Sari la conținut

Mihai090

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mihai090

  1. Salut!ai perfecta dreptate in tot ce ai spus mai sus!am apucat sa ma documentez mai bine de pe forumurile straine si se pare ca janta mea de 5" nu suporta mai mult de 180 latime.si asa este destul.iar cea de 5,5"(optiune speciala pe r1100s) suporta pana la 190 latime.!O sa pastrez aceleasi dimensiuni pana la urma!Nu vreau sa stric ciclistica ei!Multumesc pt ajutor
  2. In afara de aspect,nu vad alt avantaj suprafata de contact fiind aceeasi!Poate o mai buna ciclistica pe drumuri curbate!Nu stiu!Din acest motiv intreb!Sa invat!
  3. Darco,nu te pot sfatuii in alegerea mobrei dar daca ai nelamuriri cu traseul sau cu Spania,te pot ajuta cuplacere.Fac drumul lunar! Vin cu o intrebare pentru cei care au mai dat de problema asta si care ma poate ajuta!Vreau sa montez o anvelopa spate cu latimea de 190 pe R1100S-ul meu!El are montat acum pe ea 180/55/17 omologate in carte dar originalele sunt 170/60/17.Se poate monta cauciuc cu 190 latime?Care sunt riscurile?Multumesc!
  4. Salutare!Vin cu o intrebare care e posibil sa se fi pus deja dar nu am gasit un raspuns concret!Am hotarat sa schimb semnalizarile spate(bec)cu unele LED.Unde pot gasii releu special pentru semnale Led,si care este releul(unde se afla).Tin sa precizez,cadenta lumimii e mult mai rapida cu LED-urile,desii cred ca stiati deja!Mobra e un R1100S 2000.Multumesc.
  5. Salut,detin un R1100s si sunt foarte multumit de el.Este o motoreta puternica,fiabila care se aseaza la drum impecabil.Este destul de grea insa se poate conduce destul de sportiv!Ambreajul este unul uscat(ca la masini)Al meu a fost schimbat la mototehnica de fostul proprietar iar pe factura apare suma astronomica de 4.900lei (49 de milioane)supapele de regleaza la fiecare 10.000km iar uleiul depinde de preferinte:15w50 motorex sau motul.Trebuie verificat mereu,consumul de ulei fiind maricel.Daca vrei mai multe detalii,pe privat!
  6. M-am hotarat!o sa scap de catalizator.O sa ma interesez de cineva care se ocupa cu evacuari/tevi si las finalele ei!Cum a spus si Andrei,nu e stiinta cuantia!Motorul l-am cumparat din bucuresti in luna august!se deosebeste prin hidroimprimarea bucatii centrale a rezervorului(cranii alb-negru).Tin sa va multumesc pt ajutor!O sa revin cu update!
  7. multumesc mult pentru raspuns!Da,vreau sa scap de dihanie,mai ales daca nu afecteaza motorul!Din cate am vazut o sa trebuiasca sa fac in asa fel sa le unesc la un moment dat pe sub sa(pt ca vin din parti opuse)!Daca ma poti ajuta cu asta ti-as ramane recunoscator!Si dau o bere desigur:-) Treaba cu infundatul catalizatorului am luat-o in serios din pacate))stiam ca se mai infunda!
  8. Este foarte posibil si asta!insa motorul merge bine!Cum il pot curata??
  9. Find your support!

  10. Adica am dat jos tobele finale si se aude aproape la fel in comparatie cu ele puse!Am mentionat;sunt tobe Lazer(nu sunt stok)! Diferenta de zgomot dintre tobele montate si ele demontate este foarte mica!
  11. Salutare tuturor!Intrucat timpul s-a inrautatit si mobrele stau la caldura,am decis sa desfac tobele finale la bmw-ul meu R1100s.(tobe Lazer)Ideea e ca vreau sa se faca mai remarcat in trafic respectiv un pic mai galagios.Problema e ca se aude aproape la fel fara ele!Stie cineva cum poate fii modificata evacuarea sau toba aceea intermediara cu catalizatorul pe ea intrucat sa nu afecteze motorul?!Sau daca poate fii anulata pur si simplu cu teava goala?!*Multumesc!
  12. Merci frumos!Nu prea ma pricep sa lucrez cu fibra dar o sa incerc!Sper doar sa reziste temperaturilor destul de ridicate de pe langa evacuare!
  13. Salutare tuturor!Am un BmW R1100S si caut de ceva timp bugspoiler pentru el.Stie cineva care se ocupa cu asa ceva,se poate face ceva costum?Multumesc.
  14. S-a rezolvat!problema era statorul de la electromotor plus magnetii! Se pare ca cerea prea mult curent!multumesc tuturor pt ajutor » Post actualizat in 06 Sep 2016 08:09 Crazvy,nu inteleg la ce te referi!!te rog detaliaza...
  15. Ai stofa de narator!super frumos!Ma bate gandul si pe mine la o astfel de calatorie!Tine-o tot asa!
  16. Salut,am o problema cu micul meu Brutus bmw r1100s 2000.daca ma puteti ajuta raman dator cu o lada de bere!Problema este la pornirea mobrei!Am verificat bateria(baterie noua 2016 Varta 12v 19a)tensiunea nepornita 12,8,pornita 13,4,verificate releele,verificat alternator!Mentionez ca doar pornirea e o problema in rest nu se opreste,are curent,lumini functionale si totul in regula!Suspectez electromotorul!cineva care ma poate indruma cum pot verifica electromotorul si cum se poate remedia problema!multumesc!binefacatorul sa vina in VL pt lada de bere :-)
  17. Mihai090

    Limitare motocicleta

    Salut,eu am A-ul si conduc de la 14 ani motociclete,stiu.Pare prostesc.asa este.Te sfatuiesc cu mare drag sa iei A!nu este greu!Unul pentru mine a fost joaca de copil!Nu te mai complica cu A1 si A2!Dai de A!Apropo,eu cand am dat de carnet(primul fiind de A,binenteles,am executat poligonul cat si sala cu maxim puncte la 18 ani!!)iar dupa aceea imediat B!Poate legisatia s-a schimbat.Eu stiam ca cu categoria A poti merge cu orice fel de motocicleta(mai pe romaneste).Daca gresec,va rog corectati-ma!!!
×
×
  • Creează nouă...