Sari la conținut

startrek

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de startrek

  1. Indiferent de producătorul motorului trebuie făcut rodaj, durata rodajul difera fiind mai mica
  2. Instalata cu succes pe un dual sim THL W100 cu android 4.2.1, trimis manual o alerta, dar nu reusesc bruscand telefonul sa determin trimiterea automata a alertei... Felicitari pentru aplicatie!!
  3. da, drumul este cu prioritate, una dintre strazile importante din cartier pe care circula de fapt si troleul si autobuzele... pe stanga unde sunt parcate pe ambele parti masini se vad chioscurile la care se pare ca a oprit... iar intersectia de la sfarsitul parcului e locul accidentului unde conservarul avea obligatoriu dreapta si unde acum sunt gramada de buchete... de la chioscuri sunt cam 200 metri.
  4. azi, la o saptamana dupa tragicul accident, am facut o inregistrare video sa puteti vedea locatia accidentului...am asteptat o zi de sambata cam la aceiasi ora sa puteti vedea si specificul zonei... http://youtu.be/KEkcoPzwY8Q
  5. din pacate e adevarat, am aflat de ieri... si nu-mi venea sa cred
  6. viziera nu mai exista, iar casca avea o crapatura de circa 10 cm in partea stanga
  7. motorul era pe drumul cu prioritate, escortul a iesit din dreapta incercand sa vireze stanga desi era interzis... urmele de franare sunt cam pe 4-5 metri, ambele roti, dupa franare nu iti dai seama de viteza dar dupa urmele impactului se pare ca viteza era peste limitarea din zona...
  8. scuzati calitatea fotografiilor... accidentul s-a petrecut azi in Medias si se pare ca este destul de grav. Se poate observa sangele langa motorul facut praf. Poate scapa baiatul!
×
×
  • Creează nouă...