Sari la conținut

citony2004

Membru
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    citony2004@yahoo.com
  • Skype
    citony2006

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Redhill, UK
  • Carnet moto din
    1998
  • Motocicleta
    Honda VT700 C Shadow 1987
  • Numar Moto
    CZ 769 RS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Cagiva Roadster 125

citony2004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu e chiar asa...discutia noastra de acum 2-3 ani era despre teritorii UK de pe continent (Europa), de unde sa mai si poti veni prin atar din cand in cand, nu de pe alte locuri de pe planeta de unde mai vii la 5 ani...
  2. Salut, Pentru cei care mi-au urmărit topicul acum vreo doi ani, am promis că revin când o sa am noutăți. De vreo 8 luni m-am mutat in Sudul Spaniei și de vreo 6 luni lucrez in Gibraltar. Distanța de serviciu 23km ceea ce face plăcută naveta la muncă. Nu pot sa spun că e raiul pe Pământ de trăit, dat de dat cu mobra chiar e. Regret doar câțiva dintre cei pe care îi cunoscusem in Anglia, dar asta e viața. Cineva mă rugase să las mesaj dacă vin și dacă e de lucru în domeniul medical. Eu as zice să nu ocupăm topicul și site-ul aiurea, și să mă contacteze prin mesaj privat cine ar dori mai multe detalii. Pot sa spun că am găsit cel mai uscat asfalt in UK: e GIBRALTAR
  3. Salut, mai e loc de un mobrist in grup? ;-) In toamna va deranjez si eu cu zgomot prin zona. Mobra mea e deocamdata inmatriculata pe Franta, cum fac sa o inmatriculez si eu in Spania? Cum fac sa schimb permisul? E nevoie/obligatoriu? Aveti poate un grup mai activ pe facebook, pt ca pe aici vad ca e cam slabuta activiatea. ...e corect ce spunea un coleg anterior...nu pot sa cred ca sunt doar cativa motociclisti romani in spania. Pana aflu cum e cu Facebook-ul vostru am vreat eu un grup numit: Motociclisti in Spania Va astept cu pareri, multumesc, Tony
  4. Crede-ma, concurenta e acerba acum. Multi dintre cei care erau doar soferi si-au tras microbuze dupa ce au invatat mersul. Batalia e mare si e la "sange", uneori la propriu si la figurat. Deci pretul scade in consecinta. Nu va aruncati la primul. O saptamana am stat si am discutat atunci cu toti pana am ajuns unde vroiam eu. Ce vremuri, aveam ceva timp liber pe atunci. Acum nu as mai putea. Pont: Iarna e mai ieftin, ca de, nu e ca vara!
  5. Salut. OK, revin ca sa linistesc apele. Eu am adus mobra cu un tip care pe facebook e Andrei Andrei Tipul sta in Londra si oragnizeaza de aici transporturile. Ultima data m-a sunat de pe nr asta : 07480944580 cand mi-a adus niste bagaje spatamana trecuta; in iarna, cand mi-a adus mobra vorbeam pe nr asta 07479089110 Andrei pare un tip ca lumea, dar nu e el pe traseu, ci adevaratii soferi romani, care stii cum sunt. Pana la urma totul a descurs bine, fara intarzieri mari in traseu in condtii bune. Au adus mobra in duba, dar nu prea stiau cum sa o lege. Am apelat la un prieten sa se duca acolo sa o lege, sa o ancoreze in echilibru, cum trebuie, dar tot s-au folosit de cric. Atata timp cat e in duba merge si pe cric fara probleme, dar pe platforma trebuie musai fara cricuri. Intre cele doua transporturi, pe la inceputul lui mai am mai apelat si la altii pentru niste bagaje. Mi s-au parut mai seriosi baietii si mai "plimbati" ca sa zic asa. Pretul tot pe acolo. Pe cartea lor de vizită scrie doar "coletărie Anglia"... Ro: +40747903089 și UK: +447767992763 Amandoi transportatorii sunt din Galati, din ce stiu eu. Nevastă-mea s-a ocupat de treburile astea că eu sunt foarte ocupat. Succes.
  6. Scuze băieți. Sunt chia f. ocupat. Am dat prin pm câtorva colegi detalii. Acum sunt la muncă. Să așteptăm și un feedback de la ei și apoi cred că putem avea o opinie obiectivă. Oricum o să încerc să.i contactez mâine, și dacă sunt și ei de acord (nu văd de ce nu ar fi), o să revin cu detalii.
  7. Pai nu stiu cum sta site-ul cu reclamele si nici nu ar fi corect sa postez pentru altii fara permisiunea lor, dar sunt bucuros sa va pun in legatura. Daca imi dati un pm, se rezolva.
  8. citony2004

    Londra

    Nu stiu de cand esti pe aici, dar o sa descopei rapid ca "romanii" nostri de pe aici s-au cam londonizat si practica la greu tactica 007: citesc pe furis la greu, dar stau pititi in spatele calculatoarelor. O sa iti dau eu un sms si vedem, poate iese ceva (nu folosesc whatsapp). .
  9. Cum sa nu, daca e cineva interesat. Dar pretul asta il au cam toti cu care am vorbit. Intre 150-180. I-am gasit pe facebook printr-o simpla cautare.
  10. OK. Daca zici tu. Nu vreau sa intru in polemica. Eu am adus-o cu 150. Si a mea are 250kg. In pret a fost si echipamentul, o valiza uriasa, cu 2 casti si vreo 3 randuri de echipament. Dar piata e libera, nu?
  11. Va salut, Dupa cateva incercari nereusite de a a iesi pe undeva in timpul liber, constat ori ca nu sunt amatori, ori ca organizatiile lor sunt atat de "secrete" incat aproape "lipsesc cu desavarsire". Asadar, desi mai sunt cateva topic-uri asemanatoare, ma gandeam sa reunim toata informatia aici si poate vom avea ceva "succes". Se doreste a se posta orice fel de intalnire (mai mult mai putin organizata), festival, concert, iesiri la iarba verde, chiar o simpla iesire la o cafea, orice la care va ganditi sa mergeti, de preferat pe 2 roti, dar nu obligatoriu. Pe cat posibil ar fi util si interesant sa fie ulterior "dovedite" si documentate cu foto si/sau video. Stiu ca distantele pot fi o problema, dar cu ceva sacrificii din partea unora si altora sper sa iasa ceva. O sa incep cu ceva ce am aflat eu recent, desi pt unii poate nu e o noutate. Stiu ca acum "la moda" e socializarea prin facebook. Sa ramanem deschisi la orice posibilitate de promovare pana vedem ce si cum. Va astept cu propuneri, Tony
  12. Ramasesem dator cu poze dupa "renovare". in sfarsit, "din nou impreuna"... ...si stiu, e tematica, ceea ce nu multi accepta... parerile sunt totusi binevenite, desi nu se mai poate face nimic acum ;-) ...dar promit sa tin cont de ele data viitoare. » Post actualizat in 25 Mar 2015 22:47 » Post actualizat in 07 Apr 2015 08:28 Stiu ca nu e sectorul adecvat (daca deranjez rog sa se stearga) dar poate e cineva interesat de ceva de aici. /index.php?/topic/725000-urgent-echipament-moto-ieftin-fetebaieti-geaca-jacheta-ghete-pantofi/ Daca aveti intebari lasati aici un mesaj si va caut de dupa week-end, cand revin in Anglia. Multumesc.
  13. 1. S-a raspuns mai sus de aship si multumim. 2. Da, este legal, si intr-adevar trebuie sa ajunga la pedale, sau dupa caz sa ajunga pedalele la ei (adica se accepta si modificarea/prelungirea pedalelor atat cat sa se poata folosi de ele). Exista si exceptia modificarii pedalelor cand se foloseste un astfel de scaun, dotat cu sisteme de fixare a picioarelor si cred ca si centuri de siguranta http://www.motobuykers.com/product/scooter-child-seat-s650/ Sursa: http://www.sussex.police.uk/help-centre/ask-us/roads,-driving-and-cycling/is-there-a-legal-age-limit-for-being-a-pillion-passenger 3. Da, este legal, daca masina nu are alte scaune in spate, ci are doar 2-3 locuri (van, smart, etc) si doar cu scaun aferent varstei/greutatii copilului: Sursa: https://www.gov.uk/rules-drivers-motorcyclists-89-to-102/seat-belts-and-child-restraints-99-to-102 https://www.gov.uk/child-car-seats-the-rules Mentiune: Sursele prezente aici nu sunt rezultatul cautarilor mele, ci mi-au fost soptite prieteneste de un "inger", motiv pt care ii multumesc si pe aceasta cale (mi-a salvat poate, ore de cautari). De asemenea mi-a mai fost sugerat un link foarte util, avand in vedere ca ma saturasem sa vad peste tot (NINO, companii de asigurari, dvla, imobiliare, etc) doar numere cu 08xx. Asadar folositi cu incredere link-ul (e testat de mine si functioneaza perfect): http://www.saynoto0870.com/search.php Si chiar daca toate astea sunt "putin" off-topic, fiind topic-ul meu, imi asum (mai ales ca inca voi lua in considerare toate recomandarile de relocare in UK, intrucat, peste 6 luni vreau sa fac un alt pas in acest sens).
  14. Merci inca o data. Intr-adevar bun ce vand baietii astia (mai exact fata, pt era o Rachel la telefon). Amabili din cale afara si foarte deschisi. Am luat de la ei niste pantaloni si o geaca (care era la un superpret pe amazon pt ca e de iarna). Multumit de calitate. Pantalonii, Made in Pakistan, dar bine facuti si par rezistenti, cu kevlar si protectii soft iar pe geaca nu scrie unde e facuta dar intruneste ceea ce am eu nevoie. Stiu ca ceea ce intreb eu pe aici poate sa para prostesc, dar nestiind toate detaliile vietii si administratiei pe aici, ma bucur tare cand unii dintre voi isi fac timp si ma mai ajuta cu cate o idee (care poate foloseste si altora). Alte intrebari "stupide": 1. Ma uitam pe gumtree pt o masina. Greu de decis cand vrei sa intruneasca si utilitate si economicitate si practica, ieftina si ea dar si la taxe, etc. Ma rog, intrebarea era de ce in unele anunturi, apare specificat nr. placii de inmatriculare (ex. "54 plate") ca fiind ceva deosebit? Reprezinta doar anul de fabricatie, din ce am observat eu, sau are si alta semnificatie? 2. Este legal sa transporti copii pe mobre, folosind un scaun special, cum este in Franta? 3. Este legal sa transporti copii pe scaunul din fata de la masina folosind un scaun special, evident? Merci
×
×
  • Creează nouă...