Sari la conținut

_Vlad_

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda Hornet
  • Numar Moto
    DJ-87-TEK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki GPZ

_Vlad_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, ti-am mai vazut mobra, o stiam, arata foarte bine. Dar e modelul cu cadrane rotunde. Eu am modelul '06, care are bord digital si nu stiu cat de bine se potriveste si se aseaza tipul asta de far. Uite mobra unui prieten, care arata la fel de bine cu farul schimbat, dar care, la fel, e model mai vechi, cu ceasuri rotunde:
  2. ai vreo poza cu farul pus? sunt curios cum arata pe hornet '06.
  3. Cel mai important aspect dupa parerea mea e traficul. Pentru un incepator e mai safe sa fie intr-o conserva decat pe o motocicleta. O eventuala greseala doare mai putin. Deci sfatul meu e sa dai de B, sa te inveti cu traficul, cu soferii, cu felul in care gandesc si reactioneaza ei, sa reusesti sa anticipezi orice miscare a lor. Si apoi poti sa te apuci si de moto. Eu mi-am luat A-ul si B-ul de la 18 ani, dar motociclist am devenit abia la 24 de ani si cred ca a fost mai bine asa
  4. _Vlad_

    motor fail :)

    http://www.facebook....&type=2
  5. _Vlad_

    Lucky Biker

    avem strazi in romania unde triplarea se poate face fara probleme si cu 3 masini...cu motocicleta e si mai usor, important e sa vezi din timp si sa anticipezi, te dai usor spre margine si au loc lejer cele 2 masini.
  6. pai l-am vazut inainte sa cada
  7. ar fi de folos niste comparatii cu modele din aceeasi clasa: Yamaha FZ6, Suzuki GSR, poate si Kawasaki Z750. (plusuri si minusuri)
  8. am vazut si eu azi un singur motociclist...cred ca avea o honda albastra...el sa fie ?
  9. _Vlad_

    Lucky Biker

    A avut noroc ca nu a "apucat" sa reactioneze. Cred ca oricare din noi, daca s-ar trezii cu unu pe contrasens, o sa traga sa iasa cat mai mult in dreapta. Judecand dupa reluare soferul totusi putea sa se bage intre cele 2 masini...dar pana la urma e bine ca a avut macar soferul o reactie si nu a ramas si el blocat.
  10. _Vlad_

    DR 750s BIG

    Un sfat de la un amator: gaseste un lant mai gros cu care sa o legi, ca pe ala il tai cu foarfeca sau macar leag-o de roata din spate...nu de alta dar sa nu te trezesti dimineata cu o roata legata de gard. Scuze dar eu sunt obsedat de siguranta...in tara asta unde se fura tot. Frumoasa mobra...s-o stapanesti sanatos!
  11. locul 1 de departe, din partea mea, pentru niki 1, niki 2 si niki 3...la egalitate )) am ras cu lacrimi
×
×
  • Creează nouă...