Sari la conținut

SorinCbr900rr

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SorinCbr900rr

  1. Sorin, venit de una saptamana in Bacau,vad motoare dar unde va intalniti si voi la o vorba?
  2. Mersi de info. Ca sa nu mai intreb in alta parte pe unde va strangeti voi de obicei la o poveste. Un loc si o ora daca se poate.
  3. SorinCbr900rr

    Itp moto bacau

    salut, sunt nou venit la voi in oras . ma ajutati si pe mine cu o informatie pls: unde pot face itp la mobra inafara de statia RAR? ms mult.
  4. poate ma alatur si eu din ploiesti... de unde mai exact si la ce ora(nu sunt din zona)
  5. daca termin treaba pana vineri poate ma alatur si eu voua, asta daca ma primiti bineinteles
  6. recuperam pe drum . dupa siriu cand intri in covasna poti scoate o medie de km/h 'bunicica' pana la tg mures ora 12 e ok. ne vedem acolo si de auzit mai repede la tel, ai pm.
  7. free fly. daca mergi in data de 15 pe ruta buzau brasov targu mures o sa te insotesc. eu merg pana la cluj si ar fi chiar fain sa mai fie un motociclist
  8. De acord, dar deocamdata asta avem si cu asta defilam.
  9. Tot ce se poate. Dar avand in vedere la cat de pregatita era cealalta am crezut ca pilotul tragre de ea. E oricum sunt multumit de ea, avand in vedere ca are 11 ani. O sa pun si filmarea doar sa o iau de la un amic . Si adevaratul test o sa fie la serres in cursa si pentru batrana mea si pentru mine.
  10. sincer sunt chiar multumit de batranica mea . la putere a facut fata cu brio unui zx10r 2012, nu ma putut depasi pe linia drepta . In schimb franele destul de nasoale si la acceleratii bruste ridica nasul oricat de tare e suspensia spate... in rest e foarte agila si cu cateva mici modificari da batai de cap miarelor mai noi ca ea (2010+)
  11. Sambata am fost 6 cred si dumunica 10 aproximativ. Toalete publice erau. Curent doar de la generatoare.
  12. nu sau facut vibratoarele. chiar azi am luat noroi cu genunchiul intro curba luata mai starns. nici spatiile de degajare nu sunt facute.(daca te referi dupa linia dreapta) » Post actualizat in 15 Mar 2015 21:31 personal gasesc aderenta chiar bunicica, mai sunt cateva denivelari dar nu sunt eu la nivelul la care sa ma incurce alea asa mult
  13. salut! am participat si eu la trackdays sambata si duminica. afara frigut dar odata pe motor nu mai simti nimica.
  14. ca tot ziceam de rosbk , prima zi de antrenamente
  15. Dupa cum spune si titlul,am si eu o mare nelamurire. Imi poate explica si mie cineva care e treaba cu cauciucurile de pista? Cand se pune hard,medium sau soft si de ce? De ce diferit fata-spate? Daca stie cineva va rog sa ma lamuroti si pe mine. Multumesc.
  16. Salut din nou! Are cineva de vanzare un parbriz transparent sau cel pitin sa se vada prin el de vanzare pentru zx10r 2004? Exclus negru/fumuriu.
  17. am facut ceva kilometri cu ea, nu are fisuri am verificat. cat despre tuning la injectie nu e permis la clasa rookie din cate am citit eu in regulament.
  18. salutare! anul asta am primit invitatie pentru rosbk sa particip la clasa rookies1000. este competitiv zx10r meu din 2004 sau nu prea ar avea rost. ca nu prea stiu cum si cu ce se mananca rosbk al nostru la clasa asta. daca aveti informatii va multumesc. (echipa noua in competitie)
  19. hai sa incerc si un 200/60 sa vad cum e ...
  20. pe curbe ma intereseaza mai mult, se simte mai stabila , poti sa o inclini mai mult sau ... ?
  21. pt zx 10 r 2004 : cum se comporta cu cauciuc de 200 pe spate, stie cinva? in comparatie cu 190/55 as vrea sa stiu. mersi mult
  22. Frate iati ce vrei tu. Nu asculta de altii ca aia e ca aiailalta e ... Orice ai alege intre cbr 1000rr si zx10r si k5 o sa fi multumit. Ia-o pe aia care ti se pare tie mai frumoasa si mai pentru tine.
  23. SorinCbr900rr

    Hai La O Plimbare !

    Bine, uite pentru ca am fost mai ''rau'' ma ofer sa te iau intr-o calatorie lunga cu o vitezana, daca crezi ca rezisti la un 300 km pe o sportiva... Lasami pm daca vrei. Daca vrei alt gen gasesti sigur pe cineva:D
  24. ne vedem cu placere , am tot facut siriul anu asta da nuprea am dat de zx 10r, adia deloc
×
×
  • Creează nouă...