Sari la conținut

Silviualex

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    YAMAHA

Silviualex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cine a avut cauciucuri fata si profil V si profil U , cam cum a simtit diferenta ?? Multumesc frumos !!!
  2. Va salut, ma puteti ajuta sa-mi spuneti care e diferenta dintre michelin power cup si power pure ?? multumesc !
  3. Cine stie ce presiune trebuie sa aiba cauciucul spate pe strada daca este NTEC ?? dar cu pasager ??
  4. Mersi Jagi ! Cred ca o sa caut tot un medium si pt spate si sper sa fiu multumit . O sa vad cum se comporta si atunci o sa ma conving daca e ok sau ...trebuie sa schimb cu soft sau cu alta gama de cauciucuri.
  5. Multumesc Amstaff si celorlarti pt raspunsuri. Nu am avut D212 pana acum si de aceea cer sfaturi. Pe 600 am avut PP si Sportsmart care au fost ok , supercorsa si k3 care mi-au placut si si-au facut treaba si battlax 016 care mi s-a parut mai dur si nu prea era da fortat. Pe miar cand l-am luat aveam diablo super corsa 2 la care se mai vedeau liniile de model, avea ceva aderenta dar in cateva ore i-am scos sarmele Deci cu tot respectu eu cred ca daca prinzi o Duminica libera peCheia, Siriu sau orice alt drum reusesti sa incalzesti gumele destul de repede si poate chiar mai bine decat un circuit gen Tg.Sec care mi se pare micut pt moto.
  6. As ramane pe D212 varianta medium, intreb pt cateva pareri de la cei care l-au probat pe strada , deoarece vreau sa pun pe un miar nu pe 600, am luat deja medium fata (probabil era mai ok soft , iar spatele la miar cam rupe aderenta aparte ca il si papa destul de repede. Mai aveam varianta de supercorsa dar nu stiu de ce am mers pe dunlop
  7. Salutare tuturor, cei care au avut sau stiu D212 gp pro, sunt bune pt strada mers sportiv ?? reusesc sa se incalzeasca cad de cat repede sau necesita cativa zeci de km ?? si ma refer mai exact la varianta medium. Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...