Jump to content

gascoigne

Membru
 • Posts

  385
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2012
 • Motocicleta
  Scuter

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Hornet 600, Suzuki GN 250, Bandit 650

Recent Profile Visitors

701 profile views

gascoigne's Achievements

 1. Pantaloni Cycle spirit cu captuseala, nr. 52, nefolositi. Sunt in Bucuresti, zona 1 Mai. Adjudecat! Ghete Pro Biker, nr. 44, in stare buna, folosite de cateva ori. Locatia: Bucuresti, zona 1 Mai. Ghetele inca disponibile!
 2. Omule, mergi fara grija, 125 cc e excelent pentru ce vrei tu, urci dealul si cu pasager. Succes!
 3. poti sa treci cu ea, daca ai noroc sau cunosti pe cineva. anvelopele nu mai sunt bune dupa 7 ani, schimba-le, eu am cazut din cauza asta si m-am lecuit.
 4. cei de aici se plang de alte lucruri, dar neserios in procesul de instruire nu cred ca este Bratovici. chestii gen lasati elevii de izbeliste in poligon chiar nu cred ca a facut.
 5. nu te baza pe garantie la un produs asa ieftin, crede-ma, foarte rar dealer-ul e serios in privinta asta. la scuter-ul electric chiar nu m-as risca daca nu e unul nou si bun, ca altfel nu stiu cine mi-l repara. cel pe benzina poate fi mai ok, asta daca ai minime cunostiinte de mecanica si ii faci mici imbunatatiri inca de la inceput. » Post actualizat in 29 Jul 2016 06:34 apropo de intretinerea atenta de care are nevoie un scuter chinezesc, unul sh care a fost la un om serios posibil sa fie mai bun decat unul nou.
 6. asta e tare de tot. pai omul de aia si-a facut cont, ca sa-si exprime nemultumirea. de mintit poata sa minta si unul cu 3 postari si unul cu 3000, care e legatura? iar daca nu are chitanta, cel mai probabil inseamna ca nu i-au dat deloc.
 7. daca esti sigur ca o vrei, vorbeste cu proprietarul sa faca el RAR-ul, si daca trece ii dai bani si pentru asta. asa, nu mai ai nici o grija.
 8. daca te referi la scuter centre, am fost de cateva ori la ei si sunt ok.
 9. Nu am Robinet extern. Mai studiez si revin.
 10. Am inteles. Atunci am Alta solutie decat sa o duc pe platforma?
 11. Nu are Robinet, iar rezervorul e plin.
 12. Salut, Motoreta mi-am adus-o asta iarna, pornea si mergea perfect. Acum, am dat de cateva ori la automat, dadusem si Spritz inainte, dar nimic. Am scos furtunasul dintre rezervor si carburator si era totul perfect uscat.. Am dat din nou la buton, Nu vine nici o picatura de benzina! Are cineva vreo idee? Motoreta e gsf 650 Bandit din 2005. Multumesc
 13. 200 e mult mai bine decat 125. daca iti permiti, ia-o pe cea mare. daca vrei o alegere economica, nu lua mobra de cilindree mica noua. dar, repet, daca iti permiti, nu ezita, cu moto noua, preferabil 200, nu ai nici o grija.
 14. Ar fi un lucru bun abonamentul, aproape in fiecare an am fost mai mult de o singura data. Aveti idee, o sa fie totul pregatit vineri la deschidere? Ca as incerca sa vin atunci. Anii trecuti nu erau toti expozantii si toate standurile gata, i-am vazut abia a doua zi.
×
×
 • Create New...