Sari la conținut

boy9881

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    husqvarna

boy9881's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. multumesc tuturor pt raspunsuri/pareri.. am aflat in cele din urma cauza sunetului, s-a rupt din nou o lamela de la power si dadea in piston.. de maine tra sa ma apuc de lucru.
  2. aaa, da... stiu, e la pt punerea in miscare a valvelor pt motoare in 4 timpi a venit si inregistrarea.. http://www.youtube.com/watch?v=B3InBXQmzVU azi am pornit-o din nou si e din ce in ce mai rau( zduraie tot mai tare,nu mai e de pornit).. din spusele tale ar fi rulmenti de la ambielaj , bolt piston.. carburatorul e verificat, e inregula iar segmentii pica deoarece am copresie f buna si porneste f usor (din prima pedala)... Multumesc pt sfaturi
  3. Confuzie in ce sens?? Nu prea inteleg... pai nu prea stiu.. ce stiu e ca pinionul de la roata are 50 de dinti si cel din fata are 12..de lant nu stiu nimic, adica ce marca este sau ce tip este?? Scuze!!, sunt incepator si cel de la care am cumparat-o nu mi-a zis mai nimic despre motocicleta..
  4. da..e vorba de un motor in 2 timpi nu e lantul fiindca tot asa face si cand sta pe loc nu doar in miscare ..
  5. Salutare. Am si eu o problema, de ceva vreme imi tot tzacanea ceva la motor.. e un sunet neregulat, ca si cand ai lovi cu o cheie mica o bucata de metal. La inceput nu prea tzacanea asa tare dar de cateva zile a inceput sa tzacane mai tare si des.. Am sa pun o inregistrare cu sunetul propriu-zis ( sper sa se auda cat de cat bine) .. Tin sa precizez ca anul trecut am mai patit ceva de genu.. S-a rupt o lamela de la powervalve si dadea pistonul in ea( tot un sunet dde acest fel producea) .. Acum am verificat lemelele si arata bine, nu sunt rupte, au ungere buna.. nu este un sunet produs de la ceva trepidatii, totul e strans bine. Daca aveti ceva idei despre ce ar putea sa fie , sau daca a mai patit careva asa ceva, va rog sa-mi spuneti
  6. e buna initiativa ta.. e normal sa vrei sa inveti cate un lucru nou dar vad ca nu ai de la cine.. seniorii toti se lauda ca stiu si ca poate oricine sa vina si sa ceara sfaturi dar cand vine vorba sa povesteasca raspund tot la misto.. THIS IS ROMANIA!!!
  7. Manuale de intretinere in limba romana ati gasit? am tot cautat manual de husqvarna si am gasit tot in engleza (si inteleg doar partial din el).. daca a gasit cineva va rog dati un link, ceva..
  8. Salut. As avea 2 intrebari celor care cunosc, legat de un wr de 125: 1. as dori sa stiu ce este, ce face si cum il reglez surubul din stanga celui de reglat relanti (unii mi-au zis ca e ceva jigler de aer-carburatie sau ceva de genu); https://www.google.ro/search?q=dellorto+phbh+28+BS&hl=ro&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=byUEUYqtMpD6sgaX6YGgDQ&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1280&bih=894#imgrc=yeWEnp9Ea724gM%3A%3BrxhOf_N7sS2iMM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.duepercento.com%252Fimages%252F5001012.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.duepercento.com%252Fpopup_image.php%253FpID%253D73%2526osCsid%253Dc5f8d9305306056c43ac19f51b4430b6%3B772%3B551 2.Despre power valve: cum imi dau seama daca lucra, daca e limitat din cdi si la cat ?? Multumesc!
  9. Nu-i neaparat sa ramana gazu blocat.. eu de exemplu am ramas fara benzina si vai mama ce s-o mai turat..abia am oprit-o dupa ce m-am curentat de la fisa .
  10. Si ce credeti ca s-a intamplat?? a luat-o pe ulei?? sau alte motive de face asa daca aveti..
  11. nuu..motoru arata f bine..l-am dat jos acum 2 luni ca sa remediez alta problema dar joc la biela nu avea.. deci nu se aude de la cutie (rulmenti) si nu-i un sunet mult schimbat, un strain de exemplu nu ar observa diferenta... sunetul se aude in toba la eploziile din motor, ii ca si cum ar intampina ceva greutati in a-si face exploziile sau nu le-ar face chiar regulat.. oricum tra sa ma uit la filtru de aer sa vad cum arata ca nu l-am dat joc niciodata.. CEVA SFATURI CUM SA CURAT FILTRU VA ROG SA-MI DATI..
  12. a stat vreo 8 luni fara sa mearga (asa a zis cel de la care am cumparat-o) .. problema asta o aparut dupa ce i-am facut schimbu de ulei la cutie, dar nu m-am gandit ca ar fi de acolo problema
  13. Salut. Am achizitiona anul acesta o husqvarna wr 125 ( deci sunt un incepator) si de vreo 2 saptamani am observat un mers putin ciudat al motorului. Cand e in sarcina ( grea sau usoara- indiferent , numai sa nu fie la relantii) nu mai merge chiar asa rotund, se aude un fel de "vîrîit". La inceput numai dupa ce se incalzea motorul se auzea asa, dar acum si la rece tot asa .. PRECIZEZ ca de pornit , porneste f bine, trage, doar ca se aude ciudat.. Poate sa fie de la filtru de aer, de la aprindere, din benzina oare?? DACA AVETI CEVA IDEI VA ROG SA-MI SPUNETI!!! MS..
×
×
  • Creează nouă...