Sari la conținut

BobCelLung

INACTIV
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Yamaha R1
  • Numar Moto
    B 666 YAD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda 600RR '04,'06, Yamaha R6, Yamaha R1

BobCelLung's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Foarte buna ! Felicitari. Ai luat chiar o decizie super.
  2. Salut, Si bine vei veni printre motociclisti ... Singurul sfat sau parere cum vrei tu sa o numesti suna cam asa: Fii si tu mai pozitiv ! Daca iti iei motor asta nu inseamna ca o sa iesi din casa precum Dexter si te vor manca vulturii .... Daca esti constient de capacitatea de a te adapta la trafic in primul rand atunci las-o mai moale cu alegerile astea .... Poti sa mergi si pe 1000 cmc daca te duce capul ... Eu unul as merge in cucul gol pe motor la cat de cald este in trafic ... La drum lung iau o pereche de blugi pe mine doar ca sa nu mah doara genunchii de la curent ... Dar cand mah urc pe motor mah gandesc si sunt clar constient ca nu cad de pe el daca nu mah mananca in fund ... Deci putin mai multa incredere de sine ... Dracul nu e atat de negru pe cat pare ... Iar daca iesi din prima cu parerea asta: Aoleu o sa mor ca nu mi-am pus sosetele de kevlar .... pai fii sigur ca se va intampla ceva .... Stai sa-ti impovarezi capul cu fel si fel de idei incat nu vei mai fii atent la trafic ... Cu echipament sau fara tot doare, iti garantez O casca poate fi ea si de 3000 Ron ca tot iti face creierul muci la un impact frontal cu capul ... asta daca nu zboara ... Mai bine fii atent la cum controlezi motocicleta si la cei din jurul tau ... Spor la alegeri !
  3. Bravo HD ! total de acord ! acum 15 ani umbla instructorul cu patentu' in mana dreapta pe motocicleta in spate .. Daca misca-i ceva aiurea.. Poc la coaste .... )) Dar na .. nici acum nu-i bine ...Totusi toti ne bucuram ca avem "sustinatori" ca Andreai74n care considera ca el pune pretul scolii, si nu intructorul pe munca lui .... In plus el considera ca scoala e un rahat (unde a facut el .... probabil voucher) o fi ... si ca numai dupa miliarde de km iti dai seama de adevarata ta valoare si experienta (asta daca mai apuci sa-i faci ...) ... Intrebare simpla: Andrei74n, Daca te duci in fiecare zi la biserica, vei fi mai aproape de Dzeu ? Daca tu faci o scoala in care inveti prost ... si dupa ZECI !!! de mii de km prost facuti ... evident ca apar la un moment dat cazuri in care iti dai seama cat de bata esti nu ? M-ai calmati-va cu sutele de mii de km ... conteaza sa te mai duca si capu ! nu numai mana-n gaz ...
  4. Eh ,.... Nu va mai ganditi si voi la toate scenariile urate cu tamponari si cazaturi in trafic ... pana la urma urmei elevul are niste ore de trafic, in care ar trebui sa invete clar ce trebuie facut si cum trebuie facut ... La examen instructorul nu are voie sa comunice cu elevul (asta cica dupa lege), deoarece numai examinatorul va putea comunica pentru alegerea traseului .... In alta ordine de idei, orice interventie a instructorului in timpul examenului duce la respingerea candidatului.... deci ar fi bine ca noiii candidati sa nu dea palpitatii instructorilor in tmpul examenului.... o frana sau un picior jos de-al instructorului si e respins .... Si iar revin la parerile mele ... Eu unul nu m-as urca cu nimeni in spate pentru examen daca nu sunt sigur ca-l ia ....La examen, pe foarte multi ii apuca niste emotii de nu te mai poti intelege cu ei ... Pe dealta parte, nu cred ca un elev constiincios care a urmat o scoala normala (fara voucher!) si care a primit un instructaj bun, va pica la examen ... chiar nu cred.
  5. Eu raman sincer stupefiat de atitudinea ta si a multora ... Toti vedeti categoria A ca fiind o eugenie si va plangeti de bani ca e prea scumpa ... Asa ca incercati sa o fentati cu rodica sau aneta ... Ceea ce inveti in scoala ar trebui sa fie ceva important si de nadejde ! care sa-si merite banii ! ... Dar cum si rromul este cetatean european si are drepturi care orice alt om ... totul revine la aprecierea fiecaruia. Mai era sus un timp care are mare dreptate (Ady32 cred)... Pana anul asta se invatza in scoala numai ce trebuia ca sa-ti iei permisul... Si logic ! Din moment ce e o piata infestata de vouchere si tzepe mi se pare normal ca la 5 milioane cat era scoala sa te invetze fix un nimic... Dar dupa ii vedem pe baieti pe amkart dand cu euro ca sa invete countersteeringul !... Deci nu am da bani sa invatzam sa mergem pe mobra ... dar in schimb dam bani sa ne rupem capu !
  6. Aiurea sau neaiurea asta e pana la urma ! E tara lui papura voda in care pana acum nu cred ca s-a impus vreo limita in ceea ce-si dorea omul ... Acum daca ai 50kg si vrei A-ul esti cam limitat ... La fel ca si atunci cand vrei un lamborghini si nu ai bani sa treci strada .... In ambele cazuri tine doar de tine si cum te adaptezi. Sincer acum .. nu inteleg de ce unii cersetori, ca altfel nu-i pot numi, se tot mira de preturile crescute pentru pregatirea in scoli. Da prieteni ! avem si noi costuri, benzina, ITP la 6 luni, RCA de scoala, revizii, salarii si mai trebuie sa si mancam (auzi tupeu pe mine ca mai trebuie si mancare...) !!! Nu-ti convine asa du-te si ia-ti un voucher ca avem multi patroni pe care-i intereseaza mai mult banul decat viata tuturor milogilor care vor sa-si obtina o categorie in permis .... Unii cred ca daca iti scrie in permis categoria A anul acesta, la anul poate o schimbi sau o reinnoiesti ... ?!?! de aceea se tot milogesc sa fie cat mai ieftin.... S-a uitat vreunul din cei care se tot plang pe aici de costurile unei scoli pentru categoria A in tarile din vest ? Aia nu au aceleasi motociclete si niste costuri chiar mai mari ca noi ? Ca na ... neamtu iti garantez ca nu face revizia din Vitan ... Amice nu ai bani si mori de foame in timp ce cauti o scoala cat mai ieftina unde nu invetzi nimic ... Pai atunci stai acasa ca ai face tuturor un bine ... Ne cam doare fix in cot de pasiunea ta pana la urma ... nu impresionezi pe nimeni daca faci foamea si pe forum ... Decat sa te vad pe strazi cu un cotetz de motocicleta rupta in 14 si tu un shlapi sincer as face scoala o mie de euro numai pentru tine ... :*
  7. Daca ai A1 la 18 ani tot de A2 dai ... SIngura diferenta consta in totalul orelor de pregatire... Adica daca ai A1 cu o vechime de pana la 2 ani totalul orelor de pregatire pentru A2 scade de la 24 h la 12 h. La fel si pentru categ. A daca ai A2-ul de pana la 2 ani. Daca ai A2 de la varsta de 18 ani, poti da pentru categoria A la 20 de ani.
  8. Multumesc frumos ca repetam cam 3 sferturi din ceea ce am spus eu mai sus ... Dar pana una alta ... La MotoLouis s-a auzit de Fisa de Scolarizare Fara Antet ? Stimati posesori de atestat de legislatie pentru mopede/scutere si viitori de categoria Am, pe langa actele mentionate de mine mai sus ... trebuie sa sustineti si proba de poligon ! Care o stie, bine ... care nu, va mai luati cateva ore la Louis sau alta scoala
  9. Daca iti iei voucher sa faci scoala cu 300 de ron s-ar putea sa ai in spate si un instructor de 140kg fara atestat )) Imi place legea asta noua ! Imi place ca romanul "shmecher" trebuie sa scoata bani din buzunar pentru a obtine calitate ! muahahahhahha Pana acum daca vroiai sa scapi de nevasta ... o trimiteai sa faca scoala de soferi cu 250 ron la voucher si era deajuns sa-i dai pe mana o ragalie de 125cmc ... Era mai ieftin decat un divortz ! ))
  10. Salutare tuturor ! Mah baieti ... Unii din voi chiar nu inteleg niste chestii simple ... Cum ar fi : Marketingul, si mai ales cum sa atragi clientul (adica romanul fara creier) ... Citeam mai sus despre cum Geo_ZGA se bate cu pumnii in piept ca instructorii celorlalte scoli sunt praf si ca habar n-au de legislatie ... Dupa, apare echipa MotoLouis cu noua reglementare de pe 11.06.2013 (de acum o zi), iar din toata aceasta reglementare nu au priceput (sau asta trebuia voi sa pricepeti) decat ca: - Conducatorii de scutere care au obtinut inainte de data 19 MARTIE 2013 acel minunat atestat de legislatie pentru conducerea scuterelor/mopedelor, pot sustine direct examenul pentru obtinerea permisului categoria Am. - Dragi cursanti sau elevi cum vreti voi sa va numiti. Ceea ce nu v-au spus cei de la Louis este ca pentru obtinerea categoriei Am mai sunt niste mici chestii de facut, cum ar fi: -fisa medicala. -test psihologic. -cazier judiciar. -fisa scolarizare. -si cea mai importanta chestie : TREBUIE SA STII SA FACI POLIGONUL ! Toate cele mentionate mai sus sunt specificate in noul Ordin 82/2013 (exact partea mai "putin importanta" pe care nu v-a comunicat-o Louisul in ideea de marketing presupun)... Geo_ZGA nu te mai bate cu pumnii in piept ca tu dai deja traseu sau urmeaza sa fii in prima serie sau a 15-a ca habar nu ai despre ce vorbesti.... Ai internet foloseste-l pentru scopuri educative ! @MotoLouis: Daca le zicem tot de la inceput nu ar mai veni omul buluc nu ? Sper ca pe acest forum mai sunt si alte scoli inafara de Louis si Teo care posteaza si pe care le intereseaza mai mult decat cum sa ademenesti mai usor copiii.... Motocicleta pana la urma ucide si ar trebui sa va axati mai mult pe Instructaj - Calitate, decat pe marketing si vochere !
  11. Daca ar fi scoala ca in vest 1000 de lire (ca sa faci toate orele) si nu ar mai fi 200 de euro cum e acum in Romania ... crede-ma ca toate scolile de soferi s-ar imbunatati peste noapte ! Dar ce sa zicem si noi .. habar n-avem cat costa sa tii un elev in scoala si cat iti iese ca instructor .. Daca intrebi un instructor de moto din Germania despre numarul de elevi pe care-l are pe luna, o sa-ti spuna exact asa: 2 hai poate 3 elevi.... Tu o sa te miri si il intrebi: pai de ce ? .... si iti vom spune noi astia care mai lucram in domeniul ca: si noi am face la fel daca romanul nu s-ar mai cacao atat pe el cand e vorba de bani si nu ar mai cumpara tzepe din vouchere... Permisul il iei o data in viata nu de 50 de ori. Aveti idee ca scolile BUNE din Romania (si aici nu includ scoli ca Autosport alias Formula 1 Voucher, Teo sau alte combinatii de magarii cu vouchere) se chinuie zi de zi cu toate ofertele acestea aparute peste noapte din vouchere ? S-a intrebat vreunul dintre cei care au cumparat un voucher, cate ore face ? Il baga cineva in seama in timpul acelei jumatati de ora (pardon sedinta!) ? in care daca prinde.. prinde ... daca nu .. asta e .. isi mai ia ore ... Sau, s-a gandit vreunul daca in aia 350 de ron sunt incluse si orele de traseu ???? Think about it !
×
×
  • Creează nouă...