Sari la conținut

Mikutzul

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    DâmboviÞa / Bucureºti
  • Carnet moto din
    16.10.2012
  • Motocicleta
    Suzuki GSX F 750 1992
  • Numar Moto
    ROSU
  • Club
    N'am

Mikutzul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. hai ca ma bag si un pic off topic. pentru o verificare in targoviste sau bucuresti unde sa ma duc sau cu cine sa vorbesc. are o bataie si nu stiu de la ce ar putea fi. e vorba de o vechitura din '92 dar momentan e vechitura mea
  2. Salut! Unde pot duce un CDI de Suzuki GSX 750F model GR78A din 1992 la verificare? Am vazut in manualul de service ca trebuie pus pe un tester.
  3. reinviem topicul. stie cineva un mecanic in zona? am un suzuki gsx 750f in moreni. e neinmatriculat deci nu pot sa ies cu el pe drum. ca probleme are carburatoarele desincronizate si mi se pare ca are o bataie (un tacanit) cand merge. nu prea sta nici la relanti, dar asta cred ca poate fi si de la sincronizare.
  4. trebuie traduse actele indiferent de tara de provenienta. nu cred ca au valabilitate la inmatriculare acte in alte limbi, cel putin atata timp cat limba oficiala in care se intocmesc actele este romana. traducerea trebuie efectuata la un traducator autorizat.
  5. pentru politist se poate face plangere penala la parchetul de pe langa judecatoria in a carei raza este sectia. indiferent ce panarama se isca un politist nu are voie sa atinga macar un cetatean, daramite sa il brusceze. nu se poate retine din descrierea ta ca incudentul cu politistul s-a produs in timp ce acesta era in misiune pentru imobilizarea cuiva, ci dimpotriva pentru intimidare. totdata poti face plangere la parchetul de pe langa judecatoria in a carei raza s-a rpodus accidentul pentru vatamare corporala tipei cu masina. ia-ti prietenii si mergi, depune plangere, relateaza clar si concret cum s-a intamplat. dara ramane la politie este posibila musamalizarea. daca intervine parchetul pe fir e mai grau. scoate-ti certificat medico-legal si tu si pasagerul si prezentati-l la parchet. la politie desenzi ce vrei pe declaratie, nu are voie sa te influenteze in nici un fel. fa-i dosar penal militianului.
  6. Din data filmarii accidentul pare sa fie din ianuarie 2012. Vina este a ambilor participanţi la trafic: a pietonului ca a traversat prin loc nepermis şi a scuteristului ca nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Nu e bine să aruncam cu noroi in nimeni. Accidente se intampla mai ales pe fondul neatentiei unuia dintre participanţii la trafic, iar in cazul de fata cred ca se poate retine ca neatentia apartine ambilor participanţi. Şi pietonul trebuia sa se asigure si sa fie mai prevazator avand in vedere locul prin care traversa. Mai ales in Bucuresti accidentele in care erau implicate scutere erau foarte dese datorita lipsei de pregatire a conducatorilor acestora. Sper sa constientizam cu totii ca nu suntem singuri pe drum si ca si ceilalti participanti la trafic au dreptul in egala masura cu noi sa se afle in trafic. Asfalt uscat tuturor şi un sezon fara incidente.
  7. da dar la producerea unui accident datorat schimbării directiei de mers fara asigurare, care echivalează cu neacordarea de prioritate se suspenda pe 3 luni plus amenda. de asemenea, in acest caz nu este posibila nici reducerea perioadei de suspendare. urmeaza ca politia sa se sesizeze si sa deschida dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, procedura obligatorie in astfel de accidente, decizia finala partinand unui procuror din cadrul parchetului de pe lângă judecatoria in a carei raza a avut loc accidentul.
  8. ca an pot sa iti raspund eu...din titlu reiese ca e din 2013. venele le verificam la lungime ) daca se poate sa pui o poza cu bordul...tot pentru vene superb motor. sa il stapanesti sanatos si fara evenimente. asfalt uscat.
  9. stie cineva pe unde gasesc un set de oglinzi pentru un gsx 750f din '92 la un pret mai accesibil?
  10. Conform unui dealer auto Ford gradul de indatorare pentru leasing a fost redus la 35 %, iar pentru credit poate merge pana la 50%. Si asta in urma restrictiilor impuse de BNR pe piata de creditare. De unde tragem concluzia ca unele firme de leasing incearca sa iti dea in cap de la inceput sa nu faci leasing. Este adevarat ca au parcurile pline de masini recuperate, dar sunt masini nu motociclete. Am cautat si eu de curiozitate motocilete recuperate din leasing si nu am gasit nici una.
  11. Mikutzul

    Reparatii sei

    retapitarea unei sei de suzuki gsx 750 f din 92 cam cat costa?
  12. conform listei se pare ca nu sunt compatibile compatibilitatea e doar cu modelele ulterioare
  13. Salut! Stie cineva daca oglinzile de la modelele Suzuki GSX 750f dupa 1998 sunt compatibile cu modelele anterioare, 1992 ?
  14. Referitor la vanzarile de mobre noi se pare ca nici ei nu prea cauta sa ajute cumparatorul. Situatia economica actuala nu prea te mai ajuta sa dai banul gramada iar daca intrebi de finantare te cam arzi ) un exemplu 30% avans, perioada 3 ani si venit obligatoriu de 10 ori rata, ori la o rata de 200 euro (cat iese la un motor decent) salariul ar trebui sa fie 2000 euro. Daca la masini te roaga cu oferte de finantare, la mobre parca iti pun bete in roate.
×
×
  • Creează nouă...