Sari la conținut

Hell Constantine

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    hell.constantine@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    E MUST ?
  • Motocicleta
    SRAD
  • Numar Moto
    Indoit

Hell Constantine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, m-a ajutat sa merg mai sigur. Nu neaparat mai incet dar cu ochii in 14 si mult mai constient de ce ma inconjura. Nu rebuie sa fie o chestie intamplatoare si sunt sigur ca numeni normal nu gaseste placere, dar trebuie sa fie atat de grafice ? Incercam sa spun doar ca acelasi efect il au si filmuletele ce contin accidente cu urmari mai putin grave
  2. Din punctul meu de vedere toata discutia e cu dus intors. De acord, toti ar trebui sa stim notiunile de prim ajutor. Pe de cealalta parte, dupa cum a spus cineva mai devreme, parca iti e teama ca atunci cand ai nevoie se va ocupa de tine un habarnist care a invatat resuscitarea la tv. Toti dorim sa ajutam, dintr-un motiv sau altul (unii pot fi marcati de evenimente nefericite, altii isi doresc cele 5 minute de faima si e cool sa fi erou) dar daca nu esti sigur pe tine, mai bine nu intervii. Poti interveni cu strictul necesar dupa cum s-a mai spus: oprirea motorului, triunghiuri reflectorizante, telefon la 112 si lux de amanunte. Salut si consider un lucru extraordinar cursurile de prim ajutor. Toti ar trebui sa trecem pe acolo. Pe de cealalta parte, toti am vazut/auzit cazuri in care ajutorul acesta a facut mai mult rau decat bine si filmulete in care ambulanta ajunge la locul accidentului si trage de amarat ca de un sac de cartofi, il urca pe targa si acesta moare pe drum. Ca era ambulanta de tip B, C sau mai stiu eu cum dracu sunt calificate in sistemul de rahat de la noi. Intrucat se fac cursuri de prim ajutor pentru instruirea populatiei, cu personalul de pe ambulanta cum ramane ? Cati dintre ei sunt familiarizati cu echipamentul motto si scoaterea acestuia in caz de urgenta ? Aici probabil vorbim doar de casca, deoarece restul de echipament presupun ca se poate taia. Exista casti, a mea de exemplu, cu sistem de eliberare al pometilor in caz de urgenta. Au doua semne orange care iti spun ca este prevazuta casca cu acest sistem, se trage de un snur si ies pometii. Casca se scoate dupa aceea foarte usor.
  3. De ce s-ar tortura cineva cu astfel de imagini ? E adevarat, daca te uiti intamplator sau nu la vreun filmulet, ce include un accident motto, inainte sa pleci de acasa cu siguranta vei merge mai safe. Eu cel putin asa am patit. Dar de la asta pana la a cauta macabrul e cale lunga. Nu ai ce sa "inveti" cum spuneti voi din imagini ogrish ce nu poti invata din imagini fara nivel grafic de detaliu ridicat. Mergem pe prezumtia ca te duce si capul.
  4. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. E perfecta pentru incepatori. E foarte iertatoare si mai tarziu cand o sa vrei sa tragi de gaz e si naravasa. Sa o intretii ok si in rest ... Km.
×
×
  • Creează nouă...