Sari la conținut

Bonzoo

Membru
  • Număr conținut

    438
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Fagaraș
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Honda XRV 750 Africa Twin
  • Numar Moto
    URT
  • Club
    Fagaras Riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ij planeta3,yamaha virago,kawasaki er5,suzuki sv650, Bmw K1200Rs, Suzuki Sv 1000, Yamaha XJ600, Honda Africa Twin

Vizitatori Recenți Profil

1.626 citiri profil

Bonzoo's Achievements

  1. Va salut pe toti. Azi as vrea sa ii schimb uleiul in furca la scooterul meu Honda Sh150 din anul 2002 si nu gasesc nicaieri informatii despre capacitatea de ulei telescoapelor. Are cineva informatiile necesare? Va multumesc.
  2. Bonzoo

    Ajutor Yamaha TT 600 R

    Mersi mult de sfat! O sa desfac și ma uit.
  3. Bonzoo

    Ajutor Yamaha TT 600 R

    Va salut, am și eu o intrebare: la yamaha tt600r din 2001 nu prea pot sa schimb treapta din a 2 în 1, câteodată nici de pe N nu pot sa bag în treapta 1, oare de ce? Ambreiajul îmi pare ok, ce sa fie?
  4. Salut. No, ai cumpărat ceva? Sunt în aceiași situație cu a ta de la data postului și as vrea sa știu tu pe ce ai mers? Mersi
  5. nu este blocat! contactul nu pare spart... este aici inca, din cauza asta nu am dat numele strazii.
  6. 7salut. acest scooter este pe strada mea in acelasi loc de vreo 2 luni. am tot intrebat daca stie cineva al cui este si nimic. am zis sa scriu aici poate il cunoaste cineva si il cauta. Locatia actuala este in Cluj Napoca strada o voi specifica celui ce cunoaste scooterul sa nu cumva sa dau vreo idee si nr de inmatriculare este AB96BIS.
  7. Bonzoo

    ITP moto Cluj

    Va salut. Am tot cautat pe google o statie itp ptr moto in zona Gheorgheni, Buna ziua. Nu am gasit nimic, oare stiti ceva cat mai aproape de zona Borhanci? Multumesc
  8. Bonzoo

    Ajutor&asistenta moto!

    Am nevoie de joi pana duminica de o pereche de genunchere imprumut sau daca sunt la vanzare e posibil sa le si cumpar. Important este sa fie din Cluj-Napoca. Pot sa fiu contactat la 0765731258. O sa fiu recunoscator ptr ajutor.
  9. Salut gasca, ore stie cineva sau ma poate ajuta careva cu un pont unde gasesc manerul pasagerului de pe codita la SV generatia a doua? Va multumesc
  10. Cafe racer sau bobber ? oricum imaginatia si pasiunea o sa reinvie mobra asta foarte frumos.
  11. Bonzoo

    Caut cauciucuri vechi

    3 bucati si la Fagaras daca vrei.
  12. va salut . am si eu o intrebare...are cineva maneru pasagerului de pe codita la vanzare sau se poate lipsi de el? eu nu il am si tocmai mi-am achizitinat topcase si suportu acestuia care se prinde si de manerul pasagerului, vb de sv generatia 2? multumesc
  13. Nu e vb ca nu merita...mie mi a placut pe masina, erau chiar ok noaptea. Mai multumit cu Led decat cu Osram 110% +, dar se pare ca rezistenta lor lasa de dorit sau sunt eu ghinionist!
  14. Am avut eu pe masina, adus din Italia...ca si vizibilitate e foarte ok, diferenta intre scurta si lunga nu e mare. Dupa 2 luni de utilizare unul din ele s a defectat pe faza scurta, dar mai am prieteni care au acelasi model si firma si la ei au rezistat. Depinde de tine cati bani ai ptr moftul asta.
×
×
  • Creează nouă...