Sari la conținut

zaiadrian

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zaiadrian

  1. eu cred ca ai probleme cu SOCUL. Daca e electric, verifica-l. Sunt aproape sigur ca a ramas pe deschis si de aceea porneste foarte greu si cand porneste nu poti sa accelerezi si se opreste.
  2. Salutare. Scuteristii pe unde se mai intalnesc? fac iesiri? (am descoperit scuterul dupa ce am mers cativa ani cu moto). Motociclistii se mai intalnesc pe la Victoriei si fac multe iesiri!!! dar cu scuterul vad ca lucrurile stau altfel...
  3. atunci hai sa reparam cutia ta (am reparat cateva in ultimii 5 ani si totul e ok). Dar pentru asta am nevoie de cateva detalii. Adrian 0722 140 149.
  4. nu stii ce vorbesti... In acel loc nu e vizibilitate buna. nici tiristul si mai ales nici motociclistul nu prea pot vedea deoarece pe marginea drumului sunt boscheti si copaci care formeaza ca un tunel. Cand iesi din aceasta increngatura te trezesti fix in intersectie. E tipic romaneste: cu pomi pe marginea drumului, nicaieri pe unde am mai mers prin Europa nu am mai vazut asa ceva. Tiristul e un imputit pentru ca trebuia sa se asigure foarte bine, mai ales ca facea la stanga, dar cred ca era obosit (tirul avea numar de SM) si a fortat sa ajunga mai repede. Viteza nu are importanta, pentru ca in acel loc esti inafara localitatii si sunt sigur ca 60-70% din conducatori nu reduc in acel loc. Despre viteza motociclistului mai e de spus ca nu era foarte mare pentru ca inainte de intersectie e o adancitura in asfalt destul de mare, pe care (spun din experienta mea si eu merg cu un R6) nu poti trece cu mai mult de 90km/h. Mai e un argument sa spun ca nu avea viteza mare: motoreta era la 5m de tir. As zice sa va abtineti toti cei care nu ati trecut niciodata prin acel loc, frumos ar fi sa va exprimati compasiunea si regretele si atata tot.
  5. da, pentru mine e chiar incredibil: anul trecut acelasi lucru mi s-a intamplat (mi-a iesit un tir in fata) exact in acelas loc, dar m-am salvat intrand prin sant, motoreta sifonata dar eu interg. Colegul nostru nu a avut norocul meu. Voi tine minte intodeauna imaginea fetei slabute si a celei mai plinute care au facut totul sa il salveze si a celor de pe ambulante pe care ii cam durea in p..a. Respect fetelor!!!! sunt ciorogarlean si eu, si dupa intamplarea mea in acel loc blestemat, pun frana pana la 50km/h. Pacat mare.... R.I.P.
  6. as veni si eu sa ne cunoastem, dar nu stiu unde este. sunt din cioro
  7. Garaj pentru iarna in zona B-dul Timisoara, pe langa Radox. Pret 100-120 ron/luna. Acces nelimitat, paza. Detalii la telefon: 0722140149 Adrian.
×
×
  • Creează nouă...