Sari la conținut

dan13

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1980
  • Motocicleta
    suzuki rm 125
  • Numar Moto
    13

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mobra, honda,yamaha,

dan13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. RODAJ ! Ulei mai mult in benzina si lasat sa mearga la relanti. Daca ai racire pe aer, nu il lasa prea mult (se supraincalzeste). Lasa-l sa se raceasca si apoi il pornesti din nou. Dupa ce faci chestia asta de mai multe ori, ai grija ca atunci cand iesi in ture sa nu mergi cu acceleratia la maxim din prima.Mergi mai soft o perioada.
  2. LA MULTI ANI! Intentionez ca in scurt timp (februarie,martie) sa cumpar xr 250. Deoarece bugetul e cam "subtire" m-am gandit la un an de fabricatie udeva pe la 90-95. Am ceva experienta intr-ale mecanicii si eventualele probleme legate de vechimea motorului le pot rezolva in timp. Pe langa informatiile pe care le am deja despre xr 250, orice parere, sfat, etc., mi-ar prinde bine. Multumesc!
  3. dan13

    inaltator ghidon

    Salut! Am 1,85m inaltime. Ar trebui sa folosesc un inaltator pt. ghidon? Daca da, de care sa fie: de 1cm, 2cm sau 3cm?
  4. dan13

    easy clutch

    Pret bun!! Foto? (nu l-am gasit pe site) Daca ai ambreiaj pe cablu,merge.Easy clutch e un dispozitiv, relativ mic, care se intercaleaza pe traseul cablului de ambreiaj(dupa maneta).Daca fm-moto ro posteaza foto, vei vedea cum arata.
  5. dan13

    easy clutch

    Eu l-am vazut acum cateva luni intr-un catalog AUNER. Acolo e specificat ca se poate folosi la toate motocicletele cross si enduro (evident cu ambreiaj pe cablu). In principiu, pe comanda, il poti lua de la cei ce comercializeaza piese si accesorii cross si enduro.Ex.: moto-gear ro ,offroadparts ro, allmotowear ro, etc
  6. dan13

    easy clutch

    Multumesc inca o data! Am crezut ca chestia aia cu cei 2cm e ceva foarte strict. Intr-adevar, din ce am vazut din poze , cred ca are chiar 3 pozitii, asa incat, probabil ca voi gasi varianta optima de functionare.
  7. dan13

    easy clutch

    Multumesc pentru raspuns dar... am cateva nelamuriri. Din cate am inteles eu, acest dispozitiv reduce efortul de strangere a manetei de ambreiaj cu aproximativ 30%, adica exact ceea ce as vrea eu, sa pot actiona maneta cu 1-2 degete.M-ai pus putin pe ganduri cu acei 2 cm intre debraiat si cuplat. Din pacate am motorul demontat si nu pot verifica acum ce cursa are maneta de ambreiaj.Tu spui ca, practic, easy clutch micsoreaza cursa manetei. Pe mine m-ar interesa daca reduce efortul la actionarea manetei. Cum ti s-a parut din punctul asta de vedere?
  8. dan13

    easy clutch

    salut! foloseste cineva easy clutch? are efect?
  9. Problema bolovanilor este in curs de rezolvare.Au ramas,intr-adevar, ceva bolovani de pamant pe lateralele movilelor(nu la toate).Cat despre textura pamantului de pe banda de rulare,sunt zone unde pamantul este mai tare,dar si zone unde este afanat.Icerc astfel sa satisfac diferite preferinte.In eventualitatea in care apar sleauri pronuntate, traseul va fi refacut pe acele portiuni.Multumesc pentru aprecieri!
  10. Salut! Numele meu este Dan si sunt cel care a amenajat circuitul de supercross de la Sahateni, judetul Buzau (DN1 B, 28 km de la Buzau, 40 km de la Ploiesti). Pentru cei interesati iata cateva detalii despre traseu: In primul rand, fac din start mentiunea ca nu e un circuit pentru competitii, ci doar pentru hobby si antrenament. Ca si dificultate consider ca e potrivit atat incepatorilor cat si celor avansati. Suprafata totala a circuitului e de 5000 m2, are 4 trase cu o lungime de aproximativ 200m (total banda rulare 800m) si latime 3-4 m. Numarul saritorilor este 25 si sunt table-top, simple, duble, triple, woops-uri si au inaltimi de la 0,6 m pana la 2 m. Ca si configuratie, traseul poate fi modificat partial la sugestia celor care doresc si altceva (am o rezerva de aproximativ 50 m3 pamant). Referitor la taxa (a intrebat cineva de preturi) trebuie sa mentionez ca nu am construit acest circuit pentru a obtine neaparat profit, si mai mult ca sigur nu voi recupera vreodata banii investiti, asa ca cei care vor veni pentru prima data pe circuit nu vor plati nimic, iar pentru viitor sper ca din taxe sa pot acoperi macar cheltuielile cu intretinerea terenului (ierbicidare periodica, sapat + discuit, retusuri trase, refacere marcaje, etc.). Pentru mai multe relatii sunati la 0745647468. P. S. In fotografii apar cateva zone cu buruieni. Mentionez ca acestea au fost deja erbicidate si, in scurt timp, nu vor mai fi probleme.
×
×
  • Creează nouă...