Sari la conținut

calin_bursuc

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de calin_bursuc

  1. Am eu manual pt. EXC 200 2010. Dami o adresa de email aici sau pe privat daca vrei sa iti trimit.
  2. La 2t trebe reglat carburatoru si daca schimbi altitudinea nu mai virbiti prosti cu aprinderi si acetona si nebuni. Regleaza carburatoru si fa amestecul ca la carte. Daca mergi cu ea subturata poti sa pui si alta bujie nu ce scrie in carte.
  3. La butonul de la shok ai si un reglaj incearca sa il mai starngi putin si fa o proba. Poti sa faci si cu o bujie mai ieftina proba.
  4. Dute la cineva sa iti regleze carburatorul prima data si pune o bujie noua si amestecul facut ca la carte cu un ulei de calitate. Si dai in gura nu merge cu el subturat. Mie imi omora bujia in 2km max. pana am reglat carburatorul. » Post actualizat in 09 Jul 2014 12:25 Odata ce o terminat bujia poti sa o cureti si sa o arzi si sa ii faci slujbe ca nu mai merge.
  5. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=574100&selpic=1&zoom=1#foto O motocicleta foarte frumoasa pt. incepatori.
  6. Poate zic o prostie dar sa nu ma certati ) eu am un cross de 250 2t care face la fel cand bag benzina de la Petrom. Eu zic sa pui filtru de aer vechi si sa schimbi benzina prima data sa nu te apuci sa umbli la carburatoare degeaba.
  7. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=559568&selpic=3&zoom=1#foto
  8. Am avut aprilia si o am si acum dezmembrata in garaj ) daca e ok ia cr-ul ca is motorete bune.
  9. Daca ai putin habar de mecanica dupa ce o sa cumperi motoreta si o sa vezi ca in loc sa cureti si sa ungi un rulment il cauti 2-3 saptamani ca deh motoreta ii veche si gasesti greu piese mai platesti si 2-3 milioane ca nu cred ca o sa gasesti o motoreta sub 99-00 care sa mai aiba un rulment sau vreo bucsa in stare buna si o sa vezi ca mai bine mai asteptai putin si luai una mai noua.
  10. Mai bine ai rabdare si mai strangi niste bani sa iei ceva mai nou. O sa bagi bani in una veche si o sa iti para rau ca nu ai avut rabdare si spun asta din proprie experienta.
×
×
  • Creează nouă...