Sari la conținut

El Zorab

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de El Zorab

  1. .....multumesc!!!! » Post actualizat in 22 Sep 2015 20:35 ai idee de ce nu invarte desi bateria e incarcata full???
  2. Salutare tuturor!!!! Dupa o lunga perioada de inactivitate astazi am incercat sa pornesc aprilica.....cum si presimteam imi face probleme. Initial am pornit cu cablurile electrice legate la masina, pana mi.am pus bateria pe redresor....a pornit greut dar a pornit desi dadea niste rateuri groaznice in airbox....am desfacut capacul de la airbox sa ma uit si pe rateu "scuipa'' destula benzina din carburator acolo....am schimbat filtrul de aer, benzina din rezervor, bujia, si inca facea la fel. Pe ture joase dadea cateva rateuri apoi se oprea. Am tot incercat sa o pornesc si sa o fac sa mearga pana nu a mai pornit deloc. Acum face ca si cum nu ar mai avea curent, nici legata la bateria masinii nici cu bateria full....invarte odata apoi caraie ca si cum nu ar mai avea curent. Ulterior am constat ca si nivelul uleiului e scazut f mult....nici nu isi mai pune amprenta pe joja.....nu stiu cum s.a intamplat asta pt k era destul ultima data......in fine....sper sa nu fie nimic ireparabil si sper k sfaturile voastre sa ma poata ajuta.....nu stiu ce sa mai fac...sa fie de la bendix, de la electrica( cdi, etc) desi ma gandesc la ce e mai rau. Ajutati.ma cu un sfat sau cu un mecanic bun, priceput la pegaso 650 ( an 2000) pe carburatie....nu ma pot duce nici la service cu ea k nu am cu ce....sunt trist!!!
  3. Ms de sfaturi Eugen!!!! Parbrizul il aveam de la fostul proprietar, dar nu il foloseam....deci...Sanatate!!! Mi.ar face face placere.....lasa.mi un nr de contact pe privat si te contactez cand se termina cu ploaia asta:D si stabilim cand pot veni!!!! Salut! P.s. dau cola
  4. Salut!!! Am probleme cu racirea........se incalzeste peste 90 ajunge aproape pe rosu si nu se raceste oricat as merge de repede si oricat ar functiona ventilatorul. care ar putea fi cauza??? ce sa verific?? Multumesc!
  5. Salut!!!! Imi poate imprumuta cineva din Bucuresti un redresor....multumesc anticipat!!
  6. 5000 ture - 120 km/h....viteza constanta de touring cum vi se pare????.............mie mi se pare cam turata...dar si pe la 90-100 unde ii sta cel mai bine parca ma fura putin somnul....nu stiu ce sa zic....vreau si eu o parere, doua..........rotax, carburatie, an 2000...
  7. Ieri, mi.am clatit ochii binisor la marsul motociclistilor (Bucuresti)....putin dezamagit k nu am vazut nicio Aprilia......nu neeaparat Pegaso, dar asta e...eu tot sunt mandru de a mea si imi pare rau k nu am putut participa la mars(am fost cu job-ul acolo pt protectia lor).....sper sa facem si noi un mars al Aprilistilor primavara asta, de deschidere de sezon asa:D
  8. Ma bucur mult sa aud asta.....suntem oameni(cu mici exceptii) si suntem datori sa ne ajutam reciproc.....O seara buna Domnii mei!!!
  9. .........asta e unul din motivele pt care imi place APRILIA.....k domne ''unde's multi puterea creste...''......daca va hotarati si luati legatura cu el dau si eu banuti sa vina omu' acasa cu mobra...RESPECT DOMNILOR!!!
  10. cursa ghidonului mai mare si coatele cat mai ridicate (unghiul facut dintre antebratul tau si sol cat mai mare) aduc un surplus de control parerea mea...
  11. ai dreptate....ti.ar prinde bine si ceva mai usor cum si mie mi.ar prinde bine ceva de oras cu un consum mai mic......de curios ta ce greutate are??
  12. Scuze k ma bag dar ma cam regasesc in situatia ta....uite cum sta treaba...si eu am permisul tot de un an si ceva prima mobra a fost tot pegaso, am trait aceleasi emotii cand ma opream la semafor, si din cauza asfaltului denivelat abia puneam picorul jos pt k eu am doar 1,75 nu stiu cat ai tu dar cred k tot pe acolo....nu am ajuns nici cu cel mai greu pasager cu toata talpa jos dar pot sa iti spun k am mers prin tot felul de locuri si cu pasager si fara si nu am avut niciodata probleme.....si eu am franat cu spatele pe o sina de tramvai uda si stiu senzatia...de multe ori mi.a fugit spatele la frane de urgenta pt k in bucale sunt multi dobitoci cu masinile dar de fiecare data am reusit sa strang puternic motorul intre picioare (stiu k suna naspa) si sa il tin in linie dreapta......sunt de parere k inaltimea si faptul k nu ajung decat cu varful (desi de multe ori port bocanci de viper pt un contact cat mai bun picior-sol) pe sol nu au rost decat la viteze mici sau opriri iar atunci.......pana mea nu mai vb despre asta......nu incerc sa te conving sa nu il dai dar cred k ar trebui sa te gandesti inca odata..........m.am intristat grav cand am citit ce spuneai si nu cred k a.ti vinde motorul si a.ti lua altul mai mic e solutia dar nici nu cred k ar trebui sa asculti de mine sau de altii.....fa ce crezi tu k e mai bine pt tine si sanatatea ta!!!!! Nu pot sa iti spun k daca eu n.am cazut nici tu nu o sa mai cazi pt k poate acum cand plec cu ea ma loveste tiru sau Doamne fereste. Acum 2 zile un coleg motociclist a luat ditamai cazatura din cauza unui caine....avea 50 km/h si 20 de ani de experienta si nu l.au ajutat cu nimic aaaa si e mult mai inalt k noi si o moto mult mai joasa un nakead parca.....ce vreau sa spun e k uneori imprejurarile si situatia 'operativa' sunt cauzele cazaturii/accidentului nu motorul nu motociclistul.....stim cu totii k unele evitari sunt imposibile si k uneori poti doar sa previi nu si sa combati!!!! in fine....sper sa te mai gandesti si sa iei decizia cea mai buna pt tine. Cu stima!
  13. Mi.a venit noul filtru de aer dar nu stiu ce sa fac.....sa il pun sau sa il las pe cel vechi care l.am curatat pt k mere ceas aprilica....voi ce ziceti???
  14. M.au bucurat mult pozele tale!! Sa faceti cat mai multi km impreuna!!! Doamne ajuuta!!!
  15. Mersi de urari....Bafta si tie si sa vii cu poze...Drum bun Si asfalt uscat!!!!!
  16. rezolvat!!! filtrul de aer era problema..creeddd......nu parea deloc imbacsit dar dupa ce l.am suflat cu jet de aer si.a revenit aprilica.....maine merg sa.i cumpar altul noou....filtru de aer si placute de frana spate...aveti vreo sugestie???....multumesc Cristi pt sugestie si multumesc Eugen pt P.M. carburatia e ok...facuta de curand...multtumesc!
  17. am pus bujie boua, scanteia e ok, am golit paharele de la carburatoare de mai multe ori, porneste putin mai bine dar tot trage sa se opreasca sub 3000 de ture si nu sta la relanti sub nicio forma decat peste 3000 de ture....ce sa.i mai fac??? unde sa ma duc???
×
×
  • Creează nouă...