Sari la conținut

LUCIAN -BV

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de LUCIAN -BV

  1. LUCIAN -BV

    CZ

    Poti sa vi si cu aia de 18,..28..,alegerea ta, invitatia ramane valabila!
  2. LUCIAN -BV

    CZ

    Bravo Ivane,te astept sa treci muntii cu ea la mine!
  3. Buna ziua.Motorul UZ2,fabricat la Uzina 2 Brasov in anul 1960 venea livrat cu rezervorul si cadrul rezervorului care se atasa pe axul rotii din spate.Motorul are pe partea cu pinionul un prezon care face legatura intre cilindru si cadrul bicicletei printr-o planga laca metalica.In partea din spate anga ambreiaj venea prins de cadrul rezervorului cu doua suruburi.Tot ansamblul venea dotat si cu comenzile la acceleratie si ambreiaj.Carburatorul si magnetoul sunt similare cu cel de Simsoneta si Carpati.
  4. Buna Dan ,capacul pt carburatorul de danuvia e ok? » Post actualizat in 10 Jan 2018 18:56 Buna Dan,capacul iti este bun la carb.de danuvia?
  5. Nu,dar daca mai gasesc vreuna te anunt daca te intereseaza acest gen de motoare.O seara buna.
  6. Buna,seara. La cererea unui iubitor ce CZ,JW SI GJ. O data faceau spectacol la concursurile de motocross.NB
  7. Buna seara.O necunoscuta pt care as dorii sa o elucidez.Cred ca e vorba de un motor de 50cm.Pare ceva italian(vespa, cu 3 prezoane)dar filetele sunt pas diferit iar pe volanta si pe carter scrie ceva in
  8. "cadru de k 125 e din 1958.atat mai avea din motocicleta.cadrul de k se vinde celei mai bune oferte".Numai bine.
  9. Buna seara.Am facut o oferta pt.cadrul de K125 care se vindea la cea mai buna a cumparatorului, acum vad un pret .Acelasi anunt l-am vazut si pe Bike-shop tot fara pret,cu termen 98 de zile.Ce sa cred?Care anunt este valabil? Vad ca sunt singurul ofertant.
×
×
  • Creează nouă...