca stie cineva mai multe apreciez daca va posta. Sanatate riderului...altceva e de prisos.
  2. Salut, Noi am fost cu masina, un diesel de 1.9 si am facut un calcul estimativ in jur de 150 de euro, in conditiile unui consum de 4,5-5%. Cu motorul cred ca tot pe acolo te invarti. Depinde de stilul de mers, incarcare, blana pe unde se poate... N-ar trebui sa te duca mai mult, dar ca precautie sa iei o canistra mica pt rezerva. Pe canion nu prea gasesti benzinarii Asfalt uscat si asteptam poze si impresii.
  3. Salut, Doar ce m-am intors din Muntenegru, mai exact din Budva. Ca o prima recomandare: NU lasa canioanele pe finalul drumului. Sunt destul de tehnice si daca esti obosit se lasa cu RIP (vezi autocarul care a cazut in canionul Moraca). Ca traseu noi am mers pe Drobeta Turnu-Severin - Pozarevak - Uzice - Plejevlja - Mojkovac - Podgorica - Budva. Daca o iei asa prinzi ambele canioane si Tara si Moraca. Dupa podul care traveseaza Tara este un parc national (Zabljak parca) care merita vazut. Recomand vizitarea manastirii Ostrov (cca 35 de km de Podgorica), Statiunea Sveti Stefan (ca sa intri acolo trebuie ori sa fii cazat acolo ori sa iei masa macar la restaurantele lor - destul de scump, dar merita). Dupa aceea recomand Budva, destul de ieftinuta, dar seamana cu litoralul Romanesc (la partea de aglomeratie si bazar), iar finalul sa fie Kotor (23 de km de Budva). Aici poti urca 1350 d etrepte pana la vechea cetate de unde ai o priveliste superba asupra Golfului Kotor. Bafta si drum bun mai ales
  4. Salut Stau in zona si cand am plecat am vazut motocicleta cazuta, dar nici urma de rider. Un Gigel de la Pompieri mi-a spus ca baiatul nu are nimic, ca a atenuat iarba lovitura. Sa speram ca asa este. Mereu am spus ca un pic de "iarba" ajuta. Sanatate riderului si asfalt uscat. Fierul se indreapta.
  5. Tare post-ul . Desi e normal sa fie greseli atunci cand foloseste google translate, m-am amuzat copios citind ceea ce a scris "francezul". Google asta cred ca se tine de poante pentru ca a iesit super haios . Oricum...daca isi gaseste o colega eu ii dau cheile de la padure
  6. Salut, Da, este obligatorie asigurarea RCA si cred, nu sunt sigur, de ITP. La RAR am fost si eu cu ligheanul meu si mi-a spus "ne vedem peste 2 ani". DIn asta inteleg ca se face ITP.
  7. Life sucks, job sucks, wife doesn't!

×
×
  • Creează nouă...