Sari la conținut

mlc76232

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    B ...

mlc76232's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Masoara tensiunea pe baterie in timp ce actionezi demarorul. S-ar putea ca bateria sa fie terminata si desi reuseste sa faca demarorul sa functioneze, tensiunea in acest timp sa fie prea mica pt. sistemul de aprindere. Incearca cu o baterie de imprumut care stii ca functioneaza.
  2. Am CB500 varianta naked si nu merg cu mai mult de 110 km/h ca ma bate vantul prea rau. Are cineva parbriz ca cel din imaginea atasata ? Pana la ce viteza se poate merge cu el fara ca vantul sa deranjeze ?
  3. A mea e PC 26, limitata la 25 kw. Nelimitata ar avea 43 kw. Akkimo, de unde ai luat consumabilele cu preturile alea ? Manualul de intretinere = owner’s manual ? In ce limba il ai ? Eu il am in germana = frectie la picior de lemn pentru mine.
  4. Azi noapte a sosit si a mea Honda CB 500 , 1994, din Germania. Am fost azi cu ea la RAR pentru nota de constatare vamala, urmeaza vamuirea definitiva luni sau marti , apoi inmatricularea. Apoi PLIMBAREA, daca mai tine timpul frumos. La a mea, pe brief scrie ca are 43 kw si e limitata la 25 KW prin montarea unei reductii pe admisie. Ai asa ceva si la a ta ? Stii cum se poate indeparta respectiva reductie ca sa revina iar la 43 kw si daca mai trebuie facut si altceva (reglat carb, etc) ? Esti multumit de motocicleta ? Nu am reusit sa gasesc nicaieri un manual de reparatie pentru ea. Ai cumva asa ceva ?
  5. As merge, dar inca nu am motocicleta ... . Oricum, felicitari organizatorului si calatorie placuta !
×
×
  • Creează nouă...