Sari la conținut

Uly

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Uly

  1. Am si eu o mica problema, sa nu radeti. Mi s-a crapat una din lentilele de la bord (probabil din cauza vibratiilor)...nu m-ar deranja prea tare daca n-ar intra apa pe acolo. A mai avut cineva probleme similare? Asfalt uscat, Uly.
  2. Eu nu inteleg 2 chestii: 1.pentru ce ii felicita pe participanti ca au respectat la mars, regulile impuse de organizatori/politie? Asta ar to tb sa fie ceva normal nu? Adica, in mod normal motociclistii nu respecta regulile, deci le multumim cand fac altfel decat deobicei. 2.La ce sunt bune marsurile astea? eu chiar nu le vad rostul.
  3. Motociclistul este Ok am vb cu el azi, are o mana fracturata, il cam doare si maine probabil il vor opera. Motorul este un XT600 si se pare ca e destul de grav avariat. Din cate am inteles avea cam 30-40km/h la impact...suficient pentru ca partea frontala a motorului sa fie destul de grav avariata. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla dc ar fi mers mai tare. Atentie la viteza, mai ales prin oras...
  4. Motor foarte manevrabil, fiabilitate...nu ma pot pronunta pt. am numai 7000km pe al meu, cuplu aproape liniar, prezenta fantastica, este genul de motor "love it or hate it", peste 150 te cam bate vantul si sta f bine pe curbe.
  5. da de ce ti-a scos roata? putea sa-ti bage un siret...e vreo 5RON unu' asfalt uscat!
  6. Hop si io. Ducati Monster 620, il am de app 2 sapt, sper ca saptamana viitoare sa-i fac revizia de 1000. Este primul meu motor si imi place la nebunie. M-am hotarat anul trecut in august sa-mi iau motor si am vazut de atunci cam toate naked-urile. Pur si simplu nu am putut sa-mi iau altceva, desi nu pot spune ca Honda Hornet sau FZ6 nu sunt motoare bune. Cand m-am suit prima data pe Monster am stiut ca asta vreau sa-mi iau. Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...