Sari la conținut

flea

INACTIV
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    moto11tit@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    roma (acasa: brasov)
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    honda hornet 600
  • Club
    ratacitilor

Informații profil

  • Motociclete detinute
    aprilia leonardo,honda transalp,honda hornet

flea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. flea

    Honda Hornet

    Salutare.Am vandut horneta si mi-a ramas un kit nou de lant pentru modelul 2001 .Daca cineva e interesat astept intrebari pe e-mail "moto11tit@yahoo.com". Drumuri bune sa aveti !
  2. salut .440 ron ,daca te intereseaza iti dau detalii .

  3. sal.vreau eu kit de lant pt hornet 2001.ce bani? 0721292903

  4. flea

    Honda Hornet

    Daca e cineva interesat de o viespe, bagati un ochi /index.php?/topic/667945-honda-hornet/:
  5. flea

    Honda Hornet

    E cumparat pt un model 2001.
  6. flea

    Honda Hornet

    Daca are cineva nevoie de un kit nou de lant pt hornet dati pm .
  7. Ladispoli.Cand vi la mare poate dam unul de altu...
  8. Daca tot facem prezentarile,ma conformez:Constantin ma numesc ,locuiesc la 30 km de Roma si am un hornet din 2001. Sunt usor de recunoscut in trafic pentru ca am nr de Brasov.Nu ies foarte des calare dar in limita timpului disponibil mi-ar face placere sa cunosc alti conationali motociclisti.
  9. Daca tot facem prezentarile,ma conformez:Constantin ma numesc ,locuiesc la 30 km de Roma si am un hornet din 2001. Sunt usor de recunoscut in trafic pentru ca am nr de Brasov.Nu ies foarte des calare dar in limita timpului disponibil mi-ar face placere sa cunosc alti conationali motociclisti.
  10. flea

    Honda Hornet

    Referitor la discutia despre rezerva de benzina, eu cred ca este doar o chestie de obisnuinta.Vorbesc de cei care nu au indicator la bord.In tinerete am patit cu celebra dacie sa raman fara benzina pentru ca indicatorul arata complet aiurea .L-am deconectat ,eram atent la nr de km si de atunci n-am mai ramas "in pana prostului". La transalp am avut un comutator mare pe rezervor care era usor de gasit .Hornetul e mai "delicat" si trebuie "buzunarit" bine pana il gasesti.Cu toate astea ,nu am avut probleme niciodata sa schimb din mers pe rezerva.Apoi (la mine cel putin) "anunta" din timp :relantiul scade la 1000 de ture in loc de 1300 si nu mai are acelasi demaraj.Daca insisti si nu comuti pe rezerva incepe " sa dea in nas".
  11. flea

    Honda Hornet

    vad ca e la moda ca fiecare sa isi puna viespea la vanzare....aici pe topic.o pun si eu atunci http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Bafta la vanzare ! ...dar... nu" te inteapa inima" sa o dai?
  12. flea

    Honda Hornet

    Zgomotul acesta ciudat l-am avut si eu .Cand franam scurt ,la viteza mica ,dar mai ales la gropi ,se auzea .Initial am vrut sa desfac amortizoarele ,dar de fapt erau slabite suruburile laterale care tin motorul de cadru,cele care se inlocuiesc cu unele mai lungi si se monteaza crash pad-urile .Am descoperit intamplator tinand picioarele pe crash pad-uri in incercarea de a gasi sursa zgomotului.Suruburile fiind putin slabite permiteau motorului o mica de plasare ,cat sa faca acest zgomot.
×
×
  • Creează nouă...