Sari la conținut

hlehel

Membru
  • Număr conținut

    175
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2001
  • Motocicleta
    BMW R1200 GS Adv

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CRF 450X, Yamaha Xmax, Yamaha FZ6N, Hayabusa K2,K5, Ducati Diavel Carbon

hlehel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Am si eu o intrebare, poate sa mai batut cineva de problema acesta. Am cumparat un intercom Interphone Sport(Cellularline). Am incercat sa conectez la TFT (BMW), sa conectat, dar doar Media Player funtiona, in mod telefon nu. Dupa ce am verificat pagina producatorului am vazut ca este SW update pt aceasta problema (R147 - conectivitate BMW si Honda GW). Dupa update TFT nu mai vede intercomul. Am verificat cu telefonul, recunoaste doar Headset, Navigatorul vede doar Mac adress. Inainte de SW update avea numele INTERPHONE F6S. Telefonul si navi se conecteaza fara problema, functioneaza tot, doar TFT nu recunoaste. Aveti vreo idee? Multumesc!
  2. Salutare! Am si eu o intrebare, poate sa mai batut cineva de problema acesta. Am cumparat un intercom Interphone Sport(Cellularline). Am incercat sa conectez la TFT, sa conectat, dar doar Media Player funtiona, in mod telefon nu. Dupa ce am verificat pagina producatorului am vazut ca este SW update pt aceasta problema (R147 - conectivitate BMW si Honda GW). Dupa update TFT nu mai vede intercomul. Am verificat cu telefonul, recunoaste doar Headset, Navigatorul vede doar Mac adress. Inainte de SW update avea numele INTERPHONE F6S. Telefonul si navi se conecteaza fara problema, functioneaza tot, doar TFT nu recunoaste. Aveti vreo idee? Multumesc!
  3. Salutare. După ce am vândut Hayabusa mi-a rămas câteva accesorii care as dori dal vând. Husa piele rezervor negru Bagster: 75€ Geanta Bagster negru: 75€ Sistem frânare fata Brembo ce include: pompa radială RCS -19, furtune metalice, Etrieri Brembo monoblock cu plăcute sinter, adaptor Etrieri din aluminiu. 750€ Quick Shifter PropTech 150€ Tre Eliminator cu afișaj al treptei PropTech : 75€ Shift Light bluetooth HealTech 65€ Dacă e interesat cineva poate sa ma contacteze la nr de 0756224099 Mulțumesc.
  4. Salutare. După o mulțime de îmbunătățiri mai fac o încercare de a vinde jucăria. Va salut! /index.php?/topic/746239-suzuki-hayabusa-k5-2005/&do=findComment&comment=4331363
  5. Dragi Colegi Imi cer scuze ptdisparitie:) am avut foarte mult de mers in străinătate cu lucrul. Vreau sa va anunt ca a venit momentul sa ma despart de jucăria mea iubita. Prețul cerut este unu marioc, dar daca nu se vinde la un pret apropiat mai bine nu-l vând. Schimb doar cu Diavel sau Gsxr 1000 dupa 2006. Ofer maxima seriozitate! Suzuki GSX 1300R Hayabusa K5 http://www.olx.ro/oferta/suzuki-gsx-1300r-hayabusa-k5-ID6w47s.html
  6. Salutare! Da putem merge împreuna, cred a ma alătur de voi la TA daca nu va deranjez. Care ar fi programul?
  7. Salutare! Eu vin daca ma ajuta Dumnezeu sa nu intervină ceva!
  8. Super! Sa ne auzim in zilele următoare!! Ar fi super! Salut!
  9. Emylyo! As veni eu daca vii si tu, mai facem o plimbare acolo in zona. As putea sa ajung chiar de vineri, daca nu mi se intervine ceva! Sa ne auzim!
  10. Salutare! Exista lowering kit pentru problema ta, care se poate comanda de pe eBay. Daca doresti arunc eu o privire peste anunțuri! O zi superba!!
  11. Multumesc frumos băieți! Dinraspinsuril voastre poate mai fac un pas sa ajung la o suma imensa de investiții:) O sa contactez pe Geo sa vad daca gasesc si eu ceva interesant Pt etriere. Cu seile nu stiu ce sa zic, am primit împrumut un set de la un prieten cu care am foat la mare si pot sa zic ca e ca si cum mas fi dus pana la Turda. Cu originalele nu rezistam 500. Am citit ceva pe la americani ca gelul nu e o algere potrivită, dar cu siguranța o sa încerc sa vad ce se poate face ca având 130 kg chiar nu e comod originalul. Am vazut ceva ca merge cineva dintre voi la Râșnov. Daca e vreme aibă si daca se mai alătura cineva as veni si eu. Va multumesc mult. » Post actualizat in 24 Aug 2016 08:13 Revenind la anvelope, eu tot am folosit Road 3 si 4, pe asta am montat Michelin pilot power 3, si pot sa zic ca e f bun. Si pe umed. Am fost si la adancata pe pista. Totul ok. Recomand. Vreo 1100 RON setul cu 55 pe spate. O zi faina.
  12. Multumesc frumos! Încet încet îmbunătățesc. Chiar am si câteva întrebări. Unde as putea sa retapitez seile sa fi mai comode?? As dori lucrare profi, nu neaparat ieftin. As mai întreba daca a pus cineva suporti care transforma etrierele axiale in radiale. Am pus pompa Brembo rcs19, dar cred ca as dori sa pun si niște etriere monobloc tot brembo. Piese carbon Pt cadru? Aripa carbon, undertail carbon? Multumesc! O seara faina!! » Post actualizat in 23 Aug 2016 21:14 Cel mai important am uitat. As dori sa ma alătur la ieșirile voastre daca ma primiți si pe mine. Nu conteaza distanța Sa fie la număr:)
  13. Bingo:) Eu am fost. Ce ochi buni ai mr Emylyo:)
  14. Nu mai vb cu voi. Nu sunteti serioși
×
×
  • Creează nouă...