Sari la conținut

CipRo

Membru
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2019
  • Motocicleta
    Honda Hornet
  • Numar Moto
    fara numar

Vizitatori Recenți Profil

736 citiri profil

CipRo's Achievements

  1. Poate ca autoturismul tracteaza tramvaiul
  2. Da', tie ce iti face cu ochiul?
  3. Daca iti doresti mult categoria A, trebuie sa depui si tu un efort. Sunt multe centre medicale unde faci examenul medical si psihologic in acelasi loc. Dureaza putin. Avand categoria B, nu cred ca te obliga nici o scoala sa participi fizic la cursul teoretic. Cu legislatia si chestionarele s-ar putea sa ai o surpriza. Citesti cu atentie legea si regulamentul, iti faci cont pe DRPCIV si faci chestionarele de acolo. La poligon, vei avea, probabil, alta surpriza legata de manevrarea utilajului pe 2 roti. Te antrenezi constiincios si cu rabdare. Iti faci programarile necesare la DRPCIV si astepti sa iti vina randul. Nu cred ca este o asa mare bataie de cap, doar daca te stresezi tu. Incerc sa te incurajez. Succes!
  4. Pai, dorinta ta este sa iti apara scris pe permis "A1" sau sa stii sa conduci o motocicleta in conditii de siguranta pentru tine si cei din jur? Pentru a beneficia de placerea de a schimba singur vitezele iti trebuie o scoala moto cu tot ceea ce vine la pachet.
  5. Salut! Donez geaca de vara mesh, cu protectii la umeri si coate, buzunar pentru protectie spate, fermoar lung si scurt pentru prindere la pantalon, marimea L. La maneci, in timp, meshul s-a desprins si l-am 'ranforsat' . Se vede in poze. Nu este decolorata. Mai are viata in ea. Se poate ridica din Bv. Trimit si in tara. Contact prin PM.
  6. Sigur este in 4T? Fara ironie, ai gasit macar pe unde se baga uleiul?
  7. Avand in vedere noua lege, anticipez multe intrebari de acest gen, dar si mai multe de genul: "unde gasesc o scoala buna pentru cele 10 ore de pregatire?" ....sau "unde gasesc in legislatie despre circulatia motocicletelor din categoria A1 pentru ca eu am cautat innebunit in OUG195 si nu mi-e clar?". Desigur ca sunt bine-venite si intrebarile de genul: "Ma zboara tirul daca merg pe autostrada cu 125cc?", "Ce viteza pot sa prind cu un 125 cc?" etc
  8. .........sau daca faci dovada ca te-ai uitat la 5 sezoane consecutive de motoGP, dintre care unul live....
  9. Salut! Eu am fost recent in directia aceea. Am luat-o pe Ojdula-Focsani si am luat bacul din Braila. Un pic obositor, dar pe ansamblu am fost multumit de traseu. Traficul este ok. In Focsani pierzi timp, deoarece se repara drumurile si nu are centura. Mai ai traseul pe Siriu-Buzau-Ramnicu Sarat-... Pe segmentul Buzau- Braila/ Galati nu am fost niciodata. M-am intors pe Braila- Slobozia-Urziceni-Ploiesti-Brasov. Trafic lejer, un pic de ambuteiaj la Ploiesti, asfalt bun.
  10. CipRo

    Scoala moto toamna

    Recomand sa astepti pana la anul. Si eu am terminat scoala la inceputul lui noiembrie si nu am mai gasit loc la traseu in acel an. In anul urmator, evident ca a trebuit sa iau din noi ore de condus (bani si timp in plus) pentru ca peste iarna am pierdut din deprinderi. Cu tot cu ore suplimentare, asteptat sa se deschida sezonul de examinari si asteptat sa imi vina randul la examinare, am reusit sa dau examenul in luna mai. Si daca reusesti sa iei examenul anul acesta, in anul urmator este recomandat sa mai iei niste ore.
  11. Mno, ca "se egzista" cazuri. https://www.reno.ro/Explozie-in-admisia-motorului-t214298.html
  12. Precum ziceau si domnii ingineri, du-o la service. Este posibil sa fi fost o detonatie pe admisie.
  13. CipRo

    Aproape accident

    Șoferul a gresit, dar nu a reprezentat un pericol iminent care sa necesite manevre extreme de evitare. Mai mult, soferul pare ca este un șepcar ( sofer in varsta inaintata, care poseda șapcă și se uită doar înainte ca sa nu loveasca ceva). N-ai ce-i face. Zic sa renunti.
  14. Extractoare, surubelnita de impact...nimic nu a mers? Ai incercat si cu degripant? Incearca cu un degripant prin racire locala. Nu am incercat, dar ma gandesc la contractia aerisitorului. Poate ajuta.
×
×
  • Creează nouă...