Sari la conținut

maracinealin

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    07-06-2012

maracinealin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, de sus s-a rupt dar problema este ca jos l-am prins intr-un surub cu piulita si nu tine asa este nevoie sa-l schimb, revin si cu o poza in cateva minute poate imi dati o idee mai buna, eu mai am un cablu cumparat.... PASTE FERICIT !!!!
  2. Am cumparat un cablu de frana de bicicleta din bazar si am schimbat cablul, luni am sa plec in bucuresti si am sa-l schimb, am rezolvat totul in 30 de min, m-am descurcat, am mai cumparat si unul de rezerva+patent sa ma ajut daca se rupe din nou ca este mai subtire decat cel de moto.....
  3. salutare, am ramas in slobozia fara cablu de ambreiaj, cine are un kit de reparatie sa ma ajute si pe mine urgent va rog. 0765343406
  4. ba da banzay, asta este problema mea la discuri si am gasit pe cineva, asa cum spune si s@rpe sa le umfle cu ajutorul unei prese hidraulice, am sa revin saptamana urmatoare cu rezultatul poate asa ajutam si pe altii
  5. Am o problema la discurile de frana fața in sensul că are un joc mai mare de cat trebuie din cauza prinderilor cele din mijloc,am nevoie sa stiu daca cunoasteti pe cineva sau un service care repara asa ceva pentru ca unele noi sunt destul de scumpe iar discurile sunt ca noi. Multumesc !!!!
  6. Nu ), am fost si eu pe acolo, imi era mila de cel cu scuterul, mai amarat asa si cu "gâlma" aia la ochi....imi pare rau pentru el !
  7. Prieteni, mobra este a mea,condusa de un prieten de al meu astazi. Prietenul meu este doar martor in aceasta situatie,intamplatea a facut sa fie la acel semafor si el in care scuterul acela albastru a trecut pe rosu iar nubira a facut stanga sa intre tudor vladimirescu. Cel cu scuterul a foat luat de smurd dar nimic grav, cateva julituri si la ochiul stang vanat. Bai si poza aia a fost facuta de pe panduri nr 1 pe undeva la etaj 7 dar nu stiu inca de cine ))
  8. Salut baieti, tocmai ce am achizitionat un k3 si as avea nevoie de pareri/sugesti ale celor ce detin sau au detinut unul !
×
×
  • Creează nouă...