Sari la conținut

Wsy

Membra
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda Hornet 600
  • Numar Moto
    B 223 ASS
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda cbr600rr

Vizitatori Recenți Profil

1.329 citiri profil

Wsy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am gresit un cuvant. Scuzele mele daca nu sunt perfecta! Nu cred ca sunt singura persoana care a scris un cuvant gresit. Hai sa nu fim asa rautaciosi cum sunt majoritatea oamenilor. Sa fim altfel Sa dam dovada de intelegere si sa nu mai comentam defectele celorlalti pana nu le acceptam pe ale noastre. Zic si eu... Asfalt uscat! » Post actualizat in 27 Apr 2016 08:32 Asta a fost si ideea mea in momentul in care am scris despre acea mica intamplare cu respectivul vanzator.
  2. Buna, Si eu am fost tot sambata pentru prima data Taxa de intrare, ca doar asta e subiectul topicului, chiar este mai mult decat ok. Ce m-a nemultumit a fost faptul ca nu sunt si standuri cu piese moto... Chiar aveam nevoie de cateva piese ca sa repun motorul pe asfalt. Dar asta este, cautam in alta parte. Plus ca am vrut sa imi cumpar si niste manusi, insa toate manusile pe care le-am probat erau lungi la degete. Se pare ca trebuie sa imi mai lungesc degetele... Si inca ceva, am fost si cu un prieten care vroia sa isi cumpere o casca moto, asa ca a probat un HJC si apoi am fost sa probeze si un Shoei. Pe cand proba casca Shoei, amicul meu a zis ca a probat si de la HJC insa i s-a parut lui ca nu e comfortabila, iar vanzatorul foarte plin de el a facut o remarca la adresa concurentei. Pe bune, prietene? Pai e frumos sa faci antireclama concurentei? Si nu, nu spun asta doar pentru ca eu detin casca de la HJC, ci pentru ca acea remarca total neprofesionista nu isi avea rostul, mai ales in fata clientilor/potentiali clienti. Zic si eu... In rest, chiar mi-a placut, a fost ca o gura de aer proaspat. Mi-am incantat atat privirea cu toate modelele expuse, cat si cu cele din parcare, dar mi-am incantat si auzul cu "zgomotul" motoarelor.
  3. Eu am fost cu intentia de a-mi achizitiona niste manusi... Dar, din pacate, nu am gasit marimea potrivita... Se pare ca trebuie sa imi mai lungesc degetele
  4. "Driving a motorcycle is like flying. All your senses are alive." ( Hugh Laurie)

  5. Wsy

    Motociclisti la nunta

    Nu m-ai citat corect Asa ca nu se ia in calcul ce citat ai pus tu acolo
  6. Wsy

    Motociclisti la nunta

    Doar cu o conditie: sa o aduceti inapoi
  7. Wsy

    Motociclisti la nunta

    Multumesc foarte mult si tinem legatura pana atunci!
  8. Wsy

    Motociclisti la nunta

    Imi cer scuze ca am deschis acest topic, dar am nevoie de un mic ajutor, daca se poate si daca doriti sa ma ajutati. Sunt din Tg-Jiu, dar m-am mutat in Bucuresti, asadar prieteni motociclisti in Tg-Jiu nu am, iar cei din Bucuresti nu pot ajunge la Tg-Jiu deoarece in perioada respectiva sunt plecati si nu ma pot ajuta, iar unii dintre ei nu sunt dispusi sa vina cu motorul. Cu acestea fiind zise, o sa trec direct la subiect: la inceputul lunii octombrie imi voi celebra nunta la Tg-Jiu si datorita faptului ca trebuie sa venim cu bagaje si tot ce trebuie nu putem veni cu motorul , si imi doresc ca dupa cununia religioasa sa putem face cateva poze cu motoare. Asadar ar fi cineva dispus la o sedinta foto? Sper ca da si daca e ne auzim cu mai multe detalii in privat. Va voi raspunde cand am liber. Asfalt uscat!
  9. Salutare la toata lumea! Ma numesc Vasi (prescurtare de la Vasilica - parintii sunt de vina ) , sunt din Targu Jiu, dar recent mutata in Bucuresti. Stau langa piata salajan, mai exact pe strada nicolae grigorescu. Nu prea cunosc pe nimeni prin Bucuresti si sper sa imi fac si eu prieteni aici, pentru ca e aiurea sa nu ai cu cine sa iesi sau sa socializezi. Nu detin inca permis de cat. A (spun inca deoarece intentionez sa il am in viitorul apropiat), insa permis cat B am de vreo 7 ani... Din pacate, sunt doar pasagera pe motor, insa senzatia e de nedescris. Asa ca asta ma ambitioneaza sa dau pentru cat. A cat mai curand posibil si apoi cand voi avea si posibilitatea sa am si eu propriul motor si sa nu ma mai rog de prieteni sa ma plimbe si pe mine sau, in situatia de fata, doar sa ma uit agale dupa motoarele din Bucuresti ce trec zilnic pe langa mine ) Asa ca, incantata de cunostinta! Si un asfalt uscat sa aveti!
  10. Life is racing, everything else is just waiting...

  11. Asta asa e. Trebuia sa se gandeasca cum trateaza clientii si sa nu isi verse frustrarile pe ei, si in al doilea rand sa realizeze cine pentru cine lucreaza si pe cine reprezinta el.
  12. Nu doresc sa ii iau partea, dar poate acel angajat a avut o zi proasta sau ceva probleme personale si nu a stiut ca problemele "de acasa" se lasa la usa, iar el trebuie sa zambeasca si sa ajute un client indiferent de cum arata acesta pentru ca: clientul plateste! Si cum spunea cineva mai sus, din cauza unui angajat nu inseamna ca trebuie sa renunti la serviciile celor de la mymoto. Priveste partea buna acum: cineva de la mymoto a citit acest topic si masurile corespunzatoare vor fi luate.
×
×
  • Creează nouă...