Sari la conținut

spire

Membru
  • Număr conținut

    377
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de spire

  1. Daca tot a venit vorba despre manualul de service . Stie cineva unde pot gasi pe cel pt. PC 34 sau an de fabricatie '99/'02?
  2. Da, Hornet de 600 , Pc 34 , an 2002.
  3. @Luk 77 & Danny_nt : Va multumesc foarte mult !!! Pozele sunt foarte clare, sunteti de nota 10!! » Post actualizat in 11 Apr 2016 22:21 Se pare ca joja de la motorul meu e identica cu cea a lui Danny_nt :11,8 cm .Cealalta joja , de la motorul lui Luk77 e de 10,8 cm. Probabil sunt mici diferente de model dar joja e de Hornet. Cool! Multam!
  4. Multumesc mult, sper sa raspunda cineva in cursul zilei, daca nu, n-am ce face decat sa astept.
  5. Salutare tuturor, Am o intrebare la care se poate raspunde foarte simplu dar nu am pe cine sa intreb live asa ca incerc sa aflu raspunsul de la unul dintre voi. E vorba despre joja de ulei pt. o Honda Hornet PC 34, an fabricatie 2002 ( probabil identic cu PC 32,) . Am o banuiala ca joja de ulei pe care o am la motocicleta , nu e joja originala ci e de la un alt model, poate un cbr.. nu stiu exact. Am facut schimbul de ulei si am constatat ca mai sunt niste semne facute special pe tija.Cu totii stim ce inseamna sa pui prea mult sau prea putin ulei ! Rugamintea mea este ca cineva dintre voi sa faca un minim efort sa- masoare tija cu totul si distanta intre minim si maxim ca sa o pot compara cu joja pe care o am eu in motor. E foarte urgent !! pt ca nu stiu cum altfel sa fiu sigur ca am pus cantitatea necesara de ulei Multumesc!
  6. Multam fain de uarari.

  7. OK.De fapt o sa vb. la telefon pe joi. Asfalt uscat!
  8. Hihi... Si al meu tot rosu e. PAI MA CAM BAG! Dar spune un punct mai exact.
  9. Ce faci mah? Ai facut ochi? Ai cam disparut de ceva timp, mai da si tu un semn de viatza. Anu' asta cred ca vin si eu. De George ce mai sti? A disparut si ala... @Traian: De care Intruder ti-ai luat? Asfalt uscat!
  10. Pai e consum super, presupun ca la drum intins undeva la 100-120km/h? Al meu sare la 5 in afara si 6 in oras. Ce-i drept am avut si zone de drum pe unde i-am dat 160 si inca mai putea doar ca ma cam zdruncina vantul asa ca am lasat-o mai usor. Asfalt uscat!
  11. spire

    Intruder Vs 800

    A.. pai atunci e ok . Imi aduce Radu daltile. Multam. @sorinavram http://www.cheiauto.ro/ Asfalt uscat.
  12. Salut, eu cred ca ai procedat bine pana la un punct si anume ca nu ai cerut datele de buletin si numarul de telefon. Eu nu sint adeptul lucrurilor de genul" La inchisoare, la tribunal cu el!!!" de altfel acum vre-o 6 ani am avut un accident in care eu am fost vinovat conducand un Dnepr am lovit un Ford Focus(cred) nou noutz. Aflandu-ma si pe sensul interzis pe o strada cu sens unic. Am imbatrinit 10 ani cand am constatat pagubele si eventualele consecinte. 14 milioane costa masca, farul si alte chestii care se sparsesera la masina(am fost cu ei la magazin cand le-au cumparat) pe cand motocicleta nu avea nici macar o zgarietura( a.. Dnepr-ul fusese cumparat de cateva zile doar cu vreo 7-8 milioane(nu mai stiu exact dar oricum o suma mica. Mi-au luat oamenii datele din buletin, am mers la politie si au declarat ca i-am agatzat incercand sa ies din pacare.Am luat o amenda mica dar cel mai mult am simtit mustrarea constiintei mele si de atunci am incercat sa circul cat mai corect si atent. Am avut si un accident cu ranire Eu am fost cel mai ranit iar tipul pe care l-am agatzat cu ghidonul (tot motociclist si amic de-al meu) nu a depus plangere.Accidentul repet nu a fost grav pt. el. dar totusi putea sa depuna plangere. In cazul de accident cu ranire evident ca daca se poate NU e cazul sa se ajunga la politie dar macar datele trebuie sa le iei. De altfel nu zic ca cei mai vehemeti de pe aici nu au si ei dreptatea lor mai ales in lumea asta in care constiinta si bunul simt is doar cuvinte dintr-un dictionar. Insanatosire Grabnica!
  13. spire

    Marauder VZ250-800

    Mda.. asta e partea naspa aici, Eu folosesc numai Motul semisintetic 10W40 de vreo 2 ani si is foarte multumit dar cand e vorba de mers prin traficul asta de toata scarba probabil ca ar trebui bagat un W50. ASFALT USCAT!
  14. spire

    Intruder Vs 800

    Salut. Man, avand in vedere ce fel de vreme se anunta , cred ca nu o sa mai vin. Mi-a ajuns ultima experienta Bucuresti-CJ si inapoi pe ploaie.Anu' trecut eram mai rezistent dar nu mai vreau sa repet figura, Cotizo poate sa povesteasca cu am ajuns la Sibiu, aveam apa si in urechi . Eh.. lasa ca voi trece eu pe la voi cand s-o face vremea mai ok. ASFALT CAT MAI USCAT!!
  15. spire

    Intruder Vs 800

    Mah, asa o fi , nu zic nu dar mai stiu pe unu care sigur e indragostit. Am rezolvat cu cheia , au facut baietii treaba super rapid. Am deblocat si ghidonul cu o cheie care s-a potrivit. @ blackrider- e vb. de leasing-ul ala pt. a plati mai putin dupa regulile de pana la intrarea in UE cand se plateau ITP si alte taxe de ajungea un motor din germania cu 50% mai scump in romania. Man daca o fi sa vin la CJ poate ne intalnim sa imi dai si daltile alea dar o sa iti zic peste cateva zile daca pot sau nu sa vin sa nu te cari cu ele degeaba. Hai ca mai vorbim. ASFALT USCAT!
  16. spire

    Intruder Vs 800

    De fapt, nu-i chiar amuzant... pentru mine. Da, lesing-ul e facut pe stilul "inainte de 2007".Oricum azi sau maine ma duc sa vad la aia de se laudau ca fac chei dupa butuc si sper sa rezolv. Multam de ajutor ! Blackrider mergi la CJ? am vb si cu Cotizo si era cam indecis... Eu as vrea sa vin dar mai intai sa vad cum fac cu cheia .. Asfalt uscat!
  17. spire

    Intruder Vs 800

    Mersi, acum ma duc sa vad daca reusesc sa il desfac. Gata l-am demontat.. E.. Multam man. Acum macar e o speranta ca nu tre sa imi iau alt contact ,etc. Am gasit o firma in bucuresti care se lauda ca poate sa faca asa ceva(copiere chei dupa contact/butuc)... Sper sa reuseasca. Inca nu ma bucur dar macar ma simt mai bine, poate reusesc asa.
  18. spire

    Intruder Vs 800

    Va salut, am facut o tema noua tocmai ca sa fie cat mai vizibil anuntul. Ei bine am facut-o lata. Mi-am pierdut singurul set de chei de la motor, astfel ca acum nu numai ca nu o pot porni dar am si ghidonul blocat . Voiam sa ai rog pe posesorii de Intruder 400,600,800 poate chiar si1400. sa imi dea o mana de ajutor poate gasim cumva niste chei care sa se potriveasca sau poate are cineva un contact de vanzare... Multam fain si Asfalt Uscat!
  19. Suzuki Intruder VS 800. Sint foarte multumit de el. Inainte am avut un Suzuki LS 650 Savage de asemenea mi-a placut foarte mult. Folosesc numai Motul (nu fac reclama ci doar mi se pare foarte bun) .
  20. Mda... Vre-o 20 de km parca eram cu barca. Ma impingea vantul din lateral de a trebuit sa merg aplecat ca si cum as fi luat curba continuu, altfel..
  21. Foarte multa agitazie... Scandal , imi place!!!
  22. Gustave Le Bon-psihologia multimilor, Erasmus din Rotterdam- Elogiul nebuniei(prostiei).
×
×
  • Creează nouă...