Sari la conținut

Goldberg

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bacau
  • Motocicleta
    Yamaha

Vizitatori Recenți Profil

306 citiri profil

Goldberg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Regula numarul 1 pe orice forum pt a putea posta sau deschide un topic,este sa stii sa scrii corect. Nu noi cei care cunoastem limba romana suntem fuduli,tu ar trebui sa te simti jenat ca nu stii sa scrii romaneste. On topic : oala.
  2. Superba!!! Cu siguranta una dintre cele mai frumoase sportive! S-o stapanesti sanatos!
  3. Am tot citit postarea si reply-urile mai mult sau mai putin pertinente si la ce concluzie am ajuns?...Mai bine nu postai nimic YahoOo Tu si cel de te-a depasit stiti cel mai bine ce si cum a fost...si probabil ca si celalat citeste acum si-si spune "mna..si eu m-am bagat aiurea" dar asta doar in sinea lui...Insa lumea aici a inceput sa polemizzeze,sa se avante in afirmatii si acuze si etc...Pacat... Dupa cum se poate vedea nu sunt decat un incepator in ale motociclismului dar ce stiu sigur ca am invatat pana acum e BELESTE OCHII ! ! ! indiferent ca ai sau nu prioritate,ca intorci sau doar virezi,ca opresti sau accelerezi. Cu stima!
  4. Goldberg

    NAS - Not a Statistic.

    Aici discutia poate fi interminabila...Pot spune din proprie experienta ca mergand alaturi de niste oameni,repet oameni,cu experienta am invatat foarte multe despre mersul pe doua roti intr-un timp relativ scurt si asta cu ajutorul si bunavointa lor. Personal cred ca in primul rand ca incepator trebuie sa stii sa-ti alegi foarte bine grupul cu care vrei sa mergi si de la care ulterior sa ai ce invata. Nu e rea ideea ta lionx1987,e chiar constructiva dar cred ca asta doar pt inceput.Pe masura ce vei capata experienta vei cauta sa mergi cu oameni care merg mai bine decat tine (deci mai experimentati) si de la care sa poti invata mai multe din tainele motociclismului! Salutari si asfalt bun!
  5. Goldberg

    Ture De Week-end

    De-ar fi vreme buna...
  6. Goldberg

    Magheru Dalles.

    =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  7. Superbe peisajele...pot fi incadrate la "locuri de vizitat in viata asta" cu usurinta.Multumim ca ati impartastit cu noi aceste frumuseti si felicitari pt initiativa! PS: Niciodata nu e prea tarziu sa te plimbi cu motocicleta,doar lipsa echipamentului potrivit te poate impiedica sa te dai.
  8. Imi pare rau ca ai avut parte de un asemenea eveniment chiar spre sfarsitul sezonului,arde-l pe taranul cu matizul si sper sa-ti revii fizic cat mai curand! Ps:Sunt cateva reply-uri la care am ras copios ) (recunosc,am simtul umorului dezvoltat rau)
  9. In mod clar nu avea ce cauta cu viteze de genul in zona aceea...Dumnezeu sa-l odihneasca! Personal o consider o selectie naturala...daca nu stii si te mananca..mori! E simplu.
  10. E trist ca se intampla atat de des..totusi cred ca e doar o coincidenta...
×
×
  • Creează nouă...