Sari la conținut

rbu_tuninq

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rbu_tuninq

  1. salutare... pt. cine poate sa imi raspunda legat de honda f4...merci robinetul de benzina pe pozitia OFF inchide total benzina? sau doar reduce debitul ? dimensiunile bateriei de F4 difera de dimensiunile bateriei de F4i sport? ...am schimbat codita mea de touring f4 cu codita de f4i sport si bateria pare mai mare in noul loc al ei...urmeaza sa schimb bateria si ma gandeam sa comand baterie sa se potriveasca locului de f4i s ? sunt diferente de Amperi intre ele sau doar dimensiunile difera?
  2. ....nu am testat sa vad ce viteza poate sa atinga...nusht ceva de gen 140-160 am mers maxim...tragea normal...a fost doar ca test... oricum ...presupun ca nu a fost montata acolo degeaba si am montat exact cum era inapoi de fabrica... acum am inteles...merci..salut
  3. asa zisa POMPA e cu siguranta pompa? sau doar asa ii zice ? ..intreb pt ca am desfacut si curatat asa zisa pompa [cbr f4]...si nu face decat sa fie o supapa de sens pt benzina....nu face presiune...ba mai mult am testat si fara "pompa", adica am trecut benzina direct in carburator si motorul functioneaza si mai ales porneste perfect... salut..
×
×
  • Creează nouă...