Sari la conținut

blue_bandit

Membru
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de blue_bandit

  1. A venit momentul sa ma despart de motocicleta care m-a plimbat peste tot in ultimii 9 ani. Am cumparat-o in 2015 cand avea 27.000 km. In perioada cat a stat la mine, a urcat pana la aproape 82.000 km si ne-am plimbat prin tara dar si prin ture prin Europa. Am calatorit impreuna prin Ungaria, Austria, Germania, Elvetia, Franta, Italia, Slovenia, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Albania, Bulgaria. Acum cateva zile tocmai a primit o revizie care a constat in urmatoarele: - cauciucuri noi Pirelli Scorpion Trail II - discuri de frana fata noi - placute de frana fata noi - curea alternator noua - ulei si filtru ulei schimbat - filtru de aer schimbat Are toate dotarile din fabricatie, plus multe alte dotari puse de mine de-a lungul timpului si care se pot observa marea majoritate in poze, dupa cum urmeaza: - alarma originala BMW - cutii metalice originale BMW - tankbag original BMW - extensie cric - inaltator ghidon de 3 cm - GPS Garmin Zumo 390 LM, cu update de harti pe toata viata - priza dubla USB - priza tip bricheta pentru folosit compresorul - extensie aripa fata - aripa spate sub sa (sa reduca din apa pe care o duce spre picioarele pasagerului) - protectie cardan - protectie radiator - protectie far - protectie rezervor lichid frana spate - suport telefon - amortizor spate Wilbers (am ales varianta care a scazut inaltimea motocicletei cu 2.5 cm) Posibil sa mai fie si altele, de care nu imi dau seama acum. In perioada cat a stat la mine nu a suferit nici un accident, dar a fost scapata de 2 ori pe partea dreapta si o data pe stanga, stand pe loc. Are ITP valabil pana in data de 31.05.2025, RCA valabil, incheiat in 16.01.2024 cand inca nu eram sigur ca o sa o vand. Se poate vedea seara in sectorul 3. Se poate vedea si in alta zona a Bucurestiului daca se doreste, dar discutam la telefon. Motocicleta este inmatriculata pe persoana fizica iar fiscalul se poate oferii pe loc (cu un drum la administratia fiscala). Pret 9000 euro. Date contact: Mugur 0721.400.756 IMG_5051.MOV
  2. Este cineva interesat de urmatoarele repere? Cric central 46 52 7 683 545, Scarita pilot stanga 46 71 7 694 557, Scarita pasager stanga 46 71 2 310 403, Pedala schimbator viteze 46 71 7 691 681, Capac plastic semnal stanga 63 13 7 684 528
  3. Paul si Robert, va astept cu feedback sa vad daca fac si eu miscarea asta sau ma orientez catre altceva.
  4. Au cei de la Louis huse in care incape GSA-ul cu topcase si cutii laterale. Eu am una gri la care am facut un snur mai lung pe care il trec pe sub motocicleta astfel incat sa pot lega si husa sa nu o ia vantul. In curand trebuie sa imi iau alta pentru ca dupa aproape 2 ani s-a copt materialul si a inceput sa cedeze.
  5. Robert a trebuit sa isi schimbe anvelopele pe insula exact din acelasi motiv. La mine si la Cristi care aveam anvelopele un pic cu mai putini km, au inceput cauciucurile sa faca acel profil, dar nu a ajuns sa fie asa deranjant.
  6. Daca va duceti cu motocicletele sa stiti ca este o parcare imensa unde se lasa motoarele si un camp intreg care in perioada aia se transforma in parcare pentru masini. Foarte multi isi iau cablu din acela lung si isi leaga de motor combinezoanele de piele si castile ca sa nu se care cu ele pe circuit. Pe zonele de iarba este foarte aglomerat si daca vrei sa stai intr-o zona cu vizibilitate mai buna trebuie sa ajungeti devreme. Daca aveti probleme cu soarele poate ar fi bune sepci sau ceva de pus in cap. Se gasesc si acolo de cumparat daca aveti nevoie. De mancat si de baut se gaseste pe acolo doar ca se sta cateodata destul de mult la coada, mai ales intre curse. Sunt chestii gen fast food, dar merge. Cine merge cu masina sa se astepta sa stea la coada. Cateodata se face coada mare la pana ajungi la parcarea aceea imensa din camp. Nu va faceti griji ca locuri de parcare sunt (un fel de-a spune nelimitat), doar ca, cu cat ajungi mai tarziu cu atat o sa fii mai departe de circuit in camp. La plecare iar se face o aglomeratie foarte mare, intr-un an am luat-o pe camp (in directie opusa fata de circuit) si am iesit in alt sat, de unde am intrat pe autostrada. Luati-va creme sau ulei pentru ca o sa va bronzati altfel cu manecute.
  7. Eu mereu am cumparat de la casa de bilete din fata circuitului. Eu am explicat de ce le consider bune pe cele gold, dar poate voi vreti altceva decat am vrut eu. Daca vrei doar sa asisti la cursa, indiferent de locatie atunci nu merita sa iei gold. Daca vrei sa vezi mai multe, atunci merita.
  8. Eu am fost 4 ani la rand la Brno, dar de fiecare data m-am cazat in Praga pentru ca am vrut sa vad si orasul. Chiar daca asta implica 200 km Praga-Brno si pe urma 200 km Brno-Praga. E pacat sa nu mergeti in Praga. La fel cum e pacat sa ratati restaurantul brazilian din centru Praga. In primul an am stat la tribuna T2 daca imi aduc bine aminte. Eram fix peste drum de boxa lui Rossi. Cu camera video, cu zoom vedeam ce faceau la boxe :-). Se aud foarte frumos motoarele in zona aia pentru ca sunt cu viteza mare si foarte turate si se creeaza si un mic efect de tunel care amplifica un pic sunetele. Anii urmatori mi-am luat bilet Gold cu care ai acces la zonele B-G. Astfel poti sa te plimbi in foarte multe zone. Am avut un an in care prima cursa am vazut-o la F, a doua la D si a 3-a la C. Fiecare zona are ceva special. Mai ales daca nu aveti in plan sa mai mergeti in curand va recomand sa va luati Gold si sa vedeti fiecare cursa din alta zona.
  9. Plecarea din Nisa cu Corsica Ferries Primul restaurant la care am mancat in Corsica si chiar foarte bine. Diverse poze de pe traseu: Un cimitir cu vedere la o zona vitivola daca imi aduc bine aminte: Parcul national unde se vaneaza panuri indicatoare Zona montana foarte frumoasa
  10. Deseara cand ajung bag si eu niste poze si impresii. Eu sincer m-as baga la alta tura in Corsica sa facem si ce nu am apucat in tura asta.
  11. La o plimbare de 2 zile parca m-as baga si eu cu voi.
  12. Are cineva vreo toba Akrapovic de vanzare pentru un R 1200 GS Adventure din 2011? Sau la schimb cu toba mea originala+diferenta (din partea mea :-P).
  13. Eu tot ce am facut la noua achizitie a fost numai la Tibi (Mototehnica) si in continuare tot la ei o sa ma duc cand o sa mai am ceva de facut.
  14. Am intrat sa verific si nu gasesc. Nu o mai fi valabila? Despre asta stii sa imi spui ceva sau propui alta varianta? Ceva ne trebuie pentru cati km o sa facem in tura. http://shop.touratech.de/interphone-f3-mctm-headset-twin-pack-bluetooth.html Edit: Acum merge link-ul. Edit 2: Dar de asta poate cineva sa imi spuna daca merita? http://shop.touratech.de/travel-equipment/video-cameras/cameras/garmin-virbtm-elite-full-hd-power-bundle-action-camera-with-gps.html#!prettyPhoto
  15. Sunt comandate si urmatoarele, dar nu au venit inca: protectie cardan, protectie pentru injectoare, protectie clapeta evacuare, talpa pentru cricul lateral si parca atat. In plimbarea de sambata nu am scos tot echipamentul. Cu prima ocazie cand plec complet echipat fac poza si cu mandrul proprietar.
  16. Salut, Si bine v-am gasit pe unii, regasit pe altii. De aproape o luna dupa cum unii stiu deja, m-am reintors la vechea iubire: R1200 GS Adventure. De data asta un pic mai noua, din 2011, la 27.200 de km. Mai am ceva completari de adus la ea dar oricum este gata de drum. Sper ca de data asta sa ramana in posesia mea mai multi km decat cealalta. Oricum si cealalta o duce bine, a ajuns pe mainile unui motociclist care are grija de ea si o plimba si prin tara si in afara. Cum se incalzeste si gasesc putin timp liber o sa organizez o intalnire intre cele doua, sa se cunoasca :-P.
  17. Nu mai cauta cazare. La mine a aparut ceva si nu mai vin. Da-i locul meu si vad eu cu el cum fac sa imi recuperez banii dati ca avans. Scuze pentru retragere dar e si o parte buna ca nu mai trebuie sa cauti cazare.
  18. Ai mai inaintat cu pregatirile Vlad? Eu inca nu am terminat cu achizitiile pentru tura, dar mai e timp. Sper sa ajung zilele astea la salonul auto moto sa vad ce e pe acolo.
  19. Multumesc. E cel de la ADV75. Am reusit vineri sa ies cu Ianachim la o prima tura scurta cu GSA-ul. khk: Eram aproape sa fiu singurul care vine cu o japoneza (banditul) dar am zis sa nu fac eu nota discordanta de restul grupului si atunci mi-am gasit GSA-ul.
  20. Salut, Eu sunt "prietena" anuntata de Ianachim ca as dori sa particip la aceasta tura in Alpi (un motor, o persoana). Momentan am un Suzuki Bandit de 650 cc dar studiez piata poate reusesc sa imi iau un alt motor. Astfel lista actualizata ar fi: - Marcel si Bia - Didi si Vio - Adi (dexxter) si Maria - Radu - Jaro - Ianachim - Daniel + prieten, etc. - Mugur (blue_bandit)
×
×
  • Creează nouă...