Sari la conținut

Al3x_ander

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Motocicleta
    GSXR 600 K3

Al3x_ander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Recomand George ( TNG ) . La ciolpani, aproape de Petrom .
  2. Salut. Daca sunt mai multi senzori de temperatura, pe zone diferite gen : demisol + parter + mansarda, incalzire electrica - convectoare electrice , pot controla independent inchiderea / deschiderea circuitelor pe cele 3 zone ?
  3. ) nu e chiar asa batrana. e din '97 .. cred ca au si pt motocicletele de epoca ceva regim de inscriere.
  4. La mine tocmai motorul s-a dus... am ramas fara ulei, si s-a dus vibrochenul si altele. Acum caut sa-l vand pe bucati, sau sa-l dau cu totul cuiva care dezmembreaza, Multumesc mult pentru informatii.
  5. Salut. A venit momentul sa dezmembrez motocicleta, ma costa mai mult reparatia decat valoarea ei. Acum, intrebarea pentru cei care au mai facut dezmembrari, cum se procedeaza cu radierea ? Si care e faza cu "cadru cu acte in regula", pentru ca am tot vazut anuntul asta la vanzari. O scot de la Fisc, dar cu CIV raman , si asta inseamna ca am cadru cu acte in regula ? Multumesc pentru lamuriri.
  6. Se strange cineva pentru plecarea la Sanzieni, de maine 20.09.2014?
  7. Salut. Careva din Caracal pe forum pe aici ? Am vazut doi motociclisti pe strazile orasului dar eram pieton atunci. Sunt detasat cu serviciul aici si mi-ar face placere sa ne cunoastem si sa mai stam la un pahar de vorba.
  8. La multi ani fericiti !
  9. Adevarat a inviat ! Multumesc tuturor de sprijin si sfaturi. Probabil a fost si oboseala, ca m-am bagat la drum lung si repede, asa cum zice cmd, imediat dupa hibernare. Poate trebuia sa ma dau mai pe langa casa. Toate cele bune.
  10. Cauciucul e bun. Viteza nu aveam ca incetinisem inainte de a intra in curba. In curba, am simtit ca imi fuge de spate ( erau multe denivelari ale bitumului) si m-am blocat, nu am mai fost in stare sa franez usor si sa continui sa inchid curba. Si am iesit in decor si... buf. Incepator fiind, tot invat din greseli :-)
  11. Din pacate, tura noastra s-a terminat undeva intre maneciu si cheia, tocmai ce trecusem de lac Am facut buf intr-o curba, si s-a strambat schimbatorul. In tentativa noastra de a'l indrepta ... am ramas fara schimbator, si ideea lui Vali, caruia ii multumesc pentru ajutor, a fost sa ne intoarcem, ca nu pot continua cu a 2-a pana la Sacele si inapoi. Data vitoare poate e cu noroc.
  12. As fi oprit cu mare drag. Dar eram cu colegii de la munca, mergeam fiecare la casa noastra si nu ar fi stat nimeni dupa mine, si spiritul meu solitar. Si nici nu am vazut vreo ambulanta ca sa pot afla despre starea motociclistului. Sanatate riderului !
×
×
  • Creează nouă...