Jump to content

mixpix

Membru
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

About mixpix

 • Rank
  Incepator
 1. Sos comuna din paris aproape de intersectie cu focsani . Sunt 2 . La cea mai aproape de sos baldovinesti am schimbat eu azi, 16lei ambele.
 2. http://www.romimoto-piese.ro/category/10400000000/vehicle/21449/article/89435
 3. http://www.obiectivbr.ro/stancu-suparat-pe-motociclisti-vitezomani-si-politisti_id80046 Mi-au luat talonul si numarul joia trecuta pentru numar indoit, aveti grija cei care tranzitati braila pe calea calarasilor.
 4. Te pot ajuta eu cu o sincronizare si curatare carburatoare , sunt din braila.
 5. Am avut de curand aceeasi problema .La mine a fost din carburatoare .Sub cuiul pontou exact unde atinge el ai un jigler in spatele lui are o sita. Scoate-l si curata-l.
 6. Da functioneaza corect cablul.Care ar fi reglajul optim , e la 2.5 ture.
 7. amestecul e la 2.5 ture fiecare, culoarea bujiilor este in parametri.
 8. Ambreiajul e bun.Am citit pe niste forumuri straine si cica ar fi carburatia mai exact nu stiu ce.Am dat cu wd40 pe la carburatoare si se pare ca nu e aer fals. Am incercat si fara filtru de aer aceleasi simptiome , iar cand am oprit motorul a inceput sa iasa un fum alb din carb numarul 1.Poate fi nivelul din camera plutitoarelor?
 9. Nu vreau sa-l deranjez banuiesc ca nu sunt singurul ,daca se uita pe topic bine daca nu asta e.
 10. va spun sigur ambreiajul nu patineaza.
 11. pai daca il calc?In ture nu patineaza nu face zgomote nimic. mersi de raspuns cablul de acceleratie are joc, oricum o sa tin cont.
 12. Salut am un zzr 600 din 96 cu problema de mai sus care apare pe franari mai violente , si inca una ,imi decelereaza destul de greu daca am 8 000rpm la 90 si trag ambreiajul decelereaza pana la 3 000rpm ramane o secunda aici apoi revine la relanti.Carburatoarele sunt curate si sincronizate.Poate fi aer fals?
×
×
 • Create New...