Sari la conținut

Un motociclist

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    dante_ktm

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    sat cu tranvaie
  • Motocicleta
    suzuki drz 400

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha aerox, honda xl600, honda crf 450x

Un motociclist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Ca si proaspăt posesor de ktm exc 450 2011 am 2 nedumeriri . Am cumpărat motocicleta acum cateva zile si am vazut că socul nu funcționează atunci când este tras ca sa pornesc motocicleta la rece. Ce trebuie sa am in vedere cand desfac carburatorul ? Ma gandesc ca de acolo este problema ținând cont ca a fost plimbată 50 km in ultimii 2 ani ... Problema nr 2 este ca am.rupt firul de la butonul ptr hartă in timpul transportului si costă 446 lei pe internet . Se merită sa il înlocuiesc ?? Nici nu știu ce face mai exact. Pun si o poză... » Post actualizat in 10 Jul 2017 08:17 Salutare! Ca si proaspăt posesor de ktm exc 450 2011 am 2 nedumeriri . Am cumpărat motocicleta acum cateva zile si am vazut că socul nu funcționează atunci când este tras ca sa pornesc motocicleta la rece. Ce trebuie sa am in vedere cand desfac carburatorul ? Ma gandesc ca de acolo este problema ținând cont ca a fost plimbată 50 km in ultimii 2 ani ... Problema nr 2 este ca am.rupt firul de la butonul ptr hartă in timpul transportului si costă 446 lei pe internet . Se merită sa il înlocuiesc ?? Nici nu știu ce face mai exact. Pun si o poză...
  2. Salutare ! Am nevoie de un furtun frana spate de suzuki drz , al meu a 'crapat' . Orice oferta sau pont e binevenit ! Multumesc.
  3. Mutumesc, pana la urma cred ca o sa raman si eu pe aceeasi parere adica scorpion exo-500!E pur si simplu completa!
  4. asa zisele probleme cu supape la crf sunt tot din cauza celui care o detine/intretine asa ca ...sfatul meu date si pe wr si pe crf 250 si alege .Personal mi-a placut mai mult crf 250 x decat wr 250 unde pot spune ca la wr ambreiaju ala prinde sus ca naiba(trebe degete de pianist) si asta dupa 2 astfel de modele incercate. Mi se pare un enduro relativ 'moale' adica trebe deschis gazu' mai mult acolo unde cu crf'ul nu trebuia asta deci pana la urma uzura unde e mai mare?(vorbim de acelasi raport la pinioane).Iar la crf 250 mi-a displacut faptul ca este o motocicleta inalta(bine asta se poate regla) fata de wr . Daca as alege iintre cele 2 si noi si second tot crf as alege...deci inainte sa te apuci de enduro te gandesti ca la sf de sezon te mai abtii de la unele 'mofturi' sau pofte si investesti ...asta se intampla la fiecare indiferent de mobra! O seara faina!
  5. esti sigur ca esti asa de bun pe 2 roti si vrei sa o iei numa pe 1 roata?
  6. Trebe musai cata agheasma de aia de 30 grade curata.Mai bagi un tricou de rezerva pentru atunci cand dai intr-o urcare de 5-6 ori pana ajungi sus, apa,tutun daca folosesti,petece+leviere etc.
  7. Mersi Kevinn...alte pareri intre cele 2? exo-500 vs exo-1000?. Din ce am gasit personal pe internet in special pe youtube la review-uri tind sa aleg exo-1000, dar am inteles ca este mai 'mult' aersita decat exo-500 si versiunea noua de la modelul precedent(doar ca pe asta n-am probato) ,eu caut o casca nu doar pentru anotimpul cald . Dferenta de pret intre cele 2 este doar 10 euro pe louis.Multumesc!
  8. Salutare!...sunt pe cale sa imi iau o casca noua si mam gandit la un top 3 al meu .Prima data voi incepe cu AGV K3 , mi s-a parut foarte frumoasa(ca aspect) si totusi o casca destul de buna la pretul sau(am mers ceva cu ea pe cap) .Mentionez ca am cam 750 ron pentru casca! . A doua este scorpion exo-500 care doar am probato fara sa merg cu ea si m-am indragostit!.M-am gandit serios si la exo-1000 air, pe asta nu am probato dar am vazut multe rewiev-uri .Niste sfaturi intre cele 3 mai ales intre exo-500 si exo1000 ,puncte tari si puncte slabe ca aici sunt nelamurit care e mai apreciata. Mentionez ca urmatoarea mobra va fi hornet cu siguranta!!! Multumesc!
  9. stiti vreun site care aduce piese OEM ptr crf-x?.. .am cautat pe goagal si nu gasesc cemi trebe mie, mi s-a rupt cablul de la vitezometru si vreau sa il inlocuiesc.MULTUMESC!
  10. Multumesc pentru efortul depus atat tu cat si ceilalti ....referitor la intretinere prefer sa o fac singur asa cum procedam si la XL(pe ala lam facut bucati anu trecut si lam pus la loc) doar ca acum nu mai 'captusesc' cum faceam inainte(motor ieftin,vechi,bagam ulei mai prost,reparam 3 zile ma caram 2 sapt si tot asa:))))))))....)...APROPO ce parere aveti de cauciucurile metzeler? nu stiu pe nimeni care sa fi avut marca asta si ma tenteaza unu nou....
  11. Stimate domn "atillas" garda e pe drum )... scuze inc odata ptr cele cateva "aberatii" care le-am scris mai in sus dar nu mam putut abtine.....acum mam informat despre cum se face o intretinere si sper sa invete si alti incepatori nu doar sa se care ci sa aibe si grija de "mobre" ....domnul atillas chiar sunt impresionat de raspunsurile dvs asa ca nu va aresteaza nimeni ....dau o bere daca o fi sa ne intalnim ....MUltumesc!
×
×
  • Creează nouă...