Sari la conținut

Wobble

EX+
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    1
  • Club
    RMCSN

Wobble's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Wobble

    Imi Fac Motorul Varza

    Congrats! A iesit frumos! Citeva intrebari te rog! Ce inaltime au amortizoarele din spate? Ce marca si nume? Cum este cind viteza e mare si drumul cu curbe? Ai incercato pe niste drumuri mai proaste? Te intreb di cauza ca am incercat Progressive Susspension la FXDXul meu cu 11" amorizoare si loveam in asfalt cu spatele. Am un ProPipe in spate si este cam mare. Am trecut prin niste situati nasoale de citeva ori cind am lovit asfaltul cu teava, si nu este intotdeauna la fel de "exciting"..... Cred ca intelegi ce intreb...
  2. Fantastic link! Trebuie construit asa ceva pentru iarna viitoare! Multumesc foarte mult! Mai ieftin decit 3700$. Probabil destul de bun pentru un incepator ca mine! O intrebare numa! ce grosime trebuie sa aiba materialul daca vrei sa "wheel" un rezervor de benzine in metal respectiv aluminiu? Inca odata multumesc pentru un link Fantastic!
  3. Imi cer scuze ca sint intirziat!!! La Multi ani!!!
  4. http://www.360gfx.com/stepbystep.asp http://www.custompaint.se/ Sus in dreapta "How to do"(din pacate site este numai in suedeza)
  5. Wobble

    Super Custom Projects

    Am inteles foarte bine dar mia placut comentarul tau de acea "quote" Relax! M
  6. Extraordinara idee!!!! Good Link: http://www.crazyhorsepainting.com/ Se pot cumpara de la gagica asta 2 carti bune. Cineva are chef sa comenteze masina de pe prima pagina! Giving flames a new meaning! Idea este buna mai ales pentru ca eu am de gind sa imi fac niste flames inspiratie din ani 50! Voi urmari threadul cu atentie! Marius
  7. Wobble

    Idee De Nou Thread

    Nu stiu daca postez la locul corect dar banuiesc ca moderatori chopperisti vor muta threadul la locul unde trbuie daca eu ce fac e incorect. Cine sia facut genti(sadlebags)? Nu cine sia cumparat ca asta poate sa faca oricine. Intrebarea este cina sia cusut gentile propri si daca cineva are de gind poate ar trebui facut un nou thread cu "How to....." Vad ca chopperistul Avent este priceput in arta pielii? Poate mai sint alti!
  8. Wobble

    Salut!

    Da se pot cumpara in Norvegia! Am platit 6000 de coroane Norvegiene care ar insemna 750Euro aici. Un mic sfat daca te gindesti la ProPipe. Eu am pus motocicleta mea in Dyno bench, unde pot sa justeze diferite lucruri si sa optimalizeze motorul. Mia iesit ca 6 cai mai mult cu ProPipe decit cu Screaming Eagle si mult mai mult Low End Torque. Care este extraordinar cind te gindesti ca ai Old Lady si altceva ce cari cu tine, si treci prin munti de exemplu sau depasesti masinile in drum. Problema este sunetul. Este chiar deranjant citeodata. Suna foarte tare si nu stiu cum este la voi dar aici te bate la cap politia! Eu conduc cu "earpluggs" aproape tot timpul! Un sfat care faci ce vrei cu el.... Wobble
  9. Wobble

    Modificare Sha

    Si daca nu merge sunatil pe Paul Cox! Uitativa aici ce face el: http://www.bikernet.com/garage/coxseat.asp Bine inteles o mica gluma!
  10. Wobble

    Salut!

    Nu leam cumparat noi dar leam masurat si au 12" in inaltime! Uitete aici cum se face de fapt! Sint vreo patru reportage cum instalezi Ape Hangers si ascunzi totul! Citeste: King 8, The Highbar Transformation http://www.bikernet.com/roadkingreport/ Stay Strong!
  11. Wobble

    Chopperul vostru preferat

    Poate! Ce-imi place cu motorul de a supra este ca ai suspensie pe spate si motorul este "rubber mounted" si in acelasi timp arata ca "Old School" tractor. Sa mergi in jurul pamintului cu asa ceva!!! Este explicata toata pe www.gangsterchoppers.com si motocicleta se cheama CONCUSSION!!!
×
×
  • Creează nouă...