Jump to content

Cristi Nazarov

Membru
 • Posts

  347
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cristi Nazarov

 1. Am încheiat săptămâna cum trebuie.. Clienți vechi, clienți noi, toată lumea mulțumită!! Luni 8 august plec pana în Franța la Lyon. Daca aveți ceva de adus din Franța, va ajut cu placere. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. Vorba-i, vorba!! Ps: ultimele 2 poze, fac parte dintr-un proiect la care am participat! Un OM, care a primit o motocicleta cadou, de 2 ori în 40 de ani!! Prietenii, știu de ce!!
 2. Salutare... Maine, duminica 24.07 plec din România pana în Belgia și Olanda. Miercuri 27 sunt în Olanda pe la Amsterdam și Almelo , apoi mai întorc spre România prin Belgia, Luxemburg, Germania. Pe dus am loc doar de eventuale colete, pe întors mai e liber un loc ptr motociclete! A, pe retur am un traseu fain..Arad, București, Iași, Galați...asa ca dacă aveți ceva de mutat prin tara, va pot ajuta cu placere! Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. La mine, vorba-i, vorba! Stima.
 3. Salutare. Marți 19.07 sunt prin Belgia și Olanda , apoi plec prin Luxemburg și Germania spre tara. Mai am loc deocamdată ptr 2 motoare, sau orice altceva aveți de transportat pe aceasta ruta. Transport în duba închisă cu asigurare de transport si Cmr. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. Stima. Ps: prezentam și ultimele livrări din luna asta...
 4. Volvo a fost și rămâne masina! Nu sunt populare în România, dar sunt destui clienți și pentru ele!!! As fi mai suspicios la formula " cumpărată de la o cunostinta" !!! Cele mai mari tepe la iei de la cunoștințe și prieteni!! De curând, este pe forum la Mercedes o poveste...cineva a cumpărat un S de la o cunoștință de încredere care a investit mulți bani în masina și apoi i-a vândut-o lui .. A descoperit surprins, după câteva săptămâni ca masina...are dpf off, galeriile de admisie anulate plus alte mici surprize..asta după ce i-a apărut eroare în bord și masina întra în limp... Nu e cazul la tine, dar pot fi alte motive de nemulțumire care îl fac sa o vândă...Stima.
 5. Salutare...plec mâine din România pana în Germania, Olanda și Belgia. La plecare trec prin Brașov, Mures, Cluj și Oradea. Loc liber pentru moto, colete sau alte lucruri ce pot fi transportate. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. La noi, vorba-i vorba!
 6. Salutare...greu de găsit...implica o sumedenie de taxe și hârtii, declarații vamale și alte bătăi de cap! Motiv ptr care și prețul o sa fie unul destul de mare!Te pot ajuta cu transportul dacă o poți aduce în port la Calais, în Franța. Stima. Ca și sfat, cred ca cel mai ieftin poți ieși cu un transport propriu, masina plus o remorca mica...în acest caz scapi de multe hârtii și pierdere de timp, plus bani!!
 7. Săptămâna asta am mai făcut pe unii fericiți...cumpărat, transportat, încărcat pe remorca și expediat la domiciliu..una veche,una noua, fiecare după dorințe și posibilități.. mulțumesc pentru încrederea acordata și va mai aștept!! Sâmbăta dimineața plec spre Germania, Belgia și Olanda. La dus plin, la întors mai sunt doua locuri libere, deocamdata.. Rămâne cum am stabilit: vorba-i vorba!
 8. Săptămâna încheiată cu succes!! Mulțumesc ptr încrederea acordata și va mai aștept!!! Vineri 09.06 plec din România pana în Belgia și Olanda. Dacă aveți nevoie de transport va aștept la 0722 525 076 telefon sau whatsapp, Cristi. Transport cu asigurare și Cmr, posibilitate de facturare. Cristi Nazarov, vorba-i vorbă!!
 9. Salutare..miercuri,joi 1-2.06 plec din Romania spre Germania, Belgia si Olanda pana sus la Haga. Ma intorc la inceputul saptamanii viitoare. Daca aveti ceva de transportat pe aceasta ruta, va astept cu placere. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076 Cristi. Transport cu asigurare și Cmr, posibilitate de facturare cu sau direct fără Tva.
 10. Săptămâna asta am umblat cu ..capra cu trei iezi...de fapt, trei capre cu 3 iezi...:) Toată lumea mulțumită, treaba rezolvata.. Mulțumesc ptr încrederea acordata și va mai aștept. Un singur motto: vorba-i vorba!!
 11. Salutare.. Săptămâna aceasta am mai făcut o livrare "deosebita" în Germania...Un BMW de colecție, complet reconditionat, perfect funcțional!! În rest, plastice contemporane..:) Mulțumesc pentru încrederea acordata și va mai aștept!!
 12. Scuze,am recitit topicul și am văzut acum acele detalii... Cunosc kitul de recondiționare al galeriilor...a trebuit sa fac operațiunea pe un Ml 280 cdi, dar am ales varianta de galerii sh, plus motoraș nou! Motivul a fost ca pe piața rusa și americana unde au apărut aceste soluții mulți se plângeau ca nu sunt pe termen lung..Noile tije, metalice, produc uzura în corpurile clapetei, acelea fiind din aliaj ușor care cedează primul. Pana la urma, poate masina o fi una cu personalitate și o data pe an vrea sa arate cine e șefa! Drumuri bune!
 13. Wd 40 o merge la altceva...în problema asta nu ajuta cu nimic....uzura apare pe pârghiile de la galerii iar motorașul se împiedică în momentul în care încearcă sa le miște!! Vorbim de uzura fizica în materialul de plastic din care sunt făcute pârghiile și nu de depuneri sau altceva!! Cum singura legătura electronica este cu motorașul, eroarea este data pe el!! Dacă pârghiile de pe galerie sunt bune, se poate comanda doar motorașul, în jur de 400 de lei, pe Pierburg care e de fapt echipare de fabrica...dacă sunt duse galeriile, trebuiesc comandate întregi, doar pe original și erau 1800 una și 2100 alta...doar lei...
 14. Poate ajuta, sau nu... problema SIGUR nu e de la turbina!! Cei care au dat acest verdict au mers pe ideea "sa vedem" dacă e de la turbo!! Și spun asta după 1 milion de km făcuți cu acest motor!!! Am avut o problema identica, pe motorul euro 4, ca al tău..Plafonare,bec în bord aprins, luat și pus contactul, problema disparea...Au schimbat turbina cu una nou reconditionata, de proba....Problema persista!! Am montat turbina la loc!! Apoi, senzor Dpf,senzor turbina,racord flexibil(avea o mica fisura și suspectau ca pierde presiune) și ultima data ar fi trebuit sa...schimb și injectoarele!! Am zis stop!! Singurul lucru cu care s-a rezolvat la mine, a fost o actualizare de soft în Reprezentanta Mercedes. Acest model nu are vacum-uri pe turbo, doar furtune intercooler ușor de diagnosticat! Mai ia în calcul o curățare de Egr, problema care nu apare pe Star în caz ca e defect mecanic!! Am pățit asta pe una din mașini! Iar ca sfat, schimba orice piesa pe masina, atâta timp cât cel care o cere...te și convinge ca aia e rezolvarea logica! Nu pe principiul ca "asa face toate,strica turbinele"! Asa m-a învățat pe mine o cunoștință comuna! Stima.
 15. Salutare...de curiozitate, care a fost motivul acestei operațiuni? Preventiv sau a venit în urma unei defecțiuni?? Întreb pentru ca nu am avut niciodată probleme cu turbina de pe acest motor! Pe un motor euro 4, a mers 1.200.000 de km pana...a crăpat motorul în drum...turbina, mergea....
 16. Salutare...înainte de odihna de Paște, am mai făcut niște oameni fericiți...am scos polonezele de la iernat și am mai achiziționat câte o băbuța.. Mulțumesc ptr încrederea acordata și va mai aștept. Pana săptămâna viitoare, sunt acasă în Germania, asa ca dacă mai aveți ceva de achiziționat sau vizionat în vederea cumpărării, va pot ajuta... Cristi Nazarov, respectul cuvântului dat!
 17. Salutare....săptămâna aceasta, am avut gala premiilor....Harley....mai exact Night Rod Special.. Asta în combinație cu un Zundapp...exportat în Germania... Mulțumesc pentru încrederea acordata!!!
 18. Salutare...2 saptamani cu realizări pe măsură.motoare aduse ptr revizii și Itp,returnate proprietarilor..clienți vechi și noi..mulțumesc ptr încrederea acordata și va mai aștept... În alta ordine, joi 24 plec din Galați pana în Olanda și Belgia...Pe dus, un loc liber, pe retur, posibil, tot un loc. Pentru orice serviciu de transport, ne putem auzi aici, telefonic sau waths app la 0722 525 076. Stima. Arm Logistics, respectul cuvântului dat!!
 19. Săptămâna încheiată....ne pregătim de alta... Mulțumesc ptr încrederea acordata și va mai aștept!! Plec mâine, 07.03 din Galați, pana în Olanda/ Eindhoven și Belgia...Pe dus ar mai fi loc ptr un motor și eventuale colete, pe retur , la fel... Transport cu asigurare și Cmr, posibilitate de facturare cu sau fara Tva. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076 Contact telefonic 0049152 584 49953. Cristi Nazarov, respectul cuvântului dat!!
 20. Super treaba....pret mai mult decat decent..asa ceva prin Germanica sare de 1000...ptr ca sunt rare iar la retapitsare se cer multi bani... Ai noroc ca volanul acele e...doar volan ...am vrut sa il schimb si eu pe W212 cu unul mai nou...surpriza, al meu e cu senzor de banda si incalzire in el!! Cel mai ieftin gasit e doar..1800 in timp ce unul simplu e doar 100-200 euro... Senzatia de diferenta de nunta dupa refacerea lui dispare in cateva luni! Clar, la montaj e putin din alt film, dar asta datorita faptului ca pielea e noua si nu se incadreaza cu decorul ce are ceva ani... Am facut volan la Sprinter si era sa il dau inapoi ca nu se potrivea...dupa cateva luni, era de acolo... Respect pentru...cele 3,4 volane cheltuite pe unul singur ! Stima.
 21. Salutare. Duminica, 27.02 plec din România pana în Olanda, Haga și Amsterdam. Pe dus, mai am loc doar de colete, pe retur mai am deocamdată, 1 poate 2, locuri libere de motociclete .Returul este prin Belgia, Luxemburg, Germania. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076 Cristi. Transport cu asigurare și Cmr, posibilitate de facturare cu sau direct fără Tva. Arm Logistics, respectul cuvântului dat!
 22. Săptămâna încheiată! 6564 km!!! Bruxelles, Paris, Amsterdam, Kaiserslauteren....4 locații diferite...4 clienți mulțumiți!! Mulțumesc ptr încrederea acordata și va mai aștept!! Arm Logistics...respectul cuvântului dat! Ps: luni 14.02 plec iar din România pana în Belgia și Olanda!
 23. Salutare. Plec mâine, 04.02.2022 din România pana în Belgia iar luni ajung în Olanda la Amsterdam. Pe dus sunt absolut plin, pe retur mai e ceva loc...Asigur transport profi de motociclete, ancorate profesional cu chingi de aceeași culoare cât și servicii de coletărie de la adresa la adresa! Transport cu asigurare și Cmr, posibilitate de facturare cu sau direct fără tva. Contact telefonic sau whatsapp 0722525076 Cristi. Mulțumesc. Arm Logistics, respectul cuvântului dat! Update!!!!! Ajung mâine, luni 06.02.2022 , de dimineață în Paris!!! Mai am loc ptr ceva colete ptr România!!! Dacă va pot ajuta, apelati cu încredere!! Locurile ptr mobre, s-au vândut toate! Stima.
 24. Pentru cine "cunoaste Mercedes" se vade ca sun galosii altcuiva.. Mie unul imi plac rotile potrivite la modelul dedicat....rau nu arata, dar .. mai trebuie modificata si suspensia,alta bataie de cap plus cheltuieli.. Plus ca, asa poti deosebi pasionatul de Mercedes, de cel de..automobile! Stima. PS: mai ales ca pana acum, ambele arata a fi in grija unui..superpasionat de Mercedes!
 25. Asta e transport în siguranță??!?? O chinga verde și una galbena?? Sa va fie...de bine!!
×
×
 • Create New...