Sari la conținut

sigismund

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sigismund

  1. Salut. Multumesc pentru sfaturi, am reusit sa scot acul indicator cu o furculita , insa a aparut o mica problema, a iesit cu tot cu axul central. nu stiu sigur daca asa trebuia sa iese sau decat acul indicator si axul sa ramana acolo, insa beleaua este ca la montaj, dupa ce l am montat merge intrerupt, nu mai urca si coboara din turatie normal, merge in trepte. cu cat il bag mai adanc in motoras cu atat merge mai greu. Oare cu ce am gresit? Acul l am sincronizat cu turatia exact cum ai zis, la ralanti.
  2. » Post actualizat in 05 May 2016 18:08 Exact ca cea din imagine de la turometru
  3. Salut. Am o problema cu demontarea turometrului de la un suzuki sv650n din 2000 , mai precis mi sa exfoliat folia de la turometru , am facut rost de alta pentru schimb , dar nu pot sa scot acul care indica turatiile motorului. Ma poate ajuta cineva? Stie cineva cum se scoate acel ac care indica turatiile?
  4. Salutare ... detin un suzuki sv650N si plimbandu-ma pe seara (mai precis ora 22) am avut un mic incident. Incercand sa ma bag cu motocicleta printr-un loc mai inghesuit, mi-a alunecat si a cazut la pamant. Cazatura a fost de pe loc nu din mers, am tinut de ia cat am putut astfel evitand daunele (spre norocul meu daune 0). Ridicand motorul de jos si lasand-ul pe cric am incercat sa o pornesc si surpriza nu a mai pornit (tin sa precizez ca motorul cand a fost la pamant nu sa oprit, eu l-am oprit din contact el fiind in viteza (treapta 1)). Dupa 3-4 min am incercat iar, si iar nimica, si tot asa vreo 3-4 incercari la interval de aproximativ 3-4 min, pana cand intr-un final a pornit, dar merge putin inecata in treapta 1 (mici rateuri, problema pe care am m-ai avuto si in trecut). Intrebarea este urmatoarea: care este buba lor de nu pornesc imediat dupa o cazatura si care este timpul de asteptare pt a fi pornita! ... si ar m-ai fi o intrebare pt posesori de sv 650.Care este consumul in interior si in exterior.
  5. sigismund

    Suzuki SV650

    super motorul ... asfalt uscat si mare atentie la "bizonii" pe 4 rotii
×
×
  • Creează nouă...