Sari la conținut

RaulM

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Motocicleta
    Vespa ET2; Suzuki DRZ400S
  • Numar Moto
    CJ26ADV

Vizitatori Recenți Profil

422 citiri profil

RaulM's Achievements

  1. Nu intru prea des pe forum, de aceea nu cred ca are rost sa il deschid eu. Foarte fain VAN VAN-ul!
  2. Salut tuturor, Nu m-am abtinut si am iesit de cateva ori cu DRZ-ul, cand vremea a permis. De cand l-am cumparat am reusit sa fac 280km si sunt foarte placut impresionat. De pe asfalt am iesit doar de doua ori, distante scurte, deoarece am fost si singur si am si niste gume slabe pentru asa ceva. Ca update-uri: 1. Mi-am luat casca Bell MX-9 ADV Mips 2. Mi-am luat cizme Forma Terrain TX 2.0 (le-am luat din Nl, noi noute, la un super pret); nu am vrut sa fac compromisul cu niste cizme adventure. Azi mi le livreaza curierul, deci nu pot spune mai multe despre ele. 3. Am curatat pentru prima oara lantul Concluzii: 1. Motorul merge foarte fain, are suficienta putere (nu-mi doream nimic mai mult pentru inceput) 2. Pentru drumurile noastre suspensia e un vis, chiar daca nu e USD si e cea clasica, pentru nivelul meu actual e suficienta 3. Echipamentul si-a facut treaba exemplar cu layerul termal atasat, chiar nu mi-a fost frig. 4. Casca e foarte ok pentru forma capului meu, nu ma apasa nicaieri, si nu e nici larga. Am astupat cu niste banda aerisirile de sus, pentru ca simteam vantul rece (e un lucru foarte misto pentru vara)
  3. Am calarit-o doar 6 km prin oras, pana acasa si mi-a placut mult. Din pacate nu am mai putut iesi din cauza vremii, dar o scot zilnic din garaj si o pornesc. Ieri am mers in linie dreapta prin curte, ca nu mai rezistam. O sa dau jos bateria zilele viitoare si o sa o aduc in casa peste iarna, unde o sa o incarc din cand in cand. Ce sa zic in rest? M-am simtit f bine pe ea ca si pozitie, imi place ca e foarte docila si astept primavara Poate pare larga in poza, dar in realitate e chiar fit. In buzunarele din fara aveam fermorele de rezerva, etichetele si alte chestii, dar o simt chiar “pe mine”. Marimea e M, iar daca luam S nu o mai puteam inchide, plus ca imi era scurta la maneci si in fata, iar la umeri ma strangea mult prea tare. Pentru sezonul cald vreau sa imi iau si un Alpinestars Bionic Plus. Mersi de sfaturi si pentru aprecierea bucatariei Cateva poze:
  4. Mersi mult! Mersi la casca cred ca raman la Shoei Hornet ADV, iar legat de cizme, tot pe ceva ADV o sa raman, mai ales ca la inceput nu am planuri mari de "coclauri". Intr-adevar asa arata Mersi mult!
  5. :)) nu, nu Putin off topic, mi-am luat acum o luna geaca si pantalonii: - Geaca Revit Safari 3, inclusiv protectie de coloana - Pantalonii Revit Sand 3 Urmeaza casca, manusi si cizme.
  6. Sunt convins ca nu ma voi plictisi de ea curand si ca voi avea ce invata o vreme.
  7. Cred ca sezonul viitor ma vor rezuma cel mult la un forestier lat si usor. Vreau sa o iau incet, sa o invat, sa-mi dezvolt niste skilluri si dup-aia o sa trec la alte lucruri Mersi mult! Le-am studiat destul de mult si imi place foarte mult cum arata. Am vazut ca s-au facut ture lungi cu ele si sunt la adv rentals peste tot in Astia Centrala. Ce m-a oprit sa le iau in considerare au fost greutatea, puterea si faptul ca nu stiam nimic despre disponibilitatea pieselor in RO. Dar in continuare mi se par foarte frumoase
  8. N-am stat La sfarsitul saptamanii o aduc acasa, sa se opreasca ploaia @danutu_m Mersi de pont si tuturor celorlalti de sfaturi revin cu poze de acasa Seara faina tuturor!
  9. Sa revenim on-topic, am fost azi si am vazut motorul: e ca si un motor nou din showroom, am ramas uimit, chiar n-am ce sa comentez sau sa bag de vina. Propietarul e un pasionat in adevaratul sens al cuvantului, am povestit multe despre multe si mai puteam continua . Din cauza seii nu ajung pe jos cu calcaiele, doar cu talpa flexata jumatate, dar e ok, e usurica. Asta se intampla din cauza ca am 73kg si saua nu e cea stock, fiind schimbata din cauza rezervorului marit. Proprietarul fiind mai greu ca mine, dar de aceeasi inaltime, ajunge mai bine putin. Mai jos gasiti o poza:
  10. Din simularile de pe net si spusele proprietarului, nu cred ca ajung cu toata talpa, dar voi vedea
  11. Merg azi sa vad DRZ-ul, chiar daca e carburatie. Din ce am discutat cu proprietarul, mai ales ca "ne stim", pare foarte interesanta si efectiv ca noua. Ca sa fiu sincer ma atrage concepul vechi si simplitatea lui Daca cumva il iau si ajung la concluzia ca nu e ce trebuie, cu siguranta nu voi avea probleme sa il vand. Singurele emotii sunt legate de inaltimea seii, dar voi vedea azi cum ajung jos.
  12. Am cautat si eu WR250R, dar degeaba E frumos 310 GS-ul, l-am studiat mai demult, dar din pacate sare bine din bugetul meu cu tot cu transport. Din pacate nu e o perioada in care pot jongla usor cu 1000 eur. Ar fi frumos, dar cu siguranta va fi minim cu 2000 eur peste bugetul meu. Super faina balena. Mersi mult de raspunsuri si drum bun!
  13. Tocmai am vorbit cu proprietarul si ce sa vezi, lumea fiind mica, e o cunostiinta de-a socrului meu, pasionat de moto. Maine merg sa il vad. El spunea ca a mers doar 93km/h cu el, avand undeva la 90+ kg. Ar trebui teoretic din ce vad pe net sa mearga considerabil mai mult de atat.
×
×
  • Creează nouă...