Sari la conținut

dacinui

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

dacinui's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu am inteles ce vrei sa zici,insa nu ati vazut ce scumpa este benzina acolo. acuma nu conteaza cat e benzina,sa fie cat mai bun pentru incepatori.
  2. Deci da,bicicleta am, o combinatie intre dirt/enduro sunt bun la downhilling insa,nu multi au bicicleta,iar cei care au...au doar pentru oras,cei mai multi au quad-uri si motorete de enduro. Se vad quad-uri/atv-uri acilea?ca ar fi bine si un ATV cred'
  3. daca mi-ati putea da niste link-uri de la motocicletele de pe siteul acesta care sunt de vanzare ...pt. ca eu nu ma pricep sa vad ce motociclete sunt.\ @Daan ,pretul acela este ultimul,nu vreau sa dau mai mult pt. ca deja m-am intins peste limita P.S;motocicletele care sunt la second pe bikeshop.ro sa fie neaparat in judetele caras-severin,timisoara si arad,nu merg mai departe pentru ele. EDIT.: sa fie neaparat cu roti si cauciucuri de munte/padure/deal,ca n-am chef sa fie de drum si dupa sa trebuiasca sa le schimb,.
  4. Salutari,scuzati de topic in primul rand,insa am postat in alte 3 topicuri{primul meu enduro,ce enduro mi se potriveste parca...acuma nu mai stiu.} si nu am primit raspuns,dupa cateva zile de asteptare am zis sa fac si eu un topic,chiar daca nu prea vroiam. Asa,sa trecem la subiect,vreau si eu un enduro,la second hand desigur...pana in 1650 euro. 15 Ani,85-95 KG.Inalt. Nu imi trebuie HARD enduro,pentru ca nu sunt un mare expert,insa sa pot sSa a trec vama cu el,pentru ca vreau sa merg si in Franta la munte cu ea vara. Inmatriculare,se poate cu optiune de imatriculare cand voi face 16 ani,este doar OPTIONAL imatricularea,pentru ca nu cred ca o s-o folosesc pe drumuri nationale sau principale,doar scurtaturi si drumuri offroad din sate. Pe mine m-ar interesa sa poata face un downhill-ing si uphill-ing bun.Nu imi trebuie cu ditamai motoru'. Iar nu as vrea sa dau 30 lei in fiecare zii pentru un plin,deci mai bine ma multumesc cu un consum mai mic. Sa nu o reconditionez mult,sa nu fie prea veche[1990] Sa fie 2002-2008,sa aibe design placut si bun. este ceva diferenta dintre pornirea la pedala sau automata...daca mai aveti intrebari va rog postati pe forum.Eu nu prea stiu ce motor sa aleg de la voi de la second,nu prea ma pricep insa am avut cateva experiente cu niste motociclete enduro prin Franta,de atunci mi'i s-a lipit pe suflet. Sper sa ma intelegeti,o zii buna si scuzati incaodata de topic.
  5. dap...salutari sunt un membru mai 'nou' as vrea sa imi iau o motocicleta ENDURO,insa nu la 3000 euro sau la 2000... as vrea noua MAXIM pana la 1500Euro iar second...pana in 1000 euro,precizez ca o folosesc numai pt. OFFROAD.Deci cu drumurile...nu stiu inca,dar nu o voi folosii pe drumuri nationale sau drumuri principale. motorul sa fie intre 50 si 120 cmc. Si sa consume cat mai putina benzina...pt ca nu am chef sa dau 30 lei pe zii sa ii fac plinu'. Motorul sa fie destul de bun,pentru ca o sa fie ceva UPHILL mai greu umpic.Insa nu este ceva ce nu m-as putea descurca cu un motor de mai putin de 60 cmc...insa zic asa,s-ar putea sa imi creeze probleme daca e sub 60. Iar cu imatricularea...nu cred.Doar sa aibe acte,ca eu vreau sa merg cu ea in FRANTA in munti deaia. 15 ani [85-95 KG] intrebare: care este diferenta dintre enduro si HARD enduro...ca am mai vorbit cu cativa oameni de pe aici cand n-aveam contu activat,toti mi-au dat direct hard enduro la 2000 euro. Nu O VOI FOLOSI LA HARD NICIODATA,unde stiu ca nu pot si nu vreau sa ma aventurez si e periculor,nu ma voi duce.
  6. dap...salutari sunt un membru mai 'nou' as vrea sa imi iau o motocicleta ENDURO,insa nu la 3000 euro sau la 2000... as vrea noua MAXIM pana la 1500Euro iar second...pana in 1000 euro,precizez ca o folosesc numai pt. OFFROAD.Deci cu drumurile...nu stiu inca,dar nu o voi folosii pe drumuri nationale sau drumuri principale. motorul sa fie intre 50 si 120 cmc. Si sa consume cat mai putina benzina...pt ca nu am chef sa dau 30 lei pe zii sa ii fac plinu'. Motorul sa fie destul de bun,pentru ca o sa fie ceva UPHILL mai greu umpic.Insa nu este ceva ce nu m-as putea descurca cu un motor de mai putin de 60 cmc...insa zic asa,s-ar putea sa imi creeze probleme daca e sub 60. Iar cu imatricularea...nu cred.Doar sa aibe acte,ca eu vreau sa merg cu ea in FRANTA in munti deaia. 15 ani [85-95 KG] intrebare: care este diferenta dintre enduro si HARD enduro...ca am mai vorbit cu cativa oameni de pe aici cand n-aveam contu activat,toti mi-au dat direct hard enduro la 2000 euro. Nu O VOI FOLOSI LA HARD NICIODATA,unde stiu ca nu pot si nu vreau sa ma aventurez si e periculor,nu ma voi duce.
  7. dap...salutari sunt un membru mai 'nou' as vrea sa imi iau o motocicleta ENDURO,insa nu la 3000 euro sau la 2000... as vrea noua MAXIM pana la 1500Euro iar second...pana in 1000 euro,precizez ca o folosesc numai pt. OFFROAD.Deci cu drumurile...nu stiu inca,dar nu o voi folosii pe drumuri nationale sau drumuri principale. motorul sa fie intre 50 si 120 cmc. Si sa consume cat mai putina benzina...pt ca nu am chef sa dau 30 lei pe zii sa ii fac plinu'. Motorul sa fie destul de bun,pentru ca o sa fie ceva UPHILL mai greu umpic.Insa nu este ceva ce nu m-as putea descurca cu un motor de mai putin de 60 cmc...insa zic asa,s-ar putea sa imi creeze probleme daca e sub 60. Iar cu imatricularea...nu cred.Doar sa aibe acte,ca eu vreau sa merg cu ea in FRANTA in munti deaia. 15 ani [85-95 KG] intrebare: care este diferenta dintre enduro si HARD enduro...ca am mai vorbit cu cativa oameni de pe aici cand n-aveam contu activat,toti mi-au dat direct hard enduro la 2000 euro. Nu O VOI FOLOSI LA HARD NICIODATA,unde stiu ca nu pot si nu vreau sa ma aventurez si e periculor,nu ma voi duce.
×
×
  • Creează nouă...