Sari la conținut

susinfumuri

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de susinfumuri

  1. Nu este prima mea motocicleta.Am mai avut un GS 500 timp de 3 ani, pe care normal ca il lasam sa se incalzeasca(ii lua cateva minute vara,iar 4-5-6 min iarna, daca tin minte corect). In legatura cu Kawa am primit recomandarea ca motorul se incalzeste mai bine in mers, cat timp mergi cu ea la turatii mici. Pai motorul trage de la 2k rpm, cu 2k rpm poti sa pornesti de pe loc.
  2. Am mai marit un pic turatia la relanti, motorul se comporta mai bine la turatii mici, dar chiar dupa ce il pornesc si vreau sa plec de pe loc, daca ii dau gaz prea mult moare instant, iar daca ii dau cate putin, urca greu in turatii, mai greu ca inainte(ca si cum ar fi infundat).Aceeasi problema ca inainte doar mi-i se pare ca s-a agravat.Ah si am uitat data trecuta sa precizez ca da rateuri la greu cand folosesc frana de motor. Sapt. viitoare ma duc la mecanic sa vad exact care ii problema. P.S. Rateurile respective pot face in vreun fel rau motorului?
  3. Bani in plus nu a scos de la mine, ca am platit doar pretul tobei, instalarea fiind gratuita.In fine. Cand am timp ma voi uita la cablurile alea, sa vad ce si cum. Iti multumesc ptr sfat tie si lui tzeapa.
  4. Ok, inteleg.Mecanicul care mi-a montat toba mi-a zis ca a facut anumite modificari pentru a nu avea probleme cu noua toba (nu stiu exact ce modificari, eu fiind in Spania de putin timp si necunoscand bine limba, am inteles doar ca ceva cu valva/valve), ma gandesc ca se referea la ce ai spus tu. Iar turatia relantiului la rece am observat ca fost crescuta un pic tot de mecanic.
  5. Am o problema cu un Z750 din 2007.Cand pornesc motorul, rece fiind, nu-mi urca la relanti(la 1200rpm), sta undeva pe la 900-1000 rpm(oscileaza) , daca ii dau un pic de gaz urca turometrul si ramane stabil la 1200rpm, dar daca ii dau prea mult moare motorul. Chestia asta se intampla de ceva timp deja, dar astazi pentru prima data nu a vrut sa porneasca din prima si s-a auzit un zgomot scurt undeva sub motor. La o doua incercare a pornit, dar tot aceeasi problema, ca nu urca la relanti. stie cineva ce ar putea fi ?Precizez ca problema a inceput la putin timp dupa ce am schimbat esapamentul stock cu un Leo Vince. Stie cineva ce ar putea fi ? A mai intampinat cineva aceasta problema?
  6. Chiar nu exista alti motociclisti in Comunitatea Valenciana?Refuz sa cred ca sunt singurul.
  7. Salut. In ce oras locuiesti ?Eu stau in Benidorm.
  8. La fel am patit si eu cu GS-ul meu, s-a rezolvat cu o curatare si sincronizare de carburator.Mecanicul care a efectuat operatiunea mi-a instalat si un filtru de benzina ptr a nu mai avea probleme pe viitor.
  9. Chiar nu mai este nici un motociclist roman prin zona Alicante? Ti-ai cumparat pana la urma vreun motor ?
  10. Este vreun motociclist in regiunea Alicante sau prin apropiere?
  11. Intr-un final am ajuns cu ea la mecanic si luand in considerare si alte simptome mai vechi pe care nu le-am precizat deoarece nu am crezut ca conteaza, solutia ar fi un reglaj de supape sau rectificare de chiuloasa.Motorul este momentan la service, pe sapt viitoare voi sti cu exact care ii problema.Pana acuma rezolvarea pare sa fie un reglaj de supape.Voi reveni cu alte detalii.
  12. Bun.Senzorul de cric l-am verificat, nu ala face probleme, iar bujiile sunt NGK si au 3000km, drept ii ca pana acuma de 2 ori le-am scos si le-am curatat de cand am problema asta, si de fiecare data erau tare innegrite.Motorul dupa ce se opreste, nu porneste decat daca primeste curent, asta ii motivul care m-a facut sa cred ca este o problema de natura electrica.Bobinele le-am schimbat cu bobinele de la GS-ul unui prieten,deci nici ele nu pot fi de vina, iar daca tu spui ca motorul nu ar putea functiona deloc cu CDI-ul defect, atunci problema trebuie sa fie de natura mecanica. Iti multumesc mult ptr reply-ul detaliat, cat de curand posibil voi merge cu motorul la mecanic.Voi posta si aici care a fost buba,de indata ce o voi descoperi.
  13. Am fost la electrician si singura problema pe partea electrica ar putea fi CDI-ul.Stie cineva daca se poate testa cumva CDI-ul ? Ar putea fi o problema pe partea mecanica ?Garnitura de la cilindru trebuie schimbata si am un pic de pierdere de ulei pe acolo, daca ajuta la ceva.
  14. Bateria nu se descarca.Cand se opreste motorul pot da la automat pana ma satur, nu porneste dar curent este.porneste cand ii dau curent de la masina, desi baterie este aproape plina. PS. Bobinele de inductie le-am schimbat cu ale unui prieten.
  15. Salutare posesori de gs .Am si eu un gs din 95 cu care am o problema.Ieri am vrut sa ies cu el ptr prima data anul asta si dupa ce i-am conectat bateria proaspat incarcata a pornit din prima, dar dupa 200m a inceput sa piarda din turatii pana cand a ajuns sa nu treaca de 2000 rpm (cu gazul tras la maxim), dupa inca 50m s-a oprit brusc.N-a mai vrut sa porneasca pana nu a venit un prieten cu masina sa-mi dea curent (precizez ca bateria era incarcata, aveam curent, iar bujiile desi erau curatate in dimineata aceea, erau tare innegrite).Dupa 1 min de cand am primit curent de la masina motorul a pornit, mergea bine, iar dupa cateva sute de metri iarasi m-a lasat balta la fel ca prima data.Bun.Iarasi i-am dat curent de la masina, a pornit si iarasi dupa un timp m-a lasat.Tot asa am tinut-o pana am ajuns acasa. Stie cineva din ce cauza ar putea fi ?
  16. susinfumuri

    Yamaha yzf 750R

    Method are foarte mare dreptate.Eu asa am patit cand mi-am cumparat primul motor, un GS 500 din 95.La prima vedere mi-i s-a parut ok, dar cand l-am la un prieten mecanic era plin de carpeli tipic romanesti cum spune colegul, in plus fusese si cazut.
  17. Ieri mi-am curatat si uns lantul ptr prima data si am o nelamurire.Cat de tare trebuie uns lantul?Eu ptr uns am folosit Valvoline White Synthetic Chain Lube si am dat tot lantul cu el pana sa facut tot alb:).Am facut o prostie?
  18. Imi poate recomanda cineva un mecanic moto bun?
  19. Ok, mersi de raspunsuri.maine ma apuc de el:)
  20. Am fost la un magazin de piese moto si baiatulde acolo mi-a comandat.EDIT:am o intrebare de noob, va rog nu aruncati cu pietre:).Cand apas frana spate la gs-ul meu nu se aprinde stopul, este normal doar cu frana fata sa se aprinda?
  21. Mi-am comandat azi capacul.M-a costat 15 euro cu tot cu tva si ajunge in 14 zile.
  22. Se vede clar ca nu ma pricep.Daca am spus o prostie sigur nu am zis intentionat.Era greu sa spui un simplu "da" sau "nu"?
  23. Am primit de la un prieten un GS 500 din 95, si ii lipseste capacul din dreapta de la motor pe care scrie SUZUKI.Pot circula cu el asa pana gasesc sa cumpar unul ?
  24. Nu stiu daca i-a crescut nivelul de ulei, pur si simplu a dat pe afara.are un motor in 4T si racire pe lichid.
  25. Eu am cumparat de la ei un aprilia atlantic 200cc din 2003 cu 26k km la bord.probleme ce am avut la el: 1.placutele de frane,desi m-au asigurat ca sunt noi, nu erau si trebuiau schimbate. 2.uleiul la fel. 3.discul de frana spate dupa 500km a trebuit schimbat. 4.am avut probleme la manerul de frana spate, a trebuit schimbata pompita si ceva stift. Nu zic ca nu sunt oameni seriosi, eu am spus doar ce experienta am avut cu ei.
×
×
  • Creează nouă...