Sari la conținut

Cristian.Adrian

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cristian.Adrian

  1. Salut! Din punctul meu de vedere este o motocicleta foarte reusita,fiabila si in plus are si un consum foarte bun dar din pacate nu este atat de reusita din punct de vedere estetic.
  2. Salut!Incepand de miercuri ma numar si eu printre posesorii de Honda Deauville 650.Din pacate am apucat sa merg foarte putin cu ea dar totusi mi-a lasat o impresie foarte buna mai ales ca are o "varsta",fiind fabricata in anul 2000.
  3. Salut.Cat ma costa sa aduc o motocicleta de la Piatra Neamt in Bucuresti?Ms
  4. Conform politiei rutiere se considera ca "nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare".
  5. Degeaba stam acum sa ne dam cu parerea despre cum s-au intamplat lucrurile.Un lucru este sigur,acel baiat a murit iar noi toti ar trebui sa invatam cate ceva din asta.Chiar daca se constata ca soferita a fost de vina,el nu mai poate fi adus inapoi.Cred ca din punct de vedere legal este de vina soferita dar moral si el are partea lui de vina..este clar ca a avut viteza peste limita leagala, mai putin sau mai mult asta nu mai conteaza,insa a avut suficienta cat sa isi piarda viata mult prea tanar.Din pacate motociclismul are riscurile lui(uneori prea mari) in special in Romania unde soferi inca nu s-au obisnuit cu noi in trafic. Dumnezeu sa il ierte si condoleante familiei!
  6. Asteptam detalii privind data,ora si locul unde va avea loc inmormantarea.
  7. Se poate inchide."Problema" (un fir rupt) s-a rezolvat.Multumesc
  8. Becul s-a aprins inainte sa o spal.Am venit seara cu ea acasa iar dimineata cand am pornit-o s-a aprins martorul.
  9. Salutari tuturor membrilor.Sunt posesorul unei maxiscooter Aprilia Atlantic 500,an fabricatie 2002.L-am cumparat acum 1 luna si jumatate si toate au fost bune si frumoase pana acum cateva zile cand mi s-a aprins martorul de bord de la ABS(din cate stiu eu acest model nici nu are abs).Nu exista nici o diferenta de franare,scooterul merge la fel de bine dar totusi acest bec sta aprins.Exista posibilitatea sa fie problema de la vreo mufa/senzor/fir tinand cont ca s-a intamplat de atunci de 2 ori sa se stinga becul(odata dupa ce l-am spalat la spalatorie si odata in mers la viteza ceva mai mare)?Daca sunt persoane care au idee care ar putea fi cauza problemei sau sa imi recomande unde asi putea sa merg sa rezolv problema astept cu mare interes sa aflu.Multumesc
×
×
  • Creează nouă...