Sari la conținut

flea

INACTIV
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de flea

  1. flea

    Honda Hornet

    Salutare.Am vandut horneta si mi-a ramas un kit nou de lant pentru modelul 2001 .Daca cineva e interesat astept intrebari pe e-mail "moto11tit@yahoo.com". Drumuri bune sa aveti !
  2. salut .440 ron ,daca te intereseaza iti dau detalii .

  3. flea

    Honda Hornet

    Daca e cineva interesat de o viespe, bagati un ochi /index.php?/topic/667945-honda-hornet/:
  4. flea

    Honda Hornet

    E cumparat pt un model 2001.
  5. flea

    Honda Hornet

    Daca are cineva nevoie de un kit nou de lant pt hornet dati pm .
  6. Ladispoli.Cand vi la mare poate dam unul de altu...
  7. Daca tot facem prezentarile,ma conformez:Constantin ma numesc ,locuiesc la 30 km de Roma si am un hornet din 2001. Sunt usor de recunoscut in trafic pentru ca am nr de Brasov.Nu ies foarte des calare dar in limita timpului disponibil mi-ar face placere sa cunosc alti conationali motociclisti.
  8. Daca tot facem prezentarile,ma conformez:Constantin ma numesc ,locuiesc la 30 km de Roma si am un hornet din 2001. Sunt usor de recunoscut in trafic pentru ca am nr de Brasov.Nu ies foarte des calare dar in limita timpului disponibil mi-ar face placere sa cunosc alti conationali motociclisti.
  9. flea

    Honda Hornet

    Referitor la discutia despre rezerva de benzina, eu cred ca este doar o chestie de obisnuinta.Vorbesc de cei care nu au indicator la bord.In tinerete am patit cu celebra dacie sa raman fara benzina pentru ca indicatorul arata complet aiurea .L-am deconectat ,eram atent la nr de km si de atunci n-am mai ramas "in pana prostului". La transalp am avut un comutator mare pe rezervor care era usor de gasit .Hornetul e mai "delicat" si trebuie "buzunarit" bine pana il gasesti.Cu toate astea ,nu am avut probleme niciodata sa schimb din mers pe rezerva.Apoi (la mine cel putin) "anunta" din timp :relantiul scade la 1000 de ture in loc de 1300 si nu mai are acelasi demaraj.Daca insisti si nu comuti pe rezerva incepe " sa dea in nas".
  10. flea

    Honda Hornet

    vad ca e la moda ca fiecare sa isi puna viespea la vanzare....aici pe topic.o pun si eu atunci http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Bafta la vanzare ! ...dar... nu" te inteapa inima" sa o dai?
  11. flea

    Honda Hornet

    Zgomotul acesta ciudat l-am avut si eu .Cand franam scurt ,la viteza mica ,dar mai ales la gropi ,se auzea .Initial am vrut sa desfac amortizoarele ,dar de fapt erau slabite suruburile laterale care tin motorul de cadru,cele care se inlocuiesc cu unele mai lungi si se monteaza crash pad-urile .Am descoperit intamplator tinand picioarele pe crash pad-uri in incercarea de a gasi sursa zgomotului.Suruburile fiind putin slabite permiteau motorului o mica de plasare ,cat sa faca acest zgomot.
  12. Eu v-am luat-o inainte cu cativa ani...si chiar daca uneori regret ,stiri de genul asta imi intaresc ideea ca am luat decizia buna... Situatia clasica deja (din pacate )un handicapat care are bani isi scoate putza si se pisha pe altii.Nu are rost sa intram in dezbateri despre organizare , daca era propietate privata si altele.Situatia de coruptie din Romania genereaza astfel de comportamente.Sunt gramada (doctorul ala cu ferrari,nevasta lui paunescu ,ala de a intrat pe plaja cu jipanul).Credeti ca ar fi facut asa ceva daca stiau ca platesc ? Dar stiu ca scapa ...ca e Romania ...tara spagii unde daca ai bani te pishi pe "fraieri".Sunt de ceva ani in italia dar nu am auzit pe nimeni sa fi dat 1 euro spaga la carabinieri sau politie.Si asta se vede pe strada...
  13. flea

    Honda Hornet

    Si eu am un parbriz Givi (exact modelul care-l are si ravenitza) si e mare diferenta cu el sau fara. E adevarat ca eu sunt mai putin inalt ( 1.68) dar e mult mai confortabil cu el. Oricum m-i se pare oribil pt un naked si nu il folosesc decat iarna .Vara merg fara ,il montez doar daca am un drum foarte lung.
  14. flea

    Honda Hornet

    - off-topic - Îmi aduc aminte de un amărât de Ford de vânzare, un miros cam ciudat la compartimentul motor, joja avea ceva ... urme de ulei (negru Âşi sub limita min.) Âşi când am întrebat vânzătorul (nu spun că era o doamnă ca să nu fiu acuzat de discriminare sau altceva) despre ultimul schimb de ulei, s-a uitat cu o față gen “what the fuck!?” – am alimentat numai cu motorină Era un model de ford care sigur nu consuma deloc ulei...ca nu avea
  15. flea

    Honda Hornet

    Salutare tuturor. Discutia despre ulei se tot reia din cand in cand de fiecare data cu mai multa patima .Un raspus pertinent (suntem exact pe aceiasi idee) e al lui Danny. Daca cuiva da un confort psihic sa schimbe uleiul saptamanal (sau ca asa vrea muschii lui ) nu cred ca supara pe altcineva, atata timp cat nu emitem pretentii ca cei care respecta manualul sunt niste "habaristi" . Oricat de bine ne pricepem (sau nu ) inca nu avem nici unul certitudini cat tine un ulei pentru ca nu avem sustinerea financiara sa facem teste elaborate. Iar probabil ca daca ar fi cineva ,sigur nu ar intra pe acest forum . Toate cele bune.
  16. flea

    Honda Hornet

    Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Sincer nu cred ca am inteles la ce furtun te referi .Eu stiu ca pentru surplusul de antigel nu exista un furtun de scurgere ,nu am gasit nici la motor ,nici in manual ,daca sti unde e, zi-mi sa ma uit.La celalalte furtune nu am umblat si nici nu am vazut sa" zemuiasca" vre-o unul .Oricum am sa ma mai uit foarte atent inca odata.Ce ma mira pe mine e ca arunca lichid pe plasticul acela negru lateral( care e sub sea) si care e mai sus decat vasul de expansiune. Oricum cand am timp o pornesc si stau langa ea mai mult timp cu plasticele desfacute sa fiu sigur pe unde "sangereaza"
  17. flea

    Honda Hornet

    Salutare posesorii de viespe! Am o problema si am zis sa va intreb si pe voi ,poate cineva a patit-o si ma "lumineaza" si pe mine. Din vasul de expansiune imi mai iese lichidul din cand in cand ,adica da pe dinafara .Nu curge mult dar se vede pe plasticul lateral apa si simt ud pe pantaloni (... cum suna...).Imediat opresc motorul ,dau jos saua si nivelul la antigel e ok.Am observat ca face asta la orice temperatura,nu doar cand creste temperatura in trafic .Am verificat termostatul si e ok ,am schimbat antigelul si am aerisit .Ventilatorul porneste si oricum temperatura nu creste foarte tare. Acum am comandat busonul de la radiator pe care il banuiesc ca ar fi cauza ,dar...nu sunt sigur .Voi ati patit ? Distractie placuta la Baia Mare ,sunt sigur ca George o sa fie o gazda super....doar e morosan ca prietena mea...
  18. flea

    Honda Hornet

    La altii a venit deja primavara.... /index.php?showtopic=494712
  19. Intre 11 si 14 Martie a avut loc a doua editie a solonului de motociclete si scutere "moto days roma". Fiind prin zona ,mi-am "bagat nasul" si am facut cateva poze .Nu sunt foarte reusite dar sper sa va faceti o idee de ce sa intamplat. Mi-a placut prototipul de BMW si KTM-ul pe trei roti. Am admirat de aproape motorul lui valentino rossi...si binenteles ... fetele
  20. Excelente pozele.Ne "clatim" ochii cu peisaje superbe ,bikeri "meseriasi" si atitudine de om care isi traieste viata cum ii place (daca" ii cade bine" modifica un motor super sport si face touring).Avem nevoie de ani-lumina pana sa ajungem macar sa intelegem stilul lor de gandire si de viata ...pana atunci ne multumim sa comentam penibil si sa ne batem cu caramida in piept ca si la noi e superb (dar nu avem aparate foto asa bune ) ,in timp ce aruncam pet-uri goale si coji de seminte peste tot,suntem "melteni" in trafic si o "ardem" pe o roata in slapi...
×
×
  • Creează nouă...